*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

Οι ευχές του Αντώνη Χειμωνίδη για την Πρωτοχρονιά, έσκισε το ρεβεγιόν της ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ...

03 Ιανουαρίου
*Έστω και με καθυστέρηση, τα χρόνια μου πολλά σε Βασίληδες και Βασούλες που γιόρταζαν τη μέρα της Πρωτοχρονιάς
Και ιδιαιτέρως τα χρόνια μου πολλά στον Βασίλη Ρούφο της ΕΑΣ Ξάνθης, στον φίλο μου Βασίλη Τσόχα, στη Βάσω Μεταξά, στον Βασίλη Χουλιάρα, στον δημοφιλή τραγουδιστή και καλλιτέχνη του μπουζουκιού Βασίλη Χρήστου, στον Βασίλη Μπουζούρη και γενικά όλους τους εορτάζοντες. Και του χρόνου.
……
*Γέμισαν τα περισσότερα ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά με την Ξανθίππη να είναι και πάλι κατάμεστη και να κλέβει τις εντυπώσεις και με  το μενού αλλά και με το εκπληκτικό πρόγραμμα της υπέροχης Μάνιας Ασλάνογλου.
*Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12/2019. Μπροστά στις τέντες του Φραγκάκη απο το πρωί της Τρίτης  με τρκούβερτο τσιμπούσι οι ΑΟΞαρες αποχαιρέτισαν το 2019 και καλοσώρισαν με τον δικό τους τρόπο το 2020. ΑΟΞάες και... ξερό ψωμί!
Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, ενώ στο γλέντι συμμετείχε και ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος, έστω και χωρίς την... κιθάρα του!
……
*Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν και φέτος ο Φραγκάκης με τους προσκεκλημένους φίλους του... ΑΟΞάρες και τα λάβαρα της αγαπημένης μας ομάδας!
Στην υγειά σας βρε παιδιά...Και στο νέο χρόνο ΑΟΞάρα... δυνατά!
…..
*Καλό νέο αφού όπως μαθαίνω επανέκαμψε και τα ξαναβρήκε με την αγαπημένη γνωστός Αυτοδιοικητικός, οπότε και πέρασε όμορφα τις Γιορτές.
Ξέρετε τι σημαίνει να περνάς τις γιορτές… χωρίς την… ανεψιά σου;
-Θάνατος..! (Και φυσικά χιούμορ κάνω…).
……
*Ποιος το περίμενε κάποιοι που σπάνια «ξεμυτίζουν» από τη… δουλειά ή το σπίτι τους, να πάνε για πρωτοχρονιά στη… Σαλονίκη! Και μάλιστα του δημοσιογραφικού χώρου… Καλά λέει το τραγούδι…
Μια αγάπη δεν πεθαίνει με έναν… χωρισμό!
……
*Τελικά το…επέστρεψε το μονόπετρο η Δέσποινα Χατζοπούλου στον αγαπημένο της, δείγμα δηλαδή… χωρισμού ή θα με διαψεύσει για μια ακόμη φορά; Μόνο που εκτός από τη διάψευση, θα πρέπει αυτήν τη φορά να μας πει τι συνέβη και πήγε μέσα στις γιορτές στο Κιλκίς, εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι παλιές της… αγάπες;! Μόνο η νοσταλγία για τις παλιές… αγάπες;!
……
*Με υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία υποδέχτηκε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης τη νέα χρονιά! Με την υπέροχη γυναίκα του την… και τον γιο τους Βασίλη.
«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία», ευχήθηκε το όμορφο ζευγάρι στους φίλους του μέσα από το fb.
……
*Με τον κολλητό του τον Παναγιώτη Μπαίραμισλή τον πετυχημένο επιχειρηματία του IL POSTO Χρυσούπολης και παίζοντας φυσικά εκεί μουσική, υποδέχτηκε το ελπιδοφόρο 2020 ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας τα μεσάνυχτα της  Τρίτης.
Να και η φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους.
(σ.σ. Και φυσικά ως συνήθως… επέστρεψε πρωί γιατί στο Il Posto είναι άπαιχτοι στο… ξενύχτι!).

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »