*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ!

16 Ιανουαρίου
*Οφείλω να το γράψω, γιατί με… ξάφνιασε! Νόμισα δηλαδή ότι έχω έναν συνδικαλιστή συνοδό της… Μαρίνας που αλλάζει τα… «τσίπουρα» ανάλογα με τις περιστάσεις και το ποιος είναι ο Αντιπεριφειρειάρχης. Στυλ Μπάμπη δηλαδή...
Ε λοιπόν ο Δημήτρης Γαλανόπουλος δεν είναι έτσι και το αποδεικνύει στη πράξη, γιατί μπορεί με αυτή του τη στάση να «πικράνει» ακόμη και τον Μέτιο ή τον Εντεταλμένο σύμβουλό του στις Διεθνείς Σχέσεις αλλά....ΤΟΛΜΑΕΙ. Και κάνει ρήξεις. Ξεκίνησε με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και συνεχίζει με κόντρα όλη την "παρέα' Τσέπελη!
……
*Να σας αποκαλύψω λοιπόν πως έχει σήμερα η κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης με τους υπαλλήλους, διότι αν θυμάστε καλά πριν τις εκλογές μπαινόβγαινε κάθε μέρα από εκεί ο Τσέπελης και τους χαρακτήριζε όλους… συνεργάτες κι όχι υπαλλήλους!
*Μάλιστα όταν κέρδισε –όπως κέρδισε…- το Δήμο Ξάνθης με τη στήριξη κυρίως του Ψευτομουφτή Ξάνθης, του Τουρκικού Προξενείου και φυσικά των οπαδών του… Chikoulata τους πρώτους που ευχαρίστησε, ήταν οι… συνεργάτες υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης!
Μέχρι βέβαια που όσο κι αν δεν το πίστευε… ανέλαβε από 1 Σεπτεμβρίου 2019 και  ως δια μαγείας… άλλαξαν όλα!
Για παράδειγμα όταν τόλμησε υπάλληλος-κεντρικός ταμίας της ΔΕΥΑΞ να τον αποκαλέσει Μανώλη, τον επίπληξε αμέσως και του είπε ότι τώρα πλέον είναι… ο κύριος Δήμαρχος. Κι έτσι θα τον αποκαλεί....
Και στη συνέχεια ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης άρχισε να τον… αλλάζει συνεχώς πόστο, με την πλήρη «σιωπή» των συνδικαλιστών και του Σωματείου της ΔΕΥΑΞ! Και πρώτο και καλύτερο μάλστα τον Δημήτρη Κυριακίδη!
(Σ.Σ. Θα σας έχω νεότερα επί του θέματος λίαν συντόμως...).
……
*Εκεί όμως που ο  Δήμαρχος Τσέπελης ξεπέρασε τον εαυτό του, ήταν όταν εν συνεννοήσει με τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχό του και την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ από την συνδικαλίστρια Κατερίνα Μαυρομάτη (σ.σ. Την δική μου κολλητή δηλαδή…), μέσα σε ένα 4μηνο έκανε μετακινήσεις 25 υπαλλήλων! Όποιος δηλαδή ήταν μη αρεστός αλλά και… έντιμος, δηλαδή δεν έμπαινε στα καλούπια του, έτρωγε… μετακίνηση! Προκειμένου στη θέση του να μπει εργαζόμενος που θα λέει ΝΑΙ σε όλα!
Με αποτέλεσμα να αντιδράσει το Σωματείο Εργαζομένων δημοτικών υπαλλήλων και κυρίως ο Πρόεδρος Δημήτρης Γαλανόπουλος! Ζητώντας ένα ραντεβού με τον νέο… Δήμαρχο! Ποια ήταν η απάντηση του Δήμαρχου Τσέπελη; Διαβάστε παρακάτω! 
.....
Όπως κατήγγειλαν χθες οι συνδικαλιστές στους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης (σ.σ. Ακόμη και στο σύντροφο George που με τόση υπερηφάνεια φωτογραφίζεται με τον αδελφούλη Τσέπελη) δεν… ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ούτε να τους… συναντήσει!!! (ή μήπως φοβήθηκε τον Γαλανόπουλο;)
……
*Κι ερωτώ μετά από όλα αυτά!!! Τελικά ποιόν Τσέπελη να πιστέψουμε; Αυτόν που έλεγε ...συνεργάτες,  τους δημοτικούς υπαλλήλους ή αυτόν που ΔΙΩΧΝΕΙ όποιον δεν του είναι αρεστός και  θεωρεί ότι θα του ...«αντισταθεί» και δεν θα μπορεί να κάνει «παιχνίδια» στο Δήμο Ξάνθης αυτός και η «παρέα» του;
……
*Αυτά λοιπόν και πολλά άλλα αποκάλυψε χθες ο Δημήτρης Γαλανόπουλος στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μαζί με τους συνδικαλιστές για τον «αδελφούλη» Τσέπελη που άλλα λέει στα μικρόφωνα κι άλλα πράττει και η συνέχεια… λίαν συντόμως!
.....
Σήμερα πάντως στην Ανοιχτή γραμμή του ΝΕΧΤ tv (σ.σ. Στις 13.15) για το θέμα που σας αποκαλύπτω παραπάνω θα σας έχω κι άλλες λεπτομέρειες. ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν Δημήτρη Γαλανόπουλε και λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να πω το ίδιο και στην επί χρόνια «κολλητή» μου Κατερίνα  Μαυρομάτη… για την οποία μαθαίνω ότι… κόβει και ράβει  πλέον!
Αυτά λοιπόν σήμερα… Για το τι επικρατεί στο Δήμο Τσέπελη! Δυστυχώς –μέχρι σήμερα- και με την «σιωπή» και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης… Δυστυχώς!
(σ.σ. Και περιμένω βέβαια να δω τι στάση θα κρατήσει και ο δικηγόρος και εντεταλμένος σύμβουλος του Μέτιου κύριος Κώστας Κουρτίδης....γιατί στη ζωή κάποια στιγμή αναγκαστικά είσαι με μια πλευρά κι όχι με ΟΛΟΥΣ!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »