*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Αναζητείται η...ομπρέλα! Την 3η δόση έκανε η Έλενα Ροφαέλα! Στη γυμναστική τόριξε ο Δαργανάκης!

15 Οκτωβρίου


*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με ένα από τα απίστευτα κι όμως αληθινά στο «Στραβά και ανάποδα» στο facebook που μου έκανε εντύπωση!

-Μία κυρία είδε σε post τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό στο συλλαλητήριο της περασμένης Δευτέρας και επειδή της άρεσε η ομπρέλα του, ρωτούσε αν τον γνωρίζει κάποιος για να των ρωτήσει από πού την αγόρασε για να πάρει και εκείνη!...

-Διαβάστε την «επική» ανάρτησή της:

«Καλησπέρα!!! Βρήκα την φωτό από post εφημερίδας κ θα ήθελα ν ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τον κύριο με την ομπρέλα λουλούδι!! Εκτός και αν είναι ο ίδιος στο γκρουπ! Ας μ στείλει κ προσωπικό μνμ! Ψάχνω την ομπρέλα αν την πουλάνε δλδ κάπου! Συγνώμη αν δεν είναι σχετικό με το γρουπ το post μου!!»

-Περί ορέξεως…

……


*Την 3η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό έκανε χθες Πέμπτη η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο
facebook και την σχετική φωτογραφία, όπως άλλωστε είχε κάνει και με τις προηγούμενες δυο δόσεις πριν το καλοκαίρι!

……


*Στη γυμναστική το έριξε τον τελευταίο καιρό ο Μπάμπης Δαργανάκης του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ, προφανός για να… «διώξει» μερικά περιττά κιλά που πήρε πρόσφατα αλλά και για να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση!

-Μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε στο facebook και σχετικό βιντεάκι με τις ασκήσεις για κοιλιακούς που έκανε σε γυμναστήριο της πόλης μας ώστε να πάρουν το καλό παράδειγμα και οι φίλοι του!

……


*Ανοιχτό το προσεχές τριήμερο, δηλαδή σήμερα Παρασκευή και Σαββατοκύριακο βράδυ, θα είναι το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης με
DJs τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Τόρη Παπαδήμα και Κώστα Σπυριάδη!

-Προφανώς ο Τόρης θα απουσιάζει το Σάββατο αφού θα παίζει μουσική στο Ελληνάδικο της Χρυσούπολης «IL POSTO» του φίλου του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή!

……


*Και κλείνω με μια ευχάριστη αθλητική είδηση που τιμάει ιδιαίτερα την πόλη μας!

-Η νεαρή τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης «Βασίλισσα της Θράκης», Μαρία Άννα Μαγγοπούλου θα βρεθεί στη Βουλγαρία με την Εθνική Νεανίδων για τον πρώτο γύρο του European Women’s Under-19 Championship 2022.

-Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αθλήτρια της ομάδας μας Μαγγοπουλου Μαρία Άννα θα βρίσκεται από τις 17/10/21 ως και τις 27/10/21 με την Αποστολή της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων , προκειμένου να μετάσχει στο European Women’s Under-19 Championship 2022 – Round 1 στη Βουλγαρία. Καλή επιτυχία!».

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »