*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

Αστυνομία; Εισαγγελείς; Άφαντοι άπαντες! Ο Δήμος Τσέπελη διοργάνωσε...Αποκριάτικο κορονοπάρτι στην κ. πλατεία της Ξάνθης

13 Μαρτίου

*Οι  d,j που είχαν τοποθετήσει στο στούντιο του πρώην Life 921 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καλούσαν τον κόσμο διαδικτυακά αλλά  κι απο τα μεγάφωνα να κατέβει και να διασκεδάσει στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης! 

*"Το έλεγε η Φένια Τσαγκάλα οτι το Κέντρο Πολιτισμού θα διοργάνωνε ...κορονοπάρτι και δεν το....πιστεύαμε! Οι μισοί τουλάχιστον, δεν φορούσαν.... μάσκα όπως φαίνεται κι απο την φώτο! Υπό την απόλυτη ενημέρωση του Δήμαρχου Τσέπελη που είπε οτι "αναλαμβάνει την ευθύνη....ο κόσμος πρέπει να ξεδώσει"!
*Ο Νόμος Τσέπελης υπεράνω Εισαγγελέα και Νομών!!! "Σιωπούν" Λύρατζης, Χατζηθεοδώρου, Μελισσόπουλος, Δημαρχόπουλος και...Βασίλης Παπαδόπουλος!! Τι ρωτήσαμε στον αστυνομικό του 100 , όταν του τηλεφωνήσαμε!!!


 

Οι...οργανωτές του....Κορονοπάρτι, φίλοι του κυρίυ Χαρδαλιά στη Ξάνθη!

Με απίστευτο κόσμο που ξεχύθηκε στους δρόμους για να γιορτάσει το Ξανθιώτικο καρναβάλι ανταποκρινόμενος στο "κάλεσμα"¨του Κέντρου Πολιτισμού -η αντιπρόεδρος Φένια Τσαγκάλα το έλεγε και δεν το...πιστεύαμε!- πλημμύρισε το Σάββατο το βράδυ η κεντρική πλατεία της Ξάνθης, σαν νάταν....κανονικό καρναβάλι!!! 

Την ώρα που τα καφέ και όλα τα μαγαζιά είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και ο Χαρδαλιάς και οι επιστήμονες μιλάνε για 3ο κύμα πανδημίας, χειρότερο απο τα προηγούμενα!!! 

Τι....διαδικτυακό καρναβάλι και τέτοια "παραμύθια"; Ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης τοποθέτησε τους d.j απο το απόγευμα της Παρασκευής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον παλιό Life 921 fm στον 2ο όροφο συνδέοντας την μουσική τους με τα μεγάφωνα της πλατείας, δημιοιυργώντας "κλίμα", ενώ απο το μεσημέρι του Σαββάτου κατέβαιναν κατά γκρούπ νεαρά κυρίως άτομα -τα περισσότερα χωρίς μάσκα- που σε κάποια φάση ανταποκρινόμενη και στο κάλεσμα κυρίως του βραδινού d.j. με μπύρες και διάφορα ποτά στα χέρια, άρχισαν να χορεύουν και να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ την ίδια ώρα το Κέντρο Πολιτισμού είχε πυροτεχνήματα δημιουργώντατς μιας καθαρά ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ατμόσφαιρα...όπως παλιά!!!

 Ούτε Νόμοι...Ούτε lock down, ούτε τίποτα!!! Μιλάμε για έναν απίστευτο συνωστισμό εκατοντάδων νέων ανθρώπων!!! Ενώ την ίδια ώρα έπαιρνε φωτιά και το fb με μια διαφορά! Άπαντες ήταν...ΑΦΑΝΤΟΙ!!! Και κυρίως η Πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης, η αστυνομία -κάποαι στιγμή εμφανίστηκε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Γιώρης ήταν ήδη ωστόσο αργά- και σταμάτησε η μουσική απο τον 2ο όροφο του Δήμου Ξάνθης!!! Το απόλυτο χάος!!! 

ΤΟ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ"  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!  

Επισημαίνεται ότι ήδη η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα διαφήμιζε από την περασμένη Πέμπτη το κορονοπάρτι στην κεντρική πλατεία για το Σαββατοκύριακο, γεγονός που αποκάλυψε και ο «Μαχητής» το Σαββάτου πρωτοσέλιδα, ενώ και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Κέντρου Πολιτισμού δεν μιλούσε για...διαδικτυακή εκδήλωση, αλλά κανονική εκδήλωση!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεχυθεί στους δρόμους, αφού είχε "διαδοθεί" η οργάνωση.....Αποκριάτικων κορονοπάρτι στην κεντρική πλατεία  της Ξάνθης,, ενώ η αστυνομία που ήταν παρούσα και....απλά παρακαλουθούσε!!! Κι ενώ οι d.j απο το κτίριο του Δήμου Ξάνθης (2ο όροφο πάνω απο το πρώην υποθηκοφυλάκι στο πρώην Life 921 fm) παρότρυναν τον κόσμο απο τα μεγάφωνα του Δήμου Ξάνθης να ....κατέβει στην πλατεία, με πιο ...ενθουσιώδη τον βραδινό d.j. που τον καλησπέριζε με ενθουσιασμό στην κεντρική λες και γίνονται...συναυλία ροκ!!! Μάλιστα ακούγεται η ενθουσιώδης φράση του dj. να λέει στον ενθουσιώδη κόσμο...Καλησπέρα!!! Λες και γίνονταν συναυλία ροκ!

Επρόκειτο για μια εικόνα που θύμιζε τις πριν κοροποιού εποχές, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες της εστίασης και των καφέ της περιοχής που έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση τους στα fb για το γεγονός ότι μόνο οι ίδιοι τελικά είναι κλειστοί, σχολιάζοντας πως "μόνο στις καφετέριες κολλάει ο κορονοϊός".!!!

Μετά από παράπονα εκατοντάδων πολιτών και στην εφημερίδα μας, αφού  ο εκδότης του «Μ» προσπάθησε να επικοινωνήσει τρεις φορές με το 100 αλλά και το τηλέφωνο 2541084116, μήπως λόγω της στενής φιλίας του Δήμαρχου Τσέπελη με τον Πασχάλη Γιώρη, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης είχε δώσει κάποια ειδική άδεια στους οργανωτές…! 

Τελικά την 4η φορά μας απάντησε το 100, είπαμε το όνομά μας και απλά ρωτήσαμε αν οι οργανωτές (Δήμος Ξάνθης), είχαν την άδεια του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης κ.Γιώρη για το ….κορονοπάρτι που επί ώρα είχε δημιοιυργήσιε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με βεγγαλικά, χορό, ποτό και αποκριάτικα κουστούμια..

Ο αστυνομικός με ευγένεια μας είπε ότι θα μεταφέρει στον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης κ.Γιώρη το ερώτημά μας…

Καθαρό ςρώτημα., Ένας Εισαγγελέας;;; Ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και απειλούν τον κόσμο; 

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης γιατί ΚΑΛΥΨΑΝ το ΣΚΑΝΔΛΛΩΔΕΣ κορονοπάρτι του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης υπό την πλήρη φυσικά κάλυψη της δημοτικής αρχής;;; 

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους...






















 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »