*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Νίκος Ευφραιμίδης-Χρυσάνα Λάμπρου "καλύπτουν" τον Τσαμούρ και κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες!

25 Μαΐου

Η ελληνική σημαία... «κολ... πανo» για τις μπογιές του... «δημοτικού» μπογιατζή Αλή Τσαμούρ στα νεκροταφεία! Ένας Εισαγγελέας;


Στον γνωστό Τσαμούρ, τον άνθρωπο που με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ της αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και της Τροχαίας Ξάνθης  κυκλοφορεί ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ τα μηχανήματά του στους δρόμους της πόλης  και είναι ο "εκλεκτός" εργολάβος-μπογιατζής του Δήμου Τσέπελη και τον αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη, κατήγγειλαν πολίτες στα ΣΤΡΑΒΑ κι ΑΝΑΠΟΔΑ!

Ο λόγος; Τον είδαν να χρησιμοποιεί την Ελληνική Σημαία σαν προστατυτευτικό... «πανί» για τις... μπογιές, βάφοντας τα νεκροταφεία Ξάνθης!!!

Ιδού και η ανάρτηση στο «Στραβά κι ανάποδα» με την φωτογραφία της σημαίας!

Διαβάστε την αυτούσια:


-Κανένας σεβασμός δηλαδή στην Ελληνική σημαία και τα Εθνικά μας Σύμβολα!!!! Με την πλήρη φυσικά ανοχή και του Δήμου Ξάνθης.

 

ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ—ΧΡΥΣΑΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ!

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ «ΚΑΛΥΠΤΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΗ ΤΣΑΜΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


Πάντως η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης του Νίκου Ευφραιμίδη είναι αυτή που ΚΑΛΥΠΤΕΙ τους Γερανούς του «δημοτικού» μπογιατζή Αλή Τσαμούρ που κυκλοφορούν χωρίς ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ στους δρόμους της πόλης, αφού αρμόδια για τις άδειες είναι η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Ξάνθης Χρυσάνα Λάμπρου και ειλικρινά είναι απορίας άξιο πως ενώ κι άλλες φορές έχει καταγγελθεί το θράσος του Αλή Τσαμούρ, τυγχάνει μιας «περίεργης» «ασυλίας» ο συγκεκριμένος άνθρωπος!

Κύριε Νίκο Ευφραιμίδη μπορείτε να μας δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση...; Μήπως είναι υπεράνω των Νόμων ο Αλή Τσαμούρ; Επειδή παίρνει συνεχώς και νέες απευθείας αναθέσεις απο τον Τσέπελη και τον Ζερενίδη;

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »