*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

Δημήτρης Πετρόπουλος, Αντώνης Χειμωνίδης, Έλσα Καριώτη μαζί! Με Θρακιώτικα φουλάρια Καινούργιου, Σκορδά...

11 Μαρτίου


*Δημήτρης Πετρόπουλος, Έλσα Καρυώτη και Αντώνης Χειμωνίδης από την Τρίτη το μεσημέρι βρίσκονται στο… στούντιο για μια νέα μουσική συνεργασία!!!

-Η Έλσα και ο Αντώνης θα ερμηνεύσουν τα καινούρια τραγούδια που έγραψε, στίχους και μουσική ο Δημήτρης Πετρόπουλος και ήδη ξεκίνησαν τις πρώτες ηχογραφήσεις στο στούντιο του Αντώνη!

-Την αποκάλυψη έκανε χθες από το facebook με ανάρτησή του ο ίδιος ο Δημήτρης δημοσιεύοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο:

«Νέα μου τραγούδια. Ηχογραφούμε και ετοιμαζόμαστε. Με υπέροχες φωνές».

-Καλή επιτυχία στη νέα τους συνεργασία και περιμένουμε να ακούσουμε τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους!

……

*Κι όμως είναι… γεγονός!

Η Δέσποινα Ουζγούρογλου επέστρεψε χθες στο γήπεδο των Πηγαδίων, για να παρακολουθήσει ζωντανά τον αγώνα της αγαπημένης της ΑΟΞάρας με τη Δόξα Δράμας και αισθάνθηκε όπως τον Οδυσσέα που επέστρεψε στην… Ιθάκη!!!

-Αυτό «δήλωσε» χθες από το facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Ιθάκη του....

Έτσι νιώθω...

Πρώτη φορά στο γήπεδο...

ΑΟΞΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ!,»

……

*Με Θρακιώτικα μεταξωτά φουλάρια, Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκοδρά!

Το Θρακιώτικο μετάξι βρίσκει τον καλύτερο εκφραστή του, μέσα από τις δημιουργίες της Κομοτηναίας Εμμανουέλας Κουρούδη, που πλέον κατακτούν την εγχώρια κι όχι μόνο αγορά. Πλέον, τα μεταξωτά φουλάρια και οι λοιπές δημιουργίες του «Emmanuelle, fashion made of silk», πρωταγωνιστούν σε όλη την Ελλάδα, και διαφημίζονται μέσα από γνωστές Ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκοδρά, αλλά και διάσημα μοντέλα.

……


*«Η σειρά Emmanuelle, fashion made of silk δεν είναι απλώς μια μάρκα. Αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μιας οικογένειας να παράγει και να παραδίδει στους πελάτες της τα καλύτερα αξεσουάρ φτιαγμένα από μετάξι.

Με έμπνευση που αντλείται από την τέχνη και την φύση, η Emmanuelle, fashion made of silk σχεδιάζει και παράγει μοναδικά αξεσουάρ για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά με διακριτικό και κομψό τρόπο.

Χωρίς να ενδίδει στο παιχνίδι του φθηνού ανταγωνισμού, η εταιρεία διατηρεί συνεχώς αδιαπραγμάτευτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επενδύοντας στην τεχνολογία και βάζοντας τον πελάτη σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα το όνομά της να είναι συνώνυμο της σταθερότητας, της εξέλιξης και της αξιοπιστίας.

Η σειρά Emmanuelle, fashion made of silk συνεχίζει το ταξίδι της στον κόσμο, με κύριο στόχο να προσδώσει μια ταυτότητα στους ανθρώπους που φορούν τα προϊόντα της».

Το προϊόντα «Emmanuelle, fashion made of silk», τα βρίσκετε σε δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και φυσικά διαδικτυακά μέσω του σύγχρονου metaxishop.gr

……

*Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The Tragedy of Domna Visvizi» με επικεφαλής την Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τον Μιχάλη Ηλιάσκο με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στα διαγωνιστικά τμήματα διεθνών φεστιβάλ από 1/10/2020 και μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 22 βραβεία ανάμεσα από εκατοντάδες ταινίες στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ινδία σε 12 κινηματογραφικές κατηγορίες.

Η Τραγωδία της Δόμνας Βισβίζη είναι ένα πολυδιάστατο έργο, που συνδυάζει την ποίηση των στίχων, την μουσική, τον χορό, την υποκριτική, την κινηματογράφηση και τον ηχητικό σχεδιασμό.

Αφηγείται την ιστορία της ξεχασμένης ηρωίδας γυναίκας, από την εποχή του θανάτου του συζύγου της το 1822 μέχρι το θάνατό της το 1850.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο φάρο της Αλεξανδρούπολης, στο μνημείο των ηρώων στη παραλιακή ζώνη, στο σπασμένο βράχο της Μεσημβρίας καθώς και στη παραλία κοχυλιών του Απαλού, προβάλλοντας την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων της πόλης και των περιχώρων.

Σκοπός είναι η παραγωγή καθώς και η προβολή μιας ολοκληρωμένης ταινίας ώστε να συμβάλει στην τουριστική αλλά και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, αναφέρουν οι σκηνοθέτες της ταινίας Μιχάλης Ηλιάσκος και Κατερίνα Γιαννακοπούλου και γι’ αυτό θα χρειαστεί η χρηματοδότησή της.

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »