*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Όλοι οι "πικραμένοι' του Μπάμπη στον....Τσέπελη καταλήγουν!

11 Ιανουαρίου
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ «ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ» 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟΝ… ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ 
ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ;
Το έγραψα και πριν λίγες μέρες και το επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι ο Τσέπελης (σ.σ. Και με τον Φανουράκη πλέον…), κάνουν πλέον ότι μπορούν για να… «αναστήσουν» τον Δημαρχόπουλο και το είδαμε αυτό και στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το μεσημέρι της Πέμπτης με την «χορηγία» του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή, σε εκδήλωση των γνωστών βραβείων Giuseppe Siacca στη Ξάνθη!
Η ιστορία του εν λόγω συλλόγου λίγο πολύ γνωστή, το γραφείο τύπου του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη κρατούσε στις εκλογές του 2010 η Βίκυ Μπαφατάκη και το γραφείο τύπου του Μπάμπη Δημαρχόπουλου στις εκλογές του 2014 και η ιστορία… απλά επαναλαμβάνεται!
Κάθε «πικραμένος» λοιπόν από τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, είτε τους «έδιωξε» ο ίδιος, είτε δεν ενέδωσε… καταλήγει τελικά στο «δίδυμο» Τσέπελη - Φανουράκη!
Που «ικανοποιώντας» με τη σειρά τους όλα τα «αιτήματα» των «πικραμένων» του πρώην Δημάρχου Ξάνθης τι κάνουν; Μα… ανασταίνουν τον «εξαφανισμένο» Δημαρχόπουλο!!! Θέλει κι … ερώτημα;

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Έβαλαν φόλες μέσα σε κιμά 
και σκότωσαν σκύλους &άγρια ζώα!
Η είδηση μας ήρθε από τον Έβρο την περασμένη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου όπου σύμφωνα με το e-evros, «Μάρτυρες ενός απίστευτου εγκλήματος έγιναν κυνηγοί της περιοχής Αλεξανδρούπολης, όταν αντίκρισαν2 κυνηγόσκυλα, μια αλεπού, ένα κουνάβι και μια αγριόγατα νεκρά από φόλα που προφανώς έβαλε κάποιος κάτοικος της περιοχής.
Σε ανακοίνωση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι βρέθηκαν δηλητηριασμένα δολώματα στη περιοχήΣκουπίδια – Μεγάλη Αντιπυρική – εκλησσάκι Χουρίδη και αναφέρει πως το δηλητήριο βρέθηκε μέσα σε μπάλες κιμά!»
-Τα  «ανακαλύπτεις»τα καθάρματα και τους βάζεις με το ζόρι να φάνε…κεφτεδάκια με τον… «δικό» τους κιμά;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ… 
ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;!
Μια ακόμη αποκάλυψη βόμβα θα έχουμε τις επόμενες μέρες και θα αφορά αυτοδιοικητικό (σ.σ. Και για την ακρίβεια Δήμαρχο…) της… Θράκης! Με μια διαφορά…
Ότι εμείς όπως κάνουμε πάντα, θα μιλάμε ΕΠΩΝΥΜΑ και με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!! Όπως άλλωστε συνηθίσαμε εδώ και πολλά χρόνια πιστοί και στο φετινό σλόγκαν μας…!
Το 2020 θα είναι η χρονιά μας! Επιστρέφουμε πιο… δυνατοί!! Γιατί εμείς γεννηθήκαμε «μαχητές»!
Και τα «πλούτη» δεν έγιναν ποτέ αυτοσκοπός της ζωής μας…
Λίαν συντόμως λοιπόν… στο «Μαχητή»


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »