*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Η συνέντευξη του Γιώργου Καρυπίδη στον Life, οι εμφανίσεις του Μάκη Αρίφολου και η επιστροφή του Νίκου Στογιαννίδη

16 Σεπτεμβρίου
*Φιλοξενούμενος στην ζωντανή μεσημβρινή εκπομπή της Ρένας Καραγιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό LIFE 92.1, ήταν χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης!
-Ο Γιώργος αποκάλυψε στη Ρένα όλα τα μελλοντικά του σχέδια και τις συνεργασίες που ετοιμάζει για τη χειμερινή σαιζόν αλλά μίλησε και για το live unplugged video με πιάνο που θα περιλαμβάνει αγαπημένα του τραγούδια και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου!
-Και αμέσως μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη ο Γιώργος δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες του με την Ρένα στο στούντιο του LIFE αλλά και τις ευχαριστίες του!
……
*Στο Live Club «VOLCANO» στο Δρέπανο Ρίου Αχαΐας θα βρεθεί και αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου ο οποίος συμμετέχει στην ορχήστρα του καλλιτεχνικού σχήματος με Θοδωρή Φέρρη, Josephine, Ζώτο και Λιόλιου!
-Ο οποίος Μάκης τον τελευταίο καιρό έχει γίνει… «αυτοκόλλητος» με την εκρηκτική τραγουδίστρια Josephine κάνοντας όλους να σκάνε από τη ζήλεια τους!
……
*Άλλο ένα live μετά από πολύ καιρό για τον Νίκο Στογιαννίδη, τον δημοφιλή showman, τραγουδιστή, μουσικοσυνθέτη και στιχουργό!!!
-Χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Νικόλας έδωσε άλλο ένα live show στο καφέ «DUBAI» στην οδό Χαρ. Τρικούπη1 στην Ξάνθη και αναμένεται να κάνει και κάποιες άλλες εμφανίσεις σε μαγαζιά της πόλης μας μέχρι να αναχωρήσει στο Αγρίνιο για τις… σπουδές του!!!
……
*Μια ειρωνική και καυστική ανάρτηση έκανε χθες στο facebook η Ρία Γκλαβίνη του cafe Le Petit σχετικά με τις τεράστιες μάσκες που μοίρασαν στους μαθητές των σχολείων, προτείνοντας τη λύση της!!!
-Απολαύστε την:
-«Τόση γκρίνια και μιζέρια για μια μάσκα .....που όλοι θεωρούν μεγάλη και κανένας δεν σκέφτηκε ότι το μέγεθος των παιδιών ήταν μικρό ..... ή ακόμη και την προοπτική ότι τα παιδιά θα μεγαλώσουν ......θα την φορούν και του χρόνου».
-Άπαιχτη η Ρία!!!
……
*Έλσα Καριώτη, Δημήτρης Λεβάκης και Στάθης Βασιλειάδης ζωντανά στο Nostos Live αυτή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου!
Η μαγική φωνή της Έλσας θα χαϊδεύει ευγενικά τις αισθήσεις μας, η κιθάρα του Δημήτρη θα δίνει τον ρυθμό και τον παλμό στο σώμα οδηγώντας μας στα μονοπάτια του έντεχνου, το μπουζούκι του Στάθη θα δίνει πινελιές λαϊκών αγαπημένων ήχων, που είτε θα ξεσηκώνουν είτε θα βγάζουν πόνο..
Το σίγουρο ότι άλλη μια βραδιά θα μας μείνει αξέχαστη χάρη στους τρεις αγαπημένους μας εξαίρετους μουσικούς...
Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στον όροφο του Nostos Live, με είσοδο ελεύθερη, λίγο μετά τις 21.00.
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »