*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

Χρυσοχοΐδης: Χιλιάδες αστυνομικοί επιτηρούν τα μέτρα – Ξεκινά η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο

05 Απριλίου

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επεσήμανε πως οι αστυνομικοί οι οποίοι επιστρέφουν σταδιακά από τον Έβρο και τα νησιά, εντάσσονται στη διαδικασία επιτήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό.
Χιλιάδες είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους για να επιτηρούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Γυναίκα στην Ταϊβάν περπατάει, φορώντας ιατρική μάσκα
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι έχουν «επιστρατευθεί» και αστυνομικοί που ασχολούνται με την καταπολέμηση του εγκλήματος, το οποίο – όπως είπε – είναι ανύπαρκτο λόγω της πανδημίας.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι οι αστυνομικοί οι οποίοι επιστρέφουν σταδιακά από τον Έβρο και τα νησιά, εντάσσονται στη διαδικασία επιτήρησης των μέτρων για τον κορονοϊό.
Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό, είπε πως σε γενικές γραμμές στα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχει συμμόρφωση, ενώ στην ύπαιθρο η κατάσταση είναι λίγο πιο «χαλαρή», λόγω των αγροτικών εργασιών.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι οι έλεγχοι είναι διαρκείς, ωστόσο όπως τόνισε η πολιτεία δεν έχει στόχο να εισπράξει πρόστιμα αλλά να μείνει ο κόσμος στο σπίτι.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »