*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

Τα αυξανόμενα κρούσματα, η «ανάγωγη» συμπεριφορά του Ευφραιμίδη σε βάρος του Ιατρικού συλλόγου και η απομυθοποίηση των Παπαχρόνηδων

28 Οκτωβρίου

 

*Ουρές συνεχίζουν και σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες έξω από το Δημαρχείο της Ξάνθης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, από Δροσερίτες (κυρίως) που προσέρχονται για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών προκειμένου να πάρουν βεβαίωση μονίμου κατοικίας.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος, που κυμαίνεται από 300€ έως 600€, είναι κυρίως μέλη ειδικών κοινωνικών ομάδων και πολίτες με πολύ χαμηλά και σχεδόν μηδενικά εισοδήματα, εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι βρίσκονται έξω από το Δημαρχείο άλλοι με μάσκα κι άλλοι χωρίς, συνοδευόμενοι κι από τα παιδιά τους!

......

*Σημειώνω οτι παρόμοιος συνωστισμός υπάρχει και έξω από τα ΚΕΠ όπου επίσης η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, ενώ παρά την παρέμβαση των αστυνομικών οργάνων, δεν μπορεί  να ελεγχθεί η κατάσταση.

......

*Χθες πάντως πολίτης μου έστειλε στο το παρακάτω σχόλιο στο messenger που φιλοξενώ αυτούσιο χωρίς σχόλιο:

«Συγνώμη. Τα 600 ευρώ έκτακτο βοήθημα είναι για εισοδήματα μέχρι 4700 για όσους επλήγησαν από τον κορονοϊό. Αν θυμάμαι καλά, το Δροσερό βγήκε και πανηγύρισε μαζί με τον Φανουράκη, και πετούσαν τις μάσκες, γιατί δεν είχαν κρούσματα. Που επλήγησαν;;; Επιδόματα, τρόφιμα, κτλ, όλα κανονικότατα τα έπαιρναν. Οι υπόλοιποι ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ήμασταν κλειδωμένοι μέσα...!!! Τι γίνεται τελικά;;;  Γιατί αυτές οι ξαφνικές αγάπες με τους γεννημένους τεμπέληδες και άχρηστους;;; Έρχονται εκλογές η νέο lockdown για να μην συμμετέχουν σε διαμαρτυρίες;;;;».

-Το να σου πω; Τα παράπονα στον... Αντιδήμαρχο (Μανώλη Φανουράκη)

......

*Επίσης άλλος αναγνώστης μου έστειλε και πάλι στο messenger με αφορμή τα τρία κρούσματα που είχε ο Νομός Ξάνθης σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα, το παρακάτω σχόλιο».

«Πώς να είναι δυνατόν; Τα κρούσματα μόνο από τις τάξεις που έκλεισαν από χθες και σήμερα είναι πάνω από 10. Ποια 3;».

-Κύριε Σαπουνά που όπως μου λένε είστε στην Αθήνα, μήπως μπορείτε να μας λύσετε τις απορίες;

.......

*Πάντως για να μη λέμε μόνο τα «στραβά»του Φανουράκη, οφείλω να ομολογήσω ότι μπορεί χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος να τα είπε έξω από τα δόντια για τις ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ που δέχτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη (σ.σ. Στη σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου τον Δήμαρχο μάλιστα εκπροσώπησε ο Φανουράκης ως... ειδικός επί των ιατρικών θεμάτων κι όχι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης), για τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης όμως και το αίτημά του το Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης να ΕΓΚΡΙΝΕΙ 1000 τεστ για τους δημότες, κόστους 20.000 ευρώ περίπου, είχε μόνο καλά και θετικά λόγια!

Τονίζοντας μάλιστα ανταποκρίθηκε ΘΕΤΙΚΑ στο αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης.

(σ.σ. Αλήθεια, τι "μόρφωση" έχει ο κύριος Νίκος Ευφρραιμίδης και δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε τον ρόλο του; Κι έχει το θράσος  να βάζει πρώτα τις εμμονές του και το "κόμμα" που δήθεν υπηρετεί, για να βολέψει τις δικές του αδυναμίες; Και που "τρέχοντας" πίσω απο τον Τσέπελη νομίζει οτι ανεβαίνει και το δικό του πρεστίζ; Κι αφού έχει δική του άποψη, γιατί καλεί τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης; Μήπως έγινε και...γιατρός και δεν το ξέρουμε; )  

......

*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, δεν φταίει μόνο ο Ευφραιμίδης αλλά και αυτοί που ανέχτηκαν την συμπεριοφροά του απέναντι στον Ιατρικό σύλλογο. Οι λοιποί παρόντες δηλαδή...

......

*Τώρα γιατί τα είχε ο Τάσος Καραδέδος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, ο οποίος τον διέκοψε και έκανε... ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ πολιτική, μην αντιλαμβανόμενος ότι στο θέμα της υγείας...

Δεν χωράνε κομματικές πολιτικές κι ότι «μην αφήνοντας τον Πρόεδρο να τοποθετηθεί, ΠΡΟΣΒΑΛΕ τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης»;

-Μα γιατί πράγματι είναι  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ να καλεί ένας αντιπεριφερειάρχης τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ξάνθης να εκφραστεί και να τοποθετηθεί και να μην τον... ΑΦΗΝΕΙΣ!!!

Λίαν επιεικώς... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

......

*Και τότε γιατί προσκάλεσες τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης κύριε Νίκο Ευφριαμίδη, αφού δεν ήθελες να τον ακούσεις και μάλιστα τον διέκοψες και δεν τον άφηνες να κάνει την εισήγησή του;  Ιδού η απορία όλων μας!

(Σ.Σ. Που μπλέξαμε τελικά στη Ξάνθη...Και με ποιούς!)

.....

 

*Μερικά πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά....Αν λοιπόν κανείς διαβάσει τις ανακοινώσειες της παράταξης Παπαχρόνη-φιλόκαλου Σπανίδη κλπ μετά τις εκλογές για τον Τσέπελη, τον Φανουράκη και την "παρέα" του Δήμου Ξάνθης -και ειδικά μετά απο εκείνη την "ιστορική" νομιμοποίηση των "Τουρκόφρονων", του Μετέ κλπ και δει τους  τωρινούς "εναγκαλισμούς" των ίδιων υποτιθέμενων "καθαρών" ανθρώπων, με τους νυν διοικούντες του Δήμου, θα αντιληφθεί την πλήρη απομυθοποίηση σε όλο της το μεγαλείο!  (σ.σ. Δείτε υπερηφάνεια ο...φιλόκαλος Σπανίδης!(

.....


*Κι όλα αυτά, έναντι "πινακίου" φακής, κάποιων επιχορηγήσεων στον "Πήγασσο" και....υποσχέσεων! Σαν κι αυτήν που θα έκαναν στον Σπανίδη....Μητροπολιτικό θεατρικό όμιλο και "έτρεχε" στον Ηλία Ασκαρίδη εκλιπαρώντας τον για μια...συνάντηση. ΘΛΙΨΗ!!! Γιατί με τον τρόπο αυτό ο Τσέπελης "επιβίωνε" και επί Αμοιρίδη και επί Στυλιανίδη! "Βολέματα", ρουσφιέτια σε όλους με πρωταρχικό σκοπό....ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ο ίδιος! Ε ....και; "Πλούτισε"! Όπως "πλουτίζουν" και κάποιοι άλλοι με δεκάδες απευθείας αναθέσεις....! Τι έγινε; Χαλάλι τους....Το πολύ πολύ να ρθουν οι επόμενοι και να κάνουν το ίδιο! Γιατί όσο υπάρχει ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και "Νόμοι" σαν αυτούς που καθιέρωσε ο Θεοδωρικάκος,  αυτό θα συμβαίνει πάντα στους Δήμους! Θα δημιουργούνται νέα ΛΑΜΟΓΙΑ! Και η Αυτοδιοίκηση θα έιναι μαζί με τις Πολεοδομίες, οι πλέον διεφθαρμένες "πηγές" της Ελληνικής κοινωνίας! 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »