*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιανουαρίου

Ο Σάκης Βέρος τραγούδησε ζωντανά στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου-ΑΟΞάρα μια ζωή το δώρο στον Τσορλίδη

26 Ιανουαρίου


*Συνεχίζονται οι… εκπλήξεις του Πάνου Παπαδόπουλου στην εκπομπή του «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» στο
Next TV!!!

-Έτσι λοιπόν, μετά την Ελένη Καπώνη (την Παρασκευή), άλλος ένας φίλος της Ξάνθης και συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Βέρος, μίλησε χθες το μεσημέρι ζωντανά με τον εκδότη του «ΜΑΧΗΤΗ» μέσω Skype στην εκπομπή του!

-Ο Σάκης Βέρος μάλιστα με την κιθάρα του ερμήνευσε και ένα ρεφραίν από το νέο του τραγούδι με τίτλο «φύγε» στο οποίο, στίχους και μουσική έγραψε ο ίδιος!

-Επίσης μίλησε και για τις εμφανίσεις του κατά το παρελθόν, τόσο σε μαγαζιά της Ξάνθης, όσο και στο Pico της Αλεξανδρούπολης, αναπολώντας με νοσταλγία εκείνες τις εποχές!!!

-Να δούμε λοιπόν πόσες άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Πάνος Παπαδόπουλος από την εκπομπή του μέσα στην εβδομάδα!...

……

*Στέλνοντας SMS στο 1033 με κωδικό «6», την περασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, τα δυο φιλαράκια, Πάνος Δαβιτίδης και Τάσος Κουμουλίδης της ταβέρνας «Το ΚΤΗΜΑ», πήγαν για… «σωματική άσκηση» και περίπατο στους καταράκτες του Λειβαδίτη, «ποστάροντας» μάλιστα και τη συγκεκριμένη φωτογραφία, χωρίς όμως να αποκαλύψουν από ποιους άλλους ή ποιες άλλες συνοδεύονταν αφού κάποιο άλλο άτομο τους φωτογράφησε και μάλιστα από πιο μακριά αφού η συγκεκριμένη φωτό δεν μπορεί να είναι… selfie!!!

……


*Η τηλεπαρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του
Next ΤV, Δέσποινα Χατζοπούλου, χθες λίγα μόλις λεπτά πριν βγει τον… «αέρα», έβγαλε μια selfie την ώρα που έκανε «πρόβα» τα κείμενα των ειδήσεων για το κεντρικό δελτίο του σταθμού!

-Η συνάδελφός της, τηλεπαρουσιάστρια, Ρένα Καραγιάννη, ήταν η πρώτη των πρώτων που έκανε Like στη φωτογραφία της Δέσποινας, και μάλιστα πρόσθεσε στην ανάρτηση και μια μεγάλη καρδιά, διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τις φήμες που ήθελαν τις δυο παρουσιάστριες να έχουν «προστριβές» τον τελευταίο καιρό!

……

*Στο κατάστημα «Ελιξήριο» της Βάνας και του Τάκη Αλεξούδα, εθεάθη χθες ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος πέρασε μια βόλτα για να δει από κοντά τον Τάκη και την Βάνα που του έλειψαν πολύ λόγω ότι το Ελληνάδικο παραμένει κλειστό λόγω καραντίνας με τον κορονοϊό και δεν μπορούν να συναντηθούν εκεί!

-Ιδού και η υπέροχη φωτογραφία που έβγαλε την Βάνα με τον Κώστα ο Τάκης!

……

*Όμορφα δώρα του ΑΟΞ, έστειλαν στη Θεσσαλονίκη στον Αναστάσιο Τσορλίδη οι «Xanthifans» και συγκεκριμένα μια μπλούζα και μια μάσκα με το σήμα του ΑΟΞ και ο ίδιος τους ευχαρίστησε από το facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«#ΑΟΞΑΡΑ #ΜΙΑ #ΖΩΗ.

Ευχαριστώ τους #XanthiFans για τα όμορφα δωράκια».

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »