*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Η επίδειξη πολιτικής ισχύος και η κατάχρηση εξουσίας....του Δήμαρχου Τσέπελη και της "παρέας" του!

17 Ιανουαρίου
*Το θέμα δεν είναι μόνο ότι ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ επιχειρώντας να μεταφέρουν με… τρακτέρ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγόρασαν έναντι 25.000 ευρώ και εγκατέλειψαν κυριολεκτικά μέσα στις… λάσπες!
Το θέμα δεν είναι μόνο το θράσος, η προκλητικότητα και ροπή τους προς την παρανομία θεωρώντας ότι είναι «δικές»  τους οι ...Αρχές, η αστυνομία, η τροχαία, ακόμη και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.
Το κυρίαρχο θέμα αξιότιμε κύριοι Εισαγγελείς Ξάνθης και Εφετείου, είναι η επίδειξη εξουσίας που επιχειρούν να «καταδείξουν» στους απλούς πολίτες…
Να αποδείξουν δηλαδή ότι είναι τόσο ισχυροί, ώστε δεν τολμάει κανείς να τους… ελέγξει!
……
*Επί ώρες ήταν το κόκκινο τρακτέρ με την πλατφόρμα μέσα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης που ανήκει στον γιο υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης.
Επί ώρες προσπαθούσαν μέσα στην πλατεία από τη μια να κατεβάσουν και να «διαλύσουν» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κι από την άλλη να  το φορτώσουν στην πλατφόρμα του τρακτέρ, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας…!
Κι όμως… Κανένα όργανο δεν τόλμησε να τους ελέγξει! Ενώ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ μπροστά στα μάτια των πολιτών! Όταν κι ο τελευταίος πολίτης γνωρίζει ότι το τρακτέρ είναι γεωργικό μηχάνημα και απαγορεύεται να κυκλοφορεί στους δρόμους και πόσο μάλλον  στο κέντρο μιας πόλης σταθμεύοντας στην κεντρική πλατεία μαζί με την… πλατφόρμα του!
Κι όμως! Κανείς μα κανείς δεν τόλμησε να ελέγξει τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ! Ούτε ένας τροχονόμος  τόλμησε να … περάσει εκείνη την ώρα από την πλατεία και να τους ρωτήσει τι…κάνετε εδώ και με τίνος την άδεια!;
Το θέμα αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης κ. Μηνά Στρουμπή και αξιότιμε Εισαγγελέα Εφετών Θράκης κ.Γεώργιε Σκιαδαρέση είναι ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Τσέπελης και οι αντιδήμαρχοί του Μανώλης Φανουράκης και Γιάννης Ζερενίδης ΓΝΩΡΙΖΑΝ εκείνη την ώρα ότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ!
Ήθελαν όμως να κάνουν παράλληλα και επίδειξη πολιτικής ΙΣΧΥΟΣ! Επίδειξη ότι καμία Αρχή δεν τολμάει αν τα βάλει με το σύστημα του Τσέπελη!
Κι αυτό πλην του δόλου τους, αποτελεί και ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
……
*Κι όλα αυτά, ενώ έχουν παράλληλα προηγηθεί κι άλλες παρόμοιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορές του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης που προκαλούν το αίσθημα!
-Ενώπιόν του όταν πηγαίνει στις… ταβέρνες των φίλων του όπως έκανε με το γλέντι προς τιμή του στην ταβέρνα του Καραχασάν στην οδό Παναγή Τσαλδάρη μπορούν άπαντες, όχι μόνο να ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ… αλλά και να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο, επιδεικνύοντας την αλαζονεία ενός Δήμαρχου που όχι μόνο γράφει στα υποδήματά του τον Νόμο, αλλά και στην ουσία … «προτρέπει» τους πολίτες ελεύθερα να παρανομούν και να μην φοβούνται τίποτα, γιατί ουδείς τολμάει να τους αγγίξει όσο βρίσκεται μαζί τους ένας… Τσέπελης!
……
*Και το ίδιο συνέβη και στο καφενείο του Δροσερού όπου όχι μόνο ΚΑΠΝΙΖΑΝ δίπλα του άπαντες κάνοντας μάλιστα και επίδειξη του τσιγάρου και της … «ψευτομαγκιάς» τους, αλλά βγάζοντας και… βίντεο στο διαδίκτυο εν γνώσει του, προκειμένου να δείξει παντού… και σε όλη τη πιάτσα ότι «όταν έχουν τον Τσέπελη στο πλευρό τους, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα…»!…
*Μάλιστα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό απαγορεύεται, όχι μόνο κυκλοφορούν και για τις… ιδιωτικές και προσωπικές τους δουλειές με αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης!
Τα παρκάρουν και έξω από το σπίτι τους, γράφοντας στα υποδήματά τους και τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης  Ιωάννη Σάββα;!
-Ποιος λοιπόν θα τον (τους)… ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; Κύριε υπουργέ των  Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο, αφού οι δικές σου ρυθμίσεις έκαναν τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον κάθε Τσέπελη να θεωρει  εαυτόν… υπεράνω και των Νόμων αλλά και κάθε ηθικής αξίας!; Δυστυχώς….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »