*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

Τους έδωσε εν ψυχρώ ο γιατρός-βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης! Εγώ τους ενημέρωσα (Χαρδαλιά, Μέτιο), αλλά δεν…εισακούστηκα!

29 Μαρτίου
 ...δεν εισακούστηκα για την σύσκεψη στο δημαρχείο της Σμίνθης, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός στο χώρο της σύσκεψης, η εικόνα της οποίας είναι σίγουρα προς αποφυγήν!
*Τι απάντηση έδωσε η κοινότητα Κεχρόκαμπου στον γιατρό-βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη για το...συνωστισμό και το "φιάσκο" της σύσκεψης στο δημαρχείο Μύκης!

Για όσους βέβαια ξέρουν να «διαβάζουν» τα δελτία τύπου των πολιτικών, απλά…χαμογέλασαν! Για όσους γνωρίζουν οτι χάρις στο Χρήστο Μέτιο ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης με αποτέλεσμα βέβαια ναρθεί πρώτος ο...ΣΥΡΙΖΑ, απλά "μελαγχόλησαν"!!! Και με δικαίωσαν...
Διότι στην προκειμένη περίπτωση και όπως λέει κι η παροιμία…ο σώζων εαυτόν σωθείτω και αυτό συνέβη με τον γιατρό-βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη που έδωσε εν ψυχρώ Χαρδαλιά, Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο μετά την λαϊκή κατακραυγή για το «συνωστισμό» και το «φιάσκο» της Κυριακάτικης σύσκεψης στο δημαρχείο της Σμίνθης, αποκαλύπτοντας ότι, «ενώ είχε κατ’επανάληψη προτείνει να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη σε χώρο μεγαλύτερο από αυτόν της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης, όπως για παράδειγμα το Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης δεν εισακούστηκε...ομολογώντας παράλληλα οτι η εικόνα της σύσκεψης, είναι...σίγουρα προς αποφυγήν!!»
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του γιατρού βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη αναφέρει τα παρακάτω:
«Παραβρέθηκα σήμερα στην Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Μύκης παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά και των αρμόδιων τοπικών φορέων με σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασης και της κατάθεσης προτάσεων, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η εξάπλωση του Covid-19 στον ορεινό όγκο της ΠΕ Ξάνθης.
Ο κ. Χαρδαλιάς άκουσε με προσοχή τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις όλων των παρευρισκομένων και τόνισε για ακόμα μια φορά ότι προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι ο Άνθρωπος και η προστασία της Δημόσιας Υγείας, επισημαίνοντας ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την κρίση.
Δέον να σημειωθεί, ότι ενώ είχα κατ’επανάληψη προτείνει να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη σε χώρο μεγαλύτερο από αυτόν της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης, όπως για παράδειγμα το Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ξάνθης δεν εισακούστηκα, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός στο χώρο της σύσκεψης, η εικόνα της οποίας είναι σίγουρα προς αποφυγήν, αλλά όχι η ουσία της η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα της Κυβέρνησης στη Διαχείριση Κρίσεων.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΥ
Κι ένα σχόλιο για την «δικαιολογία» του γιατρού βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Τσιλιγγίρη να επιρρίψει σε όλους τους άλλους τις ευθύνες του φιάσκου της Σμίνθης πλην του εαυτού του από μια ακριτική κοινότητα:
Κοινότητα Κεχροκάμπου Όπως και να έχει ήταν ατόπημα αυτό κύριε Βουλευτή. Δεν μπορεί όλοι να λέτε τον Ελληνικό Λαό να τηρείτε τα μέτρα αυστηρά να μην υπάρχει διασπορά και εκεί μέσα εσείς ως Κρατικοι Λειτουργοί να κάνετε το Αντίθετο. Έπρεπε να επιμείνετε κύριε Βουλευτή γιατί αυτό που λέτε να εισασταν όλοι στο Αμφιθέατρο σίγουρα θα ήταν πιο ασφαλές για όλους. Ευελπιστώ όλοι πλέον να καταλάβατε το λάθος σας και από δω και πέρα να σκέφτεστε περισσότερο προτού πάρετε κάποια απόφαση. (Αλέξανδρος Μουστακίδης)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »