*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Η φωτογραφία το Τόρη με τον Τάτο. Σούπερ πάρτι γενεθλίων για τον Γιάννη Στάθη. Με μαγκάλι ο Στάθης...

25 Μαΐου


*Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και
DJ, Τόρης Παπαδήμας, το Σάββατο το μεσημέρι συνάντησε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, Ανδρέα Τάτο την ώρα που έπινε τον καφέ του με άλλους παίκτες της ομάδας!

-Σε σύντομο διάλογο που είχαν μαζί, ο Τάτος υποσχέθηκε στον Τόρη να του δώσει και δεύτερη φανέλα του, αύριο Τετάρτη στο παιχνίδι με Παναιτωλικό!!!

-Μάλιστα ο Τόρης «έταξε», τη φανέλα που θα πάρει αύριο, να την δώσει σε δημοσιογράφο εφημερίδας της Ξάνθης (γυναίκα), αλλά δεν μου επέτρεψε να αποκαλύψω ποια θα είναι η τυχερή ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!!!

-Στο τέλος βρε Τόρη, ο άνθρωπος δεν θα ‘χει φανέλα και θα παίζει… γυμνός στα παιχνίδια!!!

-Και για όσους θέλουν να μάθουν τι ομάδα είναι ο Τόρης;;;

-Ο ίδιος μου αποκάλυψε και παραδέχθηκε ότι είναι… «ΠΑΟΞΑΡΑ»!!!

……


*Πάρτυ-έκπληξη σε οικογενειακό κλίμα με τούρτα του ΑΟΞ στον αρχηγό Γιάννη Στάθη.

-Tα 34α γενέθλιά του γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη 20 Μαΐου ο αρχηγός του ΑΟΞ Γιάννης Στάθης, μαζί με τους συμπαίκτες και την οικογένειά του, στο πάρτυ-έκπληξη που του ετοίμασαν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, ο Στάθης έσβησε τα κεράκια της κατακόκκινης τούρτας με το σήμα της Ξάνθης.

……


*Στο γενέθλιο πάρτι του Γιάννη Στάθη βρέθηκαν οι Γιάννης Μυστακίδης, Ανδρέας Τάτος, Τάσος Παπάζογλου, Αντώνης Καπνίδης, αλλά και ο Ανδρέας Γκλαβίνης, ενώ στην άκρως οικογενειακή παρέα ήταν επίσης σύζυγοι και παιδιά δείχνοντας για ακόμα μια φορά το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην Ξάνθη και εκτος αγωνιστικών χώρων.

……


*Με μαγκάλι, κάρβουνα και 4 (!!!) κοτόπουλα στη σούβλα, αλλά και τη σημαία του ΠΑΟΚ, ο ασφαλιστής, αθλητικογράφος και φανατικός ΠΑΟΚτσής, Στάθης Παπαδόπουλος, το Σάββατο το μεσημέρι πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2, έκανε «σπάσιμο» στον γαύρο γείτονά του που είχε κρεμάσει και αυτός στο μπαλκόνι του τη σημαία του Ολυμπιακού!

-Και όπως αποδείχθηκε τελικά, τα κοτόπουλα έφεραν γούρι στον Στάθη!!!

-Την επόμενη φορά που θα παίξουν κάποιον αγώνα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, σε συμβουλεύω Στάθη να… σουβλίσεις κανένα κιλό γαύρο!!!

……


*Το Σάββατο το μεσημέρι συνάντησα στα φανάρια της οδού 4ης Οκτωβρίου το δίδυμο κολλητών, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του
Life 92.1 Χαράλαμπο Κυρκούση και τον τραγουδιστή Γιώργο Καριπίδη «δικάβαλο» στο μηχανάκι του πρώτου να κατευθύνονται προς το περιαστικό άλσος της πόλης!!!

-Όπως «ανακάλυψα» αργότερα οι δυο κολλητοί φίλοι κατευθύνθηκαν προς τα Άβδηρα και συγκεκριμένα στο λιμάνι των Αβδήρων και μετέπειτα στις παραλίες του Αη Γιάννη και Πόρτο Μόλο!!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »