*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Oι ΛΕΒΕΝΤ(ηδες) του "κρατιδίου": Bugun Koyunkoy’un gunuydu -Σήμερα ήταν ημέρα των Κιμμερίων!

26 Μαΐου
 *«ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!
*«Διαψεύδεται» πάντως η «ύπαρξη» επεισοδίου των αντιδημάρχων του  Τουρκικού Προξενείο στο Δημαρχείο Ξάνθης με αφορμή το πανό για την Γενοκτονία των Ποντίων.Άλλωστε Λεβέντ, Σουά και Σιαμπάν Μπαντάκ αναγνωρίζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων απο τους Τούρκους!

*«Ένωσαν»... μάγουλα με τον «αρχηγό» τους! Η απάντηση του ανεψιού του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και αντιδήμαρχου Καρά Οσμάν Λεβέντ σε άψογα τουρκικά!


Τέτοια υποδοχή και τέτοια χαρά ποιος θα την περίμενε; Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν από τους ίδιους, δυο  μέρες μετά το τεράστιο πανό έξω από το Δημαρχείο για την Γενοκτονία των Ποντίων (19/5/), ο Δήμαρχος Τσέπελης έσπευσε να... «αποκαταστήσει» το καλό του «όνομα» στην γνωστή «παρέα» του «Τουρκικού» Προξενείου, του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και του τουρκικού κόμματος DEB με δυο ταυτόχρονες κινήσεις.

1. Η πρώτη το πρωί της Παρασκευής της 22 Μαΐου όταν άρον - άρον αφαιρέθηκε το πανό, μετά από δήθεν επεισόδιο που έγινε στο γραφείο του με πρωταγωνιστές  τους μειονοτικούς αντιδημάρχους που αντέδρασαν.
2. Και η δεύτερη, εμφανιζόμενος ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης στα Κιμμέρια, υπό τους πανηγυρισμούς του αντιδήμαρχου και ανεψιού του Ψευτομουφτή Ξάνθης Καρά Οσμάν Αχμέτ Λεβέντ (σ.σ. Αρχηγός του "κρατιδίου....), που έσπευσε μάλιστα στο fb να το πανηγυρίσει στα... ΤΟΥΡΚΙΚΑ με Ελληνική μετάφραση, «Bugun Koyunkoy’un gunuydu Σήμερα ήταν ημέρα των Κιμμερίων».
Θέλοντας να υποδουλώσει προς πάσα κατεύθυνση, εμείς εδώ στο κρατίδιο των Κιμμερίων, τον βγάλαμε Δήμαρχο Iskece τον Τσέπελη!!! (σ.σ. Και η μεγάληκ αποχή και οι Παπαχρόνηδες...θα συμπληρώσουμε εμείς...)
Μάλιστα  ο Τσέπελης φωτογραφήθηκε...μάγουλο με μάγουλο με τον Λεβέντ και άλλο οπαδό του στο κρατίδιο των Κιμμερίων, πιστός στο σύνθημα Χαρδαλιά...Κρατάμε αποστάσεις....Μένυυμε Ασφαλείς...!!
Υπενθυμίζω ότι η γιορτή του Μπαϊραμιού με την οποία κάποιοι επιχείρησαν να συνδέσουν την επίσκεψη Τσέπελη ήταν Κυριακή 24 Μαΐου κι όχι Παρασκευή 22 Μαΐου που έγινε η επίσκεψη Δήμαρχου Iskece προκειμένου να «καθησυχάσει» τους Κιμμεριώτες οπαδούς του DEB, του Ψευτομουφτή και του Τουρκικού Προξενείο για το πανό για την Γενοκτονία των Ποντίων.

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ -ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΒΕΝΤ, ΣΟΥΑ ΚΑΙ ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΏΝ
Σημειώνεται πάντως ότι κύκλοι του Δήμαρχου Τσέπελη έσπευσαν να «διαψεύσουν» ότι έγινε επεισόδιο στο Δημαρχείο Ξάνθης μεταξύ των αντιδημάρχων του Φανουράκη και Ζερενίδη με τους αντιδήμαρχους Λεβέντ και Σιαμπάν Μπαντάκ για την ανάρτηση του πανό!!!
Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τους κύκλους του  Δήμαρχου Ξάνθης, «και οι τρεις αντιδήμαρχοι Ξάνθης Λεβέντ, Σιαμπάν Μπαντάκ και Σουά δήλωσαν ότι όχι μόνο ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την Γενοκτονία των Ποντίων!!!».
Για το εν λόγω «επεισόδιο» πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη μαρτυρία και ενδεχομένως να είναι και «κατασκευασμένο» από τους ίδιους, προκειμένου να δείξουν στο Τουρκικό Προξενείο ότι δήθεν... αντέδρασαν!
Κάτι που ωστόσο επαναλαμβάνουμε. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο ίδιος ο Δήμαρχος δεξιά κι αριστερά λέγοντας οτι "δεν συνέβη τίποτα στο γραφείο του...).
«Από την ώρα μάλιστα που οι Λεβέντ, Σιαμπάν Μπαντάκ και Σουά αναγνωρίζουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων από τις θηριωδίες των Τούρκων και μάλιστα την ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ», όλα είναι καλά, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Δημάρχου Ξάνθης κι εμείς θα συμφωνήσουμε με την πολιτική αυτή θέση....εφόσον είναι αληθής. .

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Για να υπάρχει πάντως και η αντίθετη άποψη, φιλοξενούμε στον «Μ» και την αντίθετη άποψη όπως εκφράστηκε από το www.viadiplomacy.gr.
Πέτρος Ούτσης / 25 Μαΐου, 2020 09:29
Ένα επεισόδιο στον Δήμο Ξάνθης που ζητά απαντήσεις
Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, έχει κατηγορηθεί ότι για την εκλογή του στηρίχθηκε στον ψευδομουφτή Ξάνθης και τον μηχανισμό του. Ο ίδιος μετά την εκλογή του φρόντισε όχι μόνο να συντηρήσει τις φήμες, αλλά και να τις επιβεβαιώσει (κοινή παρουσία τους σε εκδήλωση μειονοτικού συλλόγου με απουσία του Μουφτή Ξάνθης).
Ο Μανώλης Τσέπελης δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες αυτές, και μάλιστα ούτε και πρόσφατο άρθρο του «Viadiplomacy» που ανέφερε για περίεργες «χορηγίες» στον Δήμο Ξάνθης που μπορεί να προέρχονται από μουσουλμάνους επιχειρηματίες του εξωτερικού που είναι φίλα προσκείμενοι στο Τουρκικό Προξενείο.
Πριν λίγες ημέρες όμως μέσα στο Δημαρχείο Ξάνθης σημειώθηκε ένα επεισόδιο το οποίο θα πρέπει αφενός να διευκρινιστεί αν πράγματι έχει συμβεί και υπό ποιες συνθήκες, αφετέρου αν έχει συμβεί τότε θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις, γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρό.
Ο Δήμος Ξάνθης με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και τα 101 χρόνια από αυτήν (19-5-2020), ανάρτησε στην πρόσοψη του Δημαρχιακού Μεγάρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, πανό, όπως έκαναν και άλλοι δήμοι σε όλη την χώρα. Στο πανό αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας, αντέδρασαν έντονα στελέχη της παράταξης του νυν Δημάρχου και μάλιστα , Αντιδήμαρχοι. Οι συγκεκριμένοι αντιδήμαρχοι απαίτησαν από τον Δήμαρχο να κατεβεί το πανό με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη λογομαχία μεταξύ συμβούλων της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου, μέσα στο γραφείο του.
Το πανό όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατέβηκε τελικά, όμως και μόνη η εκδήλωση της συγκεκριμένης διαφωνίας, δείχνει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε μεγάλο δήμο της Θράκης, και την επιρροή που αποκτά το Τουρκικό Προξενείο μέσω της συγκεκριμένης πολιτικής στήριξης του Δημάρχου από στελέχη εξαρτημένα και καθοδηγούμενα από αυτό.
www.viadiplomacy.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »