*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Μέγας ενθουσιασμός στα Κιμμέρια...Οι Τουρκόφρονες υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Iskece...στο "κρατίδιο"!

26 Μαΐου
*Έχοντας δίπλα του τους τρεις αντιδημάρχους του Λεβέντ, Σιαμπάν Μπαντάκ και Σουά στα Κιμμέρια βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Τσέπελης με την ευκαιρία την γιορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους εκεί… φανατικούς οπαδούς του. (σ.σ. Βέβαια το Ραμαζάν μπαϊράμ αλλά ο Τσέπελης πήγε την Παρασκευή....)
Μάλιστα ρόλο γραφείου τύπου ανέλαβε ο αντιδήμαρχος κ.Λεβέντ, ανεψιός του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ που θεωρείται και ο... υπαρχηγός των μειονοτικών αντιδημάρχων, καθώς σε δεύτερο ρόλο έχει περάσει πλέον ο Αντιδήμαρχος Σιαμπάν Μπαντάκ! Γιος του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του Τουρκικού κόμματος DEB Χουσείν Μπαντάκ!!!
.......

*Φυσικά ο Δήμαρχος Τσέπελης συνοδεύονταν και από τον… «εκλεκτό» του διαμορφωτή κοινής γνώμης και πήρε τις ανάλογες πόζες…!
Ενώ το τζιπ του Δήμου ξεχάστε το πλέον...
-Το έκανε ΙΔΙΩΤΙΚΟ τζιπ πλέον ο κύριος Τσέπελης! Και οι καταγγελίες φουντώνουν!!! (σ.σ. Το Σάββατο στις 16.00 το είχε έξω απο τα μαγαζιά του στην πλατεία Αντίκα, που σε λίγο καιρό θα μετονομαστεί σε Πλατεία ζεύγους Τσέπελη με τα ακίνητα φιλέτο που έχει αγοράσει εκεί...Αλήθεια τα πρόστιμα της πρώην Αρχόντισσας πληρώθηκαν ποτέ κυρία  Σπανού;)
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής. Από την ώρα που οι Τουρκόφρονες των Κιμμερίων, του Ψευτομουφτή Ξάνθης και του DEB τον βγάλανε Δήμαρχο τον Τσέπελη, δεν ήταν και λογικό ο άνθρωπος να νοιώθει και τόσο… υπερήφανος εν μέσω των τριών αντιδημάρχων του και του ΤΟΠΙΚΟΥ του; Θα ‘βλεπε αλλιώς ποτέ δημαρχία;
(σ.σ. Πάλι καλά που δεν πήρε μαζί του και τον… Θόδωρο Ρωμανίδη ο Τσέπελης! Κρίμα...).
……
*Αλλάζω θέμα. Δεν γνωρίζει από… φακέλους και τα τοιαύτα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης και όλα αυτά τα γράφουν κάποιες εφημερίδες!
-Σωστός… Στο τέλος θα πει ότι μόνοι μας τα κατασκευάσαμε όλα!
Ευτυχώς πάντως που ο γιατρός γνωρίζει  άριστα ότι κάθε 1 του μήνα θα πάρει τις  1.710 ευρώ ο ίδιος ως αντιμισθία κι άλλα τόσα ο αντιπρόεδρός του Χρήστος Μούρκας!  Σύνολο δηλαδή 3.420 ευρώ μηνιαίως, έναντι 400 ευρώ του Σδρέβανου!
Οπότε γιατί να «ασχολείται» με... φακέλους;
……
*Κι όσο για το πότε θα γίνει τελικά η συζήτηση για τη ΔΕΥΑΞ στο δημοτικό συμβούλιο που από τον… Οκτώβριο του 2019 είχε δεσμευτεί ο Τσέπελης;
Ε, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό… Πρώτα ας αφήσουμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ να κάνει μερικές ακόμη απευθείας αναθέσεις για την βελτίωση της… τεχνολογίας! Κι υπάρχει χρόνος μέχρι το 2023 που θα ξαναγίνουν εκλογές!
Και φυσικά δεν θέλω διαμαρτυρίες ότι πληρώνουμε… ακριβούς λογαριασμούς. Έτσι όπως έχουν ανέβει στην εταιρεία αντιμισθίες, προμήθειες συν το χρήμα που δώσαμε στη ΔΕΥΑ Νέστου, είναι δυνατόν να έχετε τέτοιες απαιτήσεις;
……
*Κι επειδή ο Πρόεδρος μας δείχνει και  το «δάχτυλο» από πάνω και ισχυρίζεται ότι τον… συκοφαντούν!
Γιατί δεν κατονομάζει ποιοι είναι οι… συκοφάντες του; Ο Παπαδάκης, ο  Σδρέβανος, ή οι… εφημερίδες;
Ξέρω ότι είναι πολύ «γενναίος» -ειδικά όταν δίνει συνεντεύξεις στο δημοτικό ραδιόφωνο, οπότε σίγουρα θα το κάνει! Γιατί που ξέρει κανείς;
Μπορεί να ‘χουμε κι εμείς την «τύχη» του Μούρκα.... Στον Εισαγγελέα θα τον έστειλε ως επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και τον έκανε...δεξί χέρι με αντιμισθία 1.710 μηνιαίως ευρώ!
(σ.σ. Κι εμείς θέλουμε γιατρέ....Κι εμείς....Να γίνουμε...Μούρκες!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »