*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιανουαρίου

340 ευρώ στα Adespotoulia Xanthis απο τη Φιφή, στη Μνήμη του πατέρα της Γιάννη! Γενέθλια είχε η Κωνσταντίνα...

14 Ιανουαρίου


*Μια συγκινητική κίνηση έκανε η Ξανθιώτισσα ζωγράφος Φιφή Χατζηστόϊκου η οποία πρόσφερε δωρεά 340 ευρώ στον σύλλογο «Adespotoulia Xanthis» δημιουργία του «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΚΥΛΩΝ», στη μνήμη τόσο του πατέρα της όσο και του αγαπημένου της σκύλου!

-Ιδού και το ευχαριστήριο του «Adespotoulia Xanthis» με ανάρτηση στο facebook:

«Adespotoulia Xanthis: Ευχαριστούμε την Φιφή Χατζηστόικου για την δωρεά των 340,00€ για την στήριξη της στην προσπάθεια μας στην δημιουργία του «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΚΥΛΩΝ» στην μνήμη του  πατέρα της Ιωάννη Χατζηστόικου για τον ένα χρόνο από την απώλεια του και στην μνήμη του λατρεμένου τους  σκυλάκου  Τέρρυ για τον ενάμιση χρόνο από την απώλεια του.

Στον παράδεισο η ψυχούλες τους!».

-Μία αλλά αξεπέραστη η Φιφή....!

……


*Γενέθλια είχε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου η σύζυγος του Τόρη Παπαδήμα και ο Ξανθιώτης
DJ της ευχήθηκε από το facebook με το τραγούδι του Αντύπα «Αίμα μου»!

-Άλλες χρονιές το ζευγάρι γιόρταζε αυτή την μέρα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ αλλά φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας με τον κορονοϊό, αρκέστηκαν με αφιερώσεις στο Facebook οικογενειακά από το σπίτι τους!

……

*Νέο τηλεοπτικό «live» ετοιμάζει ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης, μετά το πετυχημένο εορταστικό πρόγραμμα που προβλήθηκε από το Next TV, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

-Αυτό αποκάλυψε χθες ο ίδιος με «αινιγματική» ανάρτησή του στο facebook, χωρίς όμως να δώσει περεταίρω πληροφορίες!

……


*Φιρί – φιρί το πάει η «Τσούχτρα» της «Αδέσμευτης» να βάλει τις δυο τηλεπαρουσιάστριες του
Next TV, Ρένα Καραγιάννη και Δέσποινα Χατζοπούλου, να… μαλώσουν, με τα σχόλια που γράφει από τη μία για την εμμονή του Νίκου Βουτσινά στην εκπομπή του για τη Δέσποινα και από την άλλη τα κολακευτικά σχόλια τηλεθεατών του Next TV στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τη Ρένα!

Προς το παρόν μάλιστα, απορώ πως δεν "ανέμιξε" στην ίντρικά του και την Γιώτα ή την Αναστασία...! Έλεος!

....

*Απο την άλλη η Ρένα νοιώθει υπερήφανη μετά τα εγκώμια θαυμαστή της τηλεθεατή της εκπομπής που την συνεχάρη για την άψογη εμφάνισή της, εκφράζοντας και τη λύπη του που θα φύγει στη Κρήτη, όταν βέβαια περάσει ο άτιμος ο κορωνοιός!

……

*Εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά από 18 μέρες πήρε η Τζένη Μπαλατσινού, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού της με τον Βασίλη Κικίλια.

Έξω από το μαιευτήριο οι δύο γονείς έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ".

Με τη σειρά της, η Τζένη Μπαλατσινού είπε το δικό της "ευχαριστώ", ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Είπε με τρεμάμενη φωνή: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την ομάδα του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να ευχαριστήσω την ομάδα στη μονάδα νεογνών που κάνουν λειτούργημα και ιδιαίτερα τον άντρα μου".

Για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, μίλησε και ο μαιευτήρας Παντελής Τρουμπούκης, που ανέφερε πως υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στον τοκετό, αλλά όλα πήγαν καλά. Είπε πως πρόκειται για ένα υγιέστατο και αρτιμελές νεογνό, που γεννήθηκε 3,5 κιλά.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »