*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

Να γιατί φίλτατε Τένη είσαι… «Τσεπελοφύλακας»! Γιατί μόνος σου… «αυτοχαρακτηρίστηκες», με την αξία σου «κέρδισες» τον τίτλο σου!

11 Ιανουαρίου
*Ειλικρινά καμία διάθεση δεν θα είχα να ασχοληθώ για μια ακόμη φορά με τον Τένη Καμαρίδη αν δεν συνέχιζε να προκαλεί τη νοημοσύνη μας, απολογούμενος για πράγματα που ήδη…-δυστυχώς για τον ίδιο- τον καθιέρωσαν στην τοπική κοινωνία σε… υπ’ αριθ. 1 Τσεπελοφύλακα της πόλης!
……
*Με τίτλο λοιπόν, «Μακριά από εμένα οι «φύλακες» και οι… «αυλικοί», ο ιδιοκτήτης της «Θράκης» αρνούμενος να «αποδεχτεί» πράγματα για τα οποία o ίδιος έχει κάνει αγώνα για να… εδραιώσει (!) τη θέση του,προσπάθησε χθες εμπαίζοντας τη νοημοσύνη όλων μας,  να αποποιηθεί του τίτλου.. «Τσεπελοφύλακας»! Ποιος; Αυτός που σε οποιαδήποτε κριτική μας, απαντούσε ο ίδιος αντί του σημερινού Δημάρχου, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να γράψει κι εκείνη την ανεπανάληπτη δικής του έμπνευσης φράση ότι «ο Τσέπελης δεν θα μου…κάτσει όπως μου κάθησαν …κάποιοι άλλοι»!
……
*Δημοσιεύω λοιπόν για την ενημέρωσή σας αυτούσιο το σχόλιο του Τ.Κ:
«Έκδηλη είναι η ανησυχία ορισμένων αν συγκαταλέγομαι και εγώ στους αναφερόμενους (από τους ίδιους) ως «Τσεπελοφύλακες», προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων και από τις δικές τους ιδιότητες διαχρονικά ως «φύλακες» και… «αυλικοί»! Τους ενημερώνω λοιπόν ότι δεν ξέρω ούτε καν τι χρώμα έχει το γραφείο Τσέπελη και κανενός άλλου στον Δήμο Ξάνθης (και σαφώς δεν ξέρω τι χρώμα έχει το γραφείο του Καμαρίδη στην ΔΕΥΑΞ) και ούτε με ενδιαφέρει να τα μάθω ποτέ… Επίσης τους ενημερώνω ότι δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου μέσα στο Δημαρχείο παρά σε μία μόνο σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού προς 5ετιας και αυτό ήταν όλο! Και κάτι ακόμα… Μετά τις εκλογές είδα τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης όλο κι όλο μία ή δύο φορές δια ζώσης κι άλλες δύο μιλήσαμε τηλεφωνικά! Αν αυτό κάτι λέει έχει καλώς, αν όχι… λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο για να ξεκολλήσουν τα κολλημένα τους μυαλά… Και μην τσιμπήσουν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι, γιατί είναι γεγονός ότι πολλαπλασιάστηκε το είδος τον τελευταίο καιρό!».
……
Και η απάντησή μου.
1. Ποτέ δεν σε θεώρησα «αυλικό» μου, ώστε να επιχειρείς να με πείσεις για το αντίθετο… Σε θεώρησα (κάποτε) φίλο μου. Αποδείχτηκε ότι δεν ήσουν και μέχρι εκεί. Η καινούργια μέρα είναι η ΝΕΧΤ μέρα…! Ξεκόλλα λοιπόν.
2. Το αν πήγες και πόσες φορές πήγες στο γραφείο του Δήμαρχου Τσέπελη ή του αδελφού Σου, ουδόλως με απασχολεί… Όπως φαντάζομαι δεν απασχολεί και κανέναν.
3. Επί της ουσίας ωστόσο. Και βέβαια φίλτατε Τένη είσαι… Τσεπελοφύλακας και με την αξία σου κερδίζεις και τον «τίτλο» σου, καθώς αυτό αποδεικνύεται από τα ίδια τα γραπτά Σου! Και περίτρανα μάλιστα..
4. Τι σημαίνει Τσεπελοφύλακας άλλωστε; Σύνθετη λέξη από το «φύλακας» (άγγελος) και το Τσέπελης. Δηλαδή ο «φύλακας» του… Τσέπελη» με ότι αυτό συνεπάγεται!
……
*Και το ισχυρό επιχείρημά μου.
1. Τσεπελοφύλακας λοιπόν Τένη είτε θέλεις να το αποδεχτείς, είτε όχι… Με την αξία σου «αυτοανακηρύχτηκες», καλώντας τους… Εισαγγελείς να παρέμβουν αυτεπαγγέλτως κατά του Πέτρου Ούτση, επειδή είχε το.... θράσος ν’ ασκήσει κριτική στον «ηγέτη» σου σημερινό Δήμαρχο. Αλλά και καθυβρίζοντας όλους όσους είχαν το θράσος να ασκήσουν κριτική στον εν λόγω κύριο…
……
*Σου υπενθυμίζω λοιπόν για να ακονίσω λίγο και τη μνήμη σου ότι όταν ο Πέτρος Ούτσης έκανε το .."έγκλημα" να γράψει τη φράση, «Να θυμάστε, όσοι στηρίζετε τον Τσέπελη, στηρίζετε την Άγκυρα πλέον»…αντί να θιχτεί ο ίδιος ο Τσέπελης, εμφανίστηκες ΕΣΥ να τον κατακεραυνώνεις εκφράζοντας την παρακάτω αντιδημοκρατική θέση:
«Εδώ πράγματι απαιτείται η επέμβαση του Εισαγγελέα…», καλώντας αντ’ αυτού (του Τσέπελη) να παρέμβει η Δικαιοσύνη εναντίον του δημοσιογράφου για αδίκημα που υπογραμμίζω, διώκεται μόνο κατόπιν έγκλησης…! Και όχι αυτεπάγγελτα!
……
*Έγραψες λοιπόν Τένη Καμαρίδη επί λέξει τα παρακάτω:
«Η αθλιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αρχίζει πλέον και γίνεται και… εθνικά επικίνδυνη! Αναφέρομαι στην προσπάθεια κάποιων «μέσων» να συνδέσουν τον Δήμαρχο Ξάνθης με εχθρικά προς την χώρα κέντρα και συμφέροντα. Και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, βάζουν στο κάδρο και άλλους θεσμούς της πολιτείας, όπως τον Στρατηγό Διοικητή του Δ’ ΣΣ, τον Αστυνομικό Δ/ντή, τον Μητροπολίτη κλπ… Όταν για παράδειγμα διαβάζουμε πως «Να θυμάστε, όσοι στηρίζετε τον Τσέπελη, στηρίζετε την Άγκυρα» και αυτό με φόντο την φωτό του Στρατηγού Δκτή του Δ’ ΣΣ, τότε αυτόματα σημαίνει ότι ο Στρατηγός Διοικητής εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας! Εδώ λοιπόν ναι… θα επικαλεστώ την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης»…

-Αυτό και μόνο το κείμενο λοιπόν από μόνο του, σε αυτοχαρακτηρίζει ως… «Τσεπελοφύλακα»! Τον κέρδισες (τον τίτλο) μάλιστα με την ...αξία σου…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »