*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιανουαρίου

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

26 Ιανουαρίου

ΑΛΗΘΕΙΑ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ
ΟΤΙ ΤΟ «ΤΡΙΟ» ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ, ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ


Ειλικρινά…Έπρεπε να μας στείλει την επιστολή για το κολυμβητήριο ο συγκεκριμένος κύριος, για να μάθουμε ότι οι Ζερενίδης, Τσέπελης και Φανουράκης είναι το «τρίο» που στην ουσία κάνει κουμάντο στο Δήμο Ξάνθης; Ή μήπως δεν γνωρίζαμε όλοι μας ότι ο Ζερενίδης πήγε με τον Τσέπελη γιατί ο Δημαρχόπουλος δεν του έδινε έργα, σε αντίθεση με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ ...

Τέτοιος όμως –και τόσος- πανικός από μια… επιστολή; Που μπορεί εύκολα να «τσεκαριστεί» άνετα και από τις δημοτικές παρατάξει, αρκεί τα αιτήματά τους να τα κάνουν δια… μέσω  Εισαγγελέα, διότι άλλως μπορεί να απαντηθούν από τον Δήμο Τσέπελη το 2023; !

 

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Τα παρακάτω αιτήματα πήρε την πρωτοβουλία και απηύθυνε από το «Στραβά κι Ανάποδα» στο fb η συνδημότισσα Φωτεινή Παράσχου.

Φιλοξενώ στη στήλη αυτούσια την επιστολή της στην ομάδα αλλά και τα σχόλια άλλων συμπολιτών μας.

Fotini Paraschou

22 Ιανουαρίου στις 5:32 μ.μ.

1. Από την π. Χρύσα μαζέψτε όλα τα αδέσποτα. Γυρίζουν ανενόχλητα σε αγελες κ ορμάνε στα καλά καθούμενα.  2.καταργειστε τους ομαδικούς κάδους απορριμάτων. Κάθε μονοκατοικία να έχει το δικό της κάδο. Έτσι θα τον ελέγχει κ θα είναι καθαρός.

 3.βαλτε ταχυδρόμο. Πληρώνουμε  θυρίδα, αλλιώς οι επιστολές αφήνονται στο έλεος του καφενείου. 4.πολλαπλασιαστε τα δρομολόγια κ ελέγξετε τις διαδρομές να είναι προσβάσιμες όλες οι περιοχές.

5.να απαγορευτει το παρκιν επάνω στα πεζοδρόμια.

6.να φύγουν οι κάδοι απορριμάτων από τη μέση του δρόμου κ από τα πεζοδρόμια.

7.να καθαρίζονται τα φρεατια.

8.να γίνει άνοιγμα δρόμων για την καλύτερη πρόσβαση όλων κ ειδικά της πυροσβεστικής, να μην γίνουμε κ μεις πχ σαν το Μάτι που κάηκε. 9.φτιαξτε πεζοδρόμια κ μονοδρομειστε τους δρομους, για να γίνει αποσυμφόρηση. 10.διορθωστε τους δρόμους, οι οποίοι είναι όλοι χαλασμενοι. 11.φωταγωγησετε περισσότερο μέσα τον συνοικισμο.

12.καθαρειστε τους χώρους.

13.φτιαξτε παιδικές χαρές.

14.καλλωπειστε τις τρεχουμενες βρύσες.

-Γεώργιος Παπαδόπουλος - Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης

...Και πολύ καλά κάνατε... καθώς τα κακώς δρώμενα της πόλης μας πρέπει να εντοπίζονται και να αναφέρονται...!!!... Οι πολίτες πρέπει να είναι ενεργοί όπως εσείς...!!!...Τα θερμά μου συγχαρητήρια...!!!

Γιώργος Παπαδόπουλος

Η φωνή σας σίγουρα θα βρει ακροατήριο. Αν ταυτόχρονα

κατορθώσετε την φωνή σας να την ενσωματώσετε με άλλες φωνές και γίνουν πολλές, τότε να είστε σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα έρθει. Και θα είναι τέτοιο που δεν θα το πιστεύετε. Συγχαρητήρια.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »