*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιανουαρίου

Δημαρχόπουλος κατά Ζερενίδη-Φανουράκη για Κολυμβητήριο : Το 90% των προμηθειών τους σήμερα, υλοποιήθηκε με προηγούμενα έργα μας!

25 Ιανουαρίου

Απίστευτη δήλωση του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΑΙΩMA ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΩΣ «ΛΑΜΟΓΙΟ»!

Ευθείες βολές τόσο κατά του Δημάρχου Τσέπελη, όσο και κατά των Αντιδημάρχων Γιάννη Ζερενίδη και Μανώλη Φανουράκη  -που καά γενική παραδοχή αποτελούν το σημερινό ισχυρό "δίδυμο" του Δήμου    Τσεπελη- για τις "νέες"....προμήθειες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης, άφησε με παρέμβασή του στο fb ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, χαρακτηρίζοντας "επικίνδυνη και άχρηστη τη σημερινή διοίκηση" αλλά και δίνοντας συνέχεια στον θόρυρο που έχει ξεσπάσει με αφορμή επιστολή που στάλθηκε σε δυο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων (Σάββα Μελισσόπουλο και  Γιάννη Παπαχρόνη) αλλά και τον εκδότη του Μαχητή  Πάνο Παπαδόπουλο", τονίζοντας με νόημα οτι, "το 90% των προμηθειών τους σήμερα, υλοποιήθηκε με...προηγούμενα έργα μας!" 

Υπενθυμίζεται οτι στην εν λόγω επιστολή που κοινοποίησε ήδη στο σύνολο των δημοτικών συμβούλων επικεφαλής δημοτικής παράταξης (Γ. Παπαχρόνης), κατηγορείται ο πρώην Δήμαρχος για..."απραξία" τριών ετών, γεγονός που τον ανάγκασε προφανώς να παρέμβει με δήλωσή του στον τοίχο του στο fb αφήνοντας έκθετο το ισχυρό "δίδυμο" της σημερινής αρχής Γ. Ζερενίδη-Μ. Φανουράκη" αφού τονίζει με νόημα οτι, "το 90 των προμηθειών τους σήμερα για το κολυμβητήριο, υλοποιώθηκε με προηγούμενα έργα επί θητείας του"!

Αναλυτικά το σχόλιό του πρώην Δημάρχου Ξάνθης στο fb έχει ψς εξής: 

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

Τόσο ανίκανη, επικίνδυνη και άχρηστη, διοίκηση, δεν έχω ξαναδεί. Τους αφήσαμε το έργο του κολυμβητηρίου... μια ανάσα χρόνο ήταν για να το λειτουργήσουν νόμιμα και με άδεια. Το έργο της Α' φάσης (50% έκπτωση περίπου) παραδόθηκε με παράταση, τον Φεβρουάριο του 2020. Αν δημοπρατούσαν την Β' φάση των μελετών (ηλεκτρομηχανολογικά, με 80% έκπτωση περίπου) που παραδόθηκαν πριν την ανάληψη καθηκόντων τους, το κολυμβητήριο θα είχε την δυνατότητα να λειτουργήσει το Α' εξάμηνο του 2020. Σήμερα δαπανούν περίπου τα ίδια χρήματα με όσα πληρώθηκαν για την αποκατάστασή του, για... το τίποτα. Και όσο για τη Β' φάση... αυτή ακόμα αγνοείται!!!

Το καλύτερο τ' άκουσες; Τους καταγγέλλουν γιατί, το 90% των προμηθειών τους σήμερα, υλοποιήθηκε ήδη με προηγούμενα έργα μας!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΑΙΩMA ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΩΣ «ΛΑΜΟΓΙΟ»!

Σημειώνουμε οτι της δήλωσης Δημαρχόπουλου προηγήθηκε δήλωση...σταθμός (!) του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη με άψογο...συντακτικό της Ελληνικής γλώσσας που δήλωσε οτι "ουδέποτε ΔΕΝ έδωσε δικαίωμα να κατηγορηθεί ως...λαμόγιο!" :



 

Αξιότιμοι κύριοι Θλίβομαι βαθύτατα για αυτή την ηθική και πολιτική παρακμή. Ανώνυμες επιστολές, κιτρινισμός, ερασιτεχνισμός, προσβολές… Η ανώνυμη επιστολή αναφέρεται σε στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί (Διαύγεια, ιστοσελίδα, ΚΗΔΜΗΣ κλπ) και έχουν όλα επεξεργασθεί / εγκριθεί από Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και εγκριθεί από Δομές. Αν ένας ανώνυμος επιστολογράφος διαταράζει, χωρίς στοιχεία, αυτό το σύστημα, τότε ίσως άλλες είναι οι αιτίες. Προσωπικά, και ως χαρακτήρας και ως επαγγελματίας, ουδέποτε δεν έδωσα δικαίωμα να κατηγορηθώ ως «λαμόγιο».

Με τιμή

Ζερενίδης Ιωάννης


Και μια παλιά δήλωση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης και το Δημοτικό Ραδιόφωνο για το ίδιο θέμα στις 21-3-2019. 

Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος: «Το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει και δεν θα κλείσει ποτέ ξανά» (21-3-2019)

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης του Κολυμβητηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει πλέον ξανά νόμιμο, ασφαλέστερο και με τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Τα συνεργεία της ανάδοχης εταιρείας, που έχουν, ήδη, εγκατασταθεί στο χώρο του Κολυμβητηρίου, πραγματοποιούν τις προβλεπόμενες επεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του κτιρίου.

Σε εξέλιξη επίσης, είναι και η επόμενη φάση που αφορά τον εκσυγχρονισμό των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων του Κολυμβητηρίου, που διασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού έχει, ήδη, υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο.

Στο εργοτάξιο βρέθηκε και σήμερα ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο οποίος δήλωσε «Δουλέψαμε σκληρά όλοι, αλλά μας δικαιώνει σήμερα το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι το Κολυμβητήριο όχι μόνο να λειτουργήσει, αλλά πρωτίστως να διασφαλιστεί ότι δεν θα κλείσει ποτέ ξανά. Η νομιμοποίηση και αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου Ξάνθης είναι έργο που αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τη λειτουργία του.

Με ευθύνη, συνέπεια και σθένος, δώσαμε “αγώνα δρόμου” για να ξεπεράσουμε τις πολλές απαιτούμενες, νόμιμες διαδικασίες, αλλά και για να υλοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, που στόχο έχουν την αποκατάστασή του και την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προχωράμε σταθερά για τη λειτουργία του, δίνοντας οριστική λύση σε ένα ζήτημα, το οποίο απασχόλησε για πολλά χρόνια όχι μόνο τους συμπολίτες μας, αλλά και τους πολίτες ολόκληρου τον Νομού μας, αθλητικούς συλλόγους, μεμονωμένους πολίτες, αθλητές, παιδιά, ΑμεΑ, καθώς και όσους αναζητούν την ευεργετική δράση του νερού για υδρο-φυσικοθεραπεία, θεραπευτική κολύμβηση κ.ά.».

(Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης στις 21/3/2019)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »