*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

Μετά τον Τσέπελη και τον Ηλία Ασκαρίδη, κορονοπάρτι και ο Παπαχρόνης στο....Γηροκομείο Ξάνθης! Άπαιχτες φωτο...

13 Μαρτίου


ΜΑΤ του Παπαχρόνη στο ...κορονοπάρτι του Τσέπελη στο ΚΡΑΤΙΚΟ Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης την περασμένη Τετάρτη. 

Διοργάνωσε λοιπόν ο ίδιος, ένα ακόμη πιο....ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ σούπερ πάρτι στο....ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Ξάνθης με πετυχημένα μάλιστα καρναβαλικά κουστούμια και φυσικά το ...διαφήμισε στο fb προκειμένου να γίνει μια...σύγκριση μεταξύ των δυο κορονοπάρτι!!! 

Μάλιστα ο Παπαχρόνης θέλοντας να προκαλέσει και τους ειδικούς αλλά και την Κυβέρνηση που επιμένει στα ....lock down με τους Χαρδαλιάδες, δικαιολογείται για την οργάνωση του κοροπάρτι με τη φράση, "όλα είναι στο μυαλό!! "

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες μου, τόσο ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης όσο και οι οργανωτές του κορονοπάρτι, είχαν ως δικαιολογία το εξής: 

"εμείς όλοι μας έχουμε κάνει και τα δυο εμβόλια, επομένως δεν  έχουμε πρόβλημα, γιατί ήταν ένα πάρτι καθαρά οικογενειακό μεταξύ των εργαζομένων του Γηροκομείου Ξανθης". 

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Πρόεδρο του Γηροκομείου ή την Φιφή που πιθανόν να πήραν και την άδεια του κυρίου Χαρδαλιά ή του Αστυνομικού διευθυντή Ξάνθης κ.Γιώρη για το κορονοπάρτι τους, ή και απο τον ΕΟΔΥ,  αφού όλοι οι συμμετέχοντες έχουν εμβολιαστεί, θα διευκρινίσω απλά οτι τα έξοδα τα πλήρωσε το Γηροκομείο κι όχι ο Δήμος Ξάνθης ή το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. 

Ενώ αντίθετα το κορονοπάρτι του ΚΡΑΤΙΚΟΥ Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, το πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης αφού ο Δήμαρχος Τσέπελης επιχείρησε ψηφοθηρία....ενώ οι ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΑ!!!

Κι επειδή κάποιοι επιχειρούν όλα τα συμβαίνοντα στο Γηροκομείο Ξάνθης να τα "χρεώσουν", θα ήμουν ο τελευταίος που θα "χτυπούσα" το συγκεκριμένο πρόσωπο...Επομένως αλλού οι "κουτοπονηριές"...










Share this

Related Posts

Previous
Next Post »