*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

Όλα καλά...Ο Άδωνις απαντάει και πάλι στο κινητό του. Τελικά ποιά είναι τα καθήκοντα και η αμοιβή του Αντώνη Πασχάλη κύριε Μέτιο;

13 Μαΐου


Ο Αλέξανδρος Κοντός στο στο 6ο “Delphi Economic Forum” στο Ζάππειο με τον διευθυντή του MEGA και συντονιστή δημοσιογράφο Νίκου Φιλιππίδη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και τους υπόλοιπους ομιλητές του πάνελ για την Ελληνική Γεωργία στα 200 χρόνια της  Ελληνικής Επαναστάσης. !

........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εικόνα της υπέρβασης κάθε λογικής, στα τραπεζοκαθίσματα και στον συνωστισμό αποτελεί πρόκληση, τόσο για την δημοτική αρχή, όσο και για την αστυνόμευση, καθώς υπονομεύει την λειτουργία της αγοράς και δημιουργεί μεγάλη ανησυχία

(Ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης στην ανακοίνωσή του…)

-Σε ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά… ένας χαμός συνωστισμού πλέον; Ακόμη και επάνω στο πράσινο και  τα πάρκα με την πλήρη ανοχή αστυνομίας και Δήμου;

........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Σωστός ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης! Μας έχει όλους εμάς στο..."τσεπάκι" και σίγουρους! Οπότε ως νέος... Τσέπελης Νο 2, σου λέει δεν... "βολεύω" από δω και πέρα τους γιους αυτών που με.. βρίζαν για να τους κάνω κι αυτούς...."δικούς μου";;;

Δεν μας έφτανε ένας  Τσέπελης στο Νομό, αποκτήσαμε και...δεύτερο! Τον πρώτο τουλάχιστον τον ξέρουμε εδώ και 31 χρόνια...

Τον δεύτερο ΤΩΡΑ τον γνωρίζουμε! 

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος για τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη)

-Τώρα τον γνωρίζουμε, ή από την αρχή ένας Τσέπελης Νο 2 ήταν και απλά τώρα… αποκαλύπτεται;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*To σχόλιο από φίλο αναγνώστη, για τα συμβαίνοντα στον Δήμο Αβδήρων τον τελευταίο καιρό με τα βολέματα του… Τσέπελη Νο 2, Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη αλλά και τον Τσέπελη που συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ  αυτοκίνητα του Δήμου ως… ιδιωτικά και τα παρκάρει έξω από το σπίτι του, θεωρώντας προφανώς ότι τυγχάνει… ασυλία από τους Εισαγγελείς και τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

……

*Σχολιάζει λοιπόν αναγνώστης του «Μ» στο fb σε παραπολιτικό σχόλιο της εφημερίδας.

«Alkis Michails

Δημαρχάκια που φοβούνται και την σκιά τους λέγονται αυτά κ. Παπαδόπουλε, θέλουν να είναι όλοι μαζί τους ακόμα και οι πιο χυδαίοι υβριστές τους που κάποτε τους κυνηγούσαν ανελέητα.... Γιατί δεν πάνε στον Δήμαρχο Τοπείρου με την μαγκιά που υποτίθενται έχουν να απαιτήσουν θέση για το παιδί τους; Μάλλον δεν πάνε γιατί ξέρουν ότι ο Θωμάς εκτός από άνθρωπος που δεν χειραγωγείτε είναι και μάγκας και άμα τα πάρει θα τους πάρει η μπάλα όλους αυτούς και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν... Την καλημέρα κ. Παπαδόπουλε.»

-Καληνύχτα… για τον κύριος Γ. Τσιτιρίδη.

……

*Τέλος λοιπόν στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ βάζει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτος μετά την άρνηση των Επιμελητηρίων να δεχτούν  «επιβάλει» την «εκλεκτή»¨του κ. Ιωαννίδου και τους δικούς του ανθρώπους στην εταιρεία..

Οπότε ήρθε και η λύση από τον Άδωνι…

«Παράρτημα του ΕΦΕΠΑΕ δημιουργείται στην Κομοτηνή για την απορροφητικότητα των προγραμμάτων από το Υπουργείο Ανάπτυξης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.»

-Η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν μάθαμε ακόμη τίνος «παράρτημα» είναι αλλά και με τι ιδιότητα ο εκ Βόλου «γαμπρός»  Αντώνης Πασχάλης συνόδεψε τον Μέτιο στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη…

Του ειδικού συμβούλου με την… ΜΗΔΕΝ απήχηση στον Ξανθιώτικο λαό;

……

*Αναγκαία διόρθωση. Πολλές φορές μας «ξεφεύγει» και μπερδεύουμε την ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ με την…ΔΙΑΜΑΘ, από κεκτημένη ταχύτητα.

Βέβαια στο ρεπορτάζ φαίνεται στη συνέχεια σε ποια εταιρεία αναφερόμαστε, ωστόσο εμείς ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ όταν πολλές φορές μας «ξεφεύγει»! Γιατί το λάθος… είναι λάθος!

…..

*Και η καλή είδηση… Μετά λοιπόν από τη συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη  με τους υπόλοιπους προέδρους και τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αποφασίστηκε να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο παράρτημα όπου θα εξυπηρετεί την υπόλοιπη περιφέρεια με προσωπικό από την ΑΜ-Θ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάντως ξανα-σηκώνει πλέον το τηλέφωνο στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη όπως… παλιά! Μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι!

Τα υπόλοιπα θα φανούν βέβαια στην πράξη!

....

Τι θα ισχύει με γάμους και βαπτίσεις τον Ιούνιο: Πόσα άτομα θα επιτρέπονται

 

Με χαλάρωση των περιορισμών θα τελούνται γάμοι και βαφτίσια τον Ιούνιο.

 

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων της άρσης των μέτρων του lockdown, ο Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε ότι πλέον θα ισχύουν νέοι κανόνες για τους γάμους και τις βαφτίσεις.

 

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ δήλωσε ότι θα πραγματοποιούνται γάμοι, βαφτίσια και δεξιώσεις, ενώ για τις πρώτες δύο κατηγορίες θα επιτρέπονται έως και 100 άτομα μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Κορονοϊός: 2489 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 70 νεκροί και 707 διασωληνώσεις-15 κρούσματα η Ξάνθη, 105 η ΑΜΘ


Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (12/05) ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.489, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα 1063 στην Αττική.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 369.554 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 49 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.616 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανιχνεύθηκαν συνολικά 105 νέα κρούσματα κορονοϊού τα οποία εντοπίστηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Δράμα 29

Έβρος 28

Θάσος 3

Καβάλα 24

Ξάνθη 15

Ροδόπη 6

ΣΥΝΟΛΟ 105

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »