*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

Psychi a TRIO Live, την Παρασκευή 30/10 στο Nostow στην Ξάνθη!

27 Οκτωβρίου
Bazaar της Αρμενικής Κοινότητας για την ενίσχυση του Αρτσάχ-Ναγκόρνο Καραμπάχ

Η Αρμενική Κοινότητα Ξάνθης και ο Αρμενικός Σταυρός Ελέους Ξάνθης διοργανώνουν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου από τις 10.00π.μ. μεχρι τις 2.00μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, bazaar με αρμενικά φαγητά και γλυκά, για οικονομική ενίσχυση του λαού του Αρτσάχ-Ναγκόρνο Καραμπαχ.

Οι Αρμένιοι στο Αρτσάχ συνεχίζουν από τις 27 Σεπτεμβρίου έναν άνισο αγώνα ενάντια στην τουρκοαζερικη επιθετικότητα, για να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθεροι στα ιστορικά τους εδάφη, για την ιστορία τους, για τον πολιτισμό τους, για το μέλλον των παδιών τους.

Δεν θα επιτρέψουμε να διαπραχθεί άλλη μια γενοκτονία σε βάρος του λαού μας.

Ας σταθούμε στο πλευρό του λαού του Αρτσάχ.

Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες του λαού του Αρτσάχ.

 

Psychi a TRIO Live, την Παρασκευή 30/10 στο Nostow στην Ξάνθη!

Οι Psychi a TRIO, έρχονται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Nostos Live στην Ξάνθη!

Οι Psychi a trio είναι δύο συν ένας. Η προσθήκη προέκυψε εν μέσω οινοπνευματωδών ποτών και αντιβίωσης… Κοινός παρονομαστής για όλους υπήρξε η ανάγκη να μοιραστούν τα κοινά αλλά ταυτόχρονα να μπολιάσουν τα ετερόκλητα μουσικά τους βιώματα. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από αγαπημένα τραγούδια της έντεχνης λαϊκής δημιουργίας. Ένα μουσικό οδοιπορικό που περιλαμβάνει συνθέσεις των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοΐζου, Ν. Παπάζογλου, Σ. Μάλαμα, Ο. Περίδη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Γ. Ζήκα, Β. Αλαγιάννη, Χ. Νικολόπουλου, Α. Βαρδή, Μ. Τόκα, Α. Ιωαννίδη κ.α.

Psychi a trio είναι οι: Χρήστος Κεσικιάδης - τραγούδι και κιθάρα, Γιώργος Παραπέρογλου - ακορντεόν και τραγούδι και Δημήτρης Βλαχομήτρος - μπουζούκι και κιθάρα

έναρξη 21.00, είσοδος 3€, κρατήσεις: 694 2245533.

 

5ο MAISTROS RUN την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαίστρου  σε συνεργασία με τον ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, συνδιοργανώνουν το 5ο  Maistros Run, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020.

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης και του Συλλόγου Βετεράνων Αλεξ/πολης.

Την επιμέλεια του αγώνα έχουν η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ και η ΝΝ Διαφημιστική.

Την Υγειονομική κάλυψη έχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Τον αγώνα υποστηρίζουν οι δρομικές ομάδες: Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδος, OSB Endurance Team από Δράμα, Mission Impossible Team από Καβάλα και Running Team Stihl Ορεστιάδος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 - 6944688969 - 6977367773 - 6974358600

ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ
ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Λόγω των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, η Περιφέρεια αναβάλει την προγραμματισμένη διοργάνωση της καλλιτεχνικής εικαστικής έκθεσης στην Κομοτηνή και Καβάλα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια ευχαριστεί θερμά τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν και την «Τέχνης Φλόγα» που συντονίζει και ανανεώνει την συνεργασία τους για το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο να παρουσιάσει τα έργα τους στο ευρύ κοινό, και να συμβάλει ώστε να καταστεί η τέχνη μοχλός ανάπτυξης και ανάτασης για τον τόπο.

 

Stand up comedy show με τον Λάμπρο Φισφή
την Παρασκευή 30/10 στην Καβάλα

Ο Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 21:30 στο Cine Απόλλων στην Καβάλα ένα stand up comedy show «Δες το θετικά» για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν!

Μετά από 3 σεζόν στην Αθήνα και πάνω από 15.000 άτομα κοινό σε όλη την Ελλάδα η περιοδεία της stand up comedy παράστασης «Δες το θετικό» συνεχίζεται.

Ο Λάμπρος Φισφής στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.

Προπώληση: 10 ευρώ. Ταμείο: 12 ευρώ.

Προπώληση καθημερινά στο ταμείο του κινηματογράφου καθημερινά 19.00 με 22.00

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »