*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

Νέο πρόγραμμα στο ΚΥΤΤΑΡΟ. Ανοιχτά και τις Δευτέρες! Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Γεωργιάδη, τι παίζει με την...Μάνια;

26 Οκτωβρίου

 

*Νέο πρόγραμμα και μάλλον… «τελικό», ανακοίνωσε ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας από το facebook για το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη το οποίο θα είναι ανοιχτό 4ήμερο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα με ώρα έναρξης στις 19:30!!!

-Τις Δευτέρες θα παίζει μουσική ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος έχει ρεπό από «Orange», ενώ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο DJ Τόρης Παπαδήμας, που προς το παρόν έκανε μια… «παύση» από το Ελληνάδικο «IL POSTO» της Χρυσούπολης.

-Guest θα εμφανίζεται ο Ξανθιώτης πόντιος νταουλιστής Σάββας Χατζησταυρίδης!

-Για να δούμε πόσο θα διαρκέσει το νέο πρόγραμμα στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού όλα εξαρτώνται από τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού!....

……

*Εντωμεταξύ, το περασμένο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, το βράδυ, αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ για να διασκεδάσει και εκεί τους υποδέχονταν ο Τάκης Αλεξούδας μαζί με τον Σπύρο Αναφορίδη, ενώ στο bar ήταν οι τρομερές barwoman Χρύσα και Ζωή!

……

*Την Κυριακή στο ΚΥΤΤΑΡΟ η τρομερή Λένα Φερεσιάδου βρέθηκε στο service μέσα στο bar του Ελληνάδικου και όχι όπως την έχουμε συνηθίσει στο γνωστό της πόστο την… μάρκα!

-Ενώ ο κόσμος χόρευε πάνω στα τραπέζια στους ρυθμούς του DJ Τόρη Παπαδήμα!!!

……

*Το δικό του μήνυμα έστειλε το περασμένο Σάββατο 24 Οκτωβρίου από το facebook ο δημοφιλής (τραγουδιστής) και νοσηλευτής Γιώργος Κουμουλίδης που είχε υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, μαζί με τον συνάδελφό του Βασίλη, καλώντας όλο τον κόσμο να προστατεύει τον εαυτό του και να είναι ασφαλείς διότι ο κορονοϊός δεν είναι… αστείο:

«Πρωί - πρωί ξεκίνησαν τα εμπύρετα...

Παιδιά δεν είναι αστείο προστατέψτε τους εαυτούς σας μείνετε ασφαλείς σώστε τους εαυτούς σας να σώσουμε και εμείς τους δικούς μας και τις οικογένειες μας...

#team_covid #Stay_safe».

……

Προσθήκη λεζάντας
*Μια φωτογραφία αγκαλιά με τον φίλο της Κωνσταντίνο δημοσίευσε, την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο facebook η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, αδιαφορώντας, όπως λέει η ίδια για το τι θα πεί ο κόσμος!

-Ιδού η συγκεκριμένη φωτογραφία με το σχόλιό της:

-«Η πιο χαζή κουβέντα : ( τι θα πει ο κόσμος )

Η πιο σοφή : ( ποτέ μην λες ποτέ )

Η πιο αληθινή : ( ζω το σήμερα γιατί δεν ξέρω εάν υπάρχει αύριο )

My friend ....».

……

*Την ονομαστική του εορτή είχε την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (του Αγίου Δημητρίου) ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης, ο οποίος δέχθηκε δεκάδες ευχητήρια μηνύματα από θαυμαστές και θαυμάστριές του και ανταπάντησε με ευχαριστίες!

-Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες που γιόρταζαν την Δευτέρα του Αγίου Δημητρίου!!! (σ.σ. Πάντως ο Δημητρης δέχτηκε χρόνια πολλά και απο κάποια πρώην του...ονόματα όμως δεν λέω!)

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »