*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ola για ΟΛΑ την Πέμπτη 2/7 sto My club-Η επιστροφή (;) του Μπάμπη Κυρκούση στον life 921...

30 Ιουνίου
 *Την  Πέμπτη 2 Ιουλίου τα παίζουμε... «OLA για OΛA» στην υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά του My Club στην Ξάνθη με μουσικές επιλογές από τον DJ «BERETZIKIS» και είσοδο ελεύθερη!!!
-Οι Πέμπτες στο My Club είναι μαγευτικές και καλοκαιρινές!
Info & RZV: 25410-73536
-Στο 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας!
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Αφού μας παίδεψε τόσο καιρό, τελικά ο Χαράλαμπος Κυρκούσης, ξεκίνησε επιτέλους τις εκπομπές του στον ραδιοφωνικό σταθμό Life 92.1 κάνοντας πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουνίου!
-«Νύχτα στο Radio Life 92.1fm» είναι ο τίτλος της εκπομπής του που θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα από τις 23:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα όπου θα έχει πολλές εκπλήξεις, δώρα και συνεντεύξεις.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για αφιερώσεις: 2541020670 και 2541026344.
Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω διαδικτύου στο: https://lifefm921.radio12345.com.
……
 *«Το αφεντικό… τρελάθηκε»!!!
-Έτσι μόνο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την χθεσινή ανάρτηση του ιδιοκτήτη του IL Posto Espresso bar στη Χρυσούπολη, Παναγιώτη Μπαϊραμισλή, ο οποίος καλούσε τον κόσμο να ξεπεράσει τα 300 Likes και τις 100 κοινοποιήσεις της συγκεκριμένης φωτογραφίας που ανέβασε στο facebook και θα κερνούσε όλους τους καφέδες!!!
-Διαβάστε τι έγραψε χαρακτηριστικά:
«Έτσι και ξεπεράσουμε τα 300 like και τις 100 κοινωποιήσεις οι καφέδες μας κερασμένοι..... Βοηθήστε!!».
……
*Δυναμική επανεμφάνιση με 2 live κάνει ο Ξανθιώτης καλλιτέχνης, τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Νίκος Στογιαννίδης!
-Συγκεκριμένα, ο Νίκος αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα τραγουδήσει στο cafe-bar «Έλα κι εσύ» στο παζάρι της Ξάνθης, ενώ το Σάββατο 4 Ιουλίου και ώρα 22:30 θα βρεθεί εκτός συνόρων του νομού για ένα ακόμη Live στο "MEMPHIS" CAFE-BAR στη Δράμα!
……
 *Το πεντάστερο ξενοδοχείο της Ξάνθης «Z-Palace» μας ενημερώνει:
«Μπορείτε πλέον να ζητήσετε τα "Season Pass" για το Z|PoolBar εξοικονομώντας χρήματα! Για τους τρείς μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο με μόλις 150€ μπορείτε να κάνετε μπάνιο κάθε μέρα τις ώρες λειτουργίας του ξενοδοχείου! Προπληρώνοντας δηλαδή ένα μήνα για τη χρήση της πισίνας κερδίζετε άλλους δύο μήνες δώρο!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο τηλ.25410-64414 ή στείλτε μας μήνυμα στο inbox!
-Με το Season Pass δικαιούστε χρήση πισίνας κάθε μέρα εώς τον Σεπτέμβριο, (νερά, ροφήματα, ποτά κτλπ χρεώνονται extra
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου ο οποίος τη Δευτέρα το μεσημέρι πήρε το σκάφος του και έκανε βαρκάδα στο Σούνιο με φόντο το ναό του Ποσειδώνα!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »