*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

Τα ερωτήματά μας για τον Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα καθάρματα που ληστεύουν τους ηλικιωμένους!

26 Οκτωβρίου

 ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ; ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ... ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΙΚΙΑ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΥΛΛΟ!

Ειλικρινά αναρωτιέμαι τελικά τα αστυνομικά δελτία που δημοσιεύουμε καθημερινά (σ.σ. Όλα τα μέσα κι όχι μόνο ο «Μαχητής»), τι λόγο έχουν και σε τι εξυπηρετούν κύριε Υπουργέ  Προστασίας του Πολίτη, όταν... δεν προστατεύουν πουθενά τον πολίτη!

Και για να γίνω πιο σαφής. Κάποτε δίναν τουλάχιστον αρχικά, μέχρι πρότινος, δίνανε ηλικία, δίνανε φύλλο, δίνανε και κάποια χαρακτηριστικά των δραστών...!

Τώρα... ληστεύουν (στη Ξάνθη το Σαββατοκύριακο για παράδειγμα...) τον κόσμο μπαίνοντας στα σπίτια του κοσμάκη με... μαχαίρια ή πιστόλια, δίνουν ναρκωτικά, έχουν όπλα, οδηγούν αυτοκίνητα χωρίς διπλώματα και τις περισσότερες φορές κλεμμένα και με εντολές του Αρχηγείου της  Αστυνομίας, η αστυνομία έχει πλέον επιβάλει πλήρη... συσκότιση με αποτέλεσμα ο ανυπεράσπιστος πολίτης, να μην ξέρει φυσικά πως θα προφυλαχτεί!

Και γιατί δηλαδή κύριε Χρυσοχοϊδη θα μπαίνουν οι ληστές μέσα στα σπίτια των ανθρώπων με μαχαίρια, να δέρνουν τα θύματα και να τα ληστεύουν και να έχουν πλήρη άγνοια οι πολίτες...

Ή να μοιράζουν ναρκωτικά, να βιάζουν και μη ξέρει κανείς ούτε που τα... πουλάνε αναφέροντας αόριστα σε... χωριό της τάδε αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Μπορείτε κύριε Υπουργέ να μου πείτε όταν στην ουσία έχουν πλέον ΦΙΜΩΘΕΙ τα αστυνομικά δελτία και αυτό ενθαρρύνει τα καθάρματα ,σε τι εξυπηρετεί να τα δίνεται τα συμβάντα στα ΜΜΕ; Όταν δεν μπορεί να προστατευθεί ο πολίτης, «προστατεύονται» όμως τα... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

 

ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΤΣΙΟ, ΕΙΝΑΙ... ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ! ΙΔΙΩΣ ΑΝ «ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ»!

Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον απόστρατο Στέφανο Μήτσιο που «μεθόδευσε» τις υπογραφές του δημοτικού συμβούλου και  υποψηφίων του Κριτσίνη στο Δήμο Αβδήρων που προφάσεις εν αμαρτίαις, είχαν το θράσος να μας πουν ότι... παραιτούνται από την παράταξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, γιατί χωρίς να τους ρωτήσει, πήγε σκάνδαλα πρώην υποψηφίων δημάρχων στους Εισαγγελείς!

Ξέρω όμως τον Χάρη Σουπιάδη –που είναι ένα καλό παιδί από τη Διομήδεια κι αν δεν τον «βοηθούσε» μάλιστα ο επικεφαλής του συνδυασμού του, δεν θα εκλέγονταν δημοτικός σύμβουλος και απορώ πως υπέγραψε ένα τέτοιο αντιδημοκρατικό κείμενο!

-Που το είδες βρε Χάρη να φεύγετε από έναν συνδυασμό, επειδή ο αρχηγός πάει στον Εισαγγελέα ΣΚΑΝΔΑΛΑ των παλιών Δήμων που επί 15ετία περίπου παραμένουν... ανεξεχνίαστα, ενώ κόστισαν χιλιάδες ευρώ στους δημότες;

Να ‘βρισκες μια άλλη αιτία θα ‘λεγα δικαίωμά σας! Αλλά να ομολογείτε ότι φεύγετε από παράταξη γιατί ο επικεφαλής σας δεν μπόρεσε να σας βάλει σε μια... επιτροπή του Δήμου Αβδήρων που κρίνεται στην ουσία από τον Δήμαρχο και την συνεργασία του με τον Τσολακίδη;

Πιο έντιμο θα ήταν λοιπόν, ναι θέλω να γίνω... ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ γιατί μου έχει υποσχεθεί μια έμμισθη θέση ο  Δήμαρχος Αβδήρων, παρά να επιχειρείς την ΦΙΜΩΣΗ του Αρχηγού σου!

Και για να γίνομαι και πιο σαφής. Καλά τα λέτε Στέφανε Μήσιο που αν θυμάμαι καλά, ήσουν ο... «υπαρχηγός» του Κριτσίνη κι όταν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής, αλλά ο... αποστάτης, είναι αποστάτης! Και ειδικά αν ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ η συνείδησή του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »