*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ-Κορωνοϊός: Το πρόβλημα εντοπίζεται μέσα στη πόλη-Σύσκεψη με τους παραγωγικούς Φορείς-Ποιά τμήματα σχολείων έκλεισαν

27 Οκτωβρίου



Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με τους παραγωγικούς Φορείς του Νομού Ξάνθης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωϊ  στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραιτης, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο Πρόεδρος των καφέ Μπάμπης Δαργανάκης, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος και ο γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, Νίκος Γρηγοριάδης.

 Επίσης στη σύσκεψη ήταν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπως ο Τσούργιανης του Τμήματος Υγείας αλλά και ο Νίκος Αποστολίδης της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης.

Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης, «το πρόβλημα με τα κρούσματα εντοπίζεται μέσα στη πόλη και κυρίως στη νεολαία και στα σχολεία», αντίθετα στους οικισμούς και τους άλλους Δήμους τα πράγματα είναι πολύ καλά», ενώ ζήτησε τη συνδρομή των παραγωγικών Φορέων προκειμένου να ελεγχθεί και να βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε να μην πάμε από το επίπεδο 2 στο Επίπεδο 3 και να κάνουμε προσπάθειες ώστε να πάμε στο επίπεδο 1

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ 

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Επίσης και στο Μειονοτικό σχολείο Κομοτηνής είχαμε κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκόφωνης εφημερίδας.

Στο δημοσίευμα αναφέρθηκε ότι ένας δάσκαλος που διδάσκει στο γυμνάσιο και στο γυμνάσιο της Κομοτηνής Medrese-i Hayriye πιάστηκε σε ένα νέο είδος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19)

Ο καθηγητής είχε θετικό αποτέλεσμα από το τεστ Kovid-19 χθες το απόγευμα. Δεδομένου ότι ο δάσκαλος που πιάστηκε στην επιδημία έδωσε διαλέξεις στην τάξη C2 (Γ2), όπου 13 μαθητές εκπαιδεύτηκαν χθες το πρωί, αυτή η τάξη αναμένεται να κλείσει για 14 ημέρες.

..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »