*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Πόσα χρήματα τελικά ξόδεψε σε ένα 4μηνο ο Δήμος Τσέπελη;! Σε φιέστες, απευθείας αναθέσεις, γεύματα και δημόσιες σχέσεις;

22 Ιανουαρίου
ΤΟ ΨΗΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΞΑΝΑ! 
ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ!
Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά 15 και πλέον μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που χάλασε το ψηλό μας το ρολόι και είναι πλέον σταματημένο…
Στην αρχή οι δείκτες πήγαιναν πίσω, μετά έδειχναν μπροστά και στο τέλος… σταμάτησαν και δείχνουν 12.50!
Και ρωτάμε με αφέλεια…
Καλά όλοι αυτοί οι κύριοι που τώρα διοικούν, διατυμπάνιζαν προεκλογικά ότι θα έλυναν όλα τα προβλήματα μέσα σε μια…μέρα!
Πέρασαν όμως ήδη 15 μέρες και το ρολόι κύριε Αντιδήμαρχε Τεχνικών υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη παραμένει κλειστό! Ανήμποροι ακόμη και γι’ αυτό; Να αποκαταστήσετε την βλάβη ενός ρολογιού;

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ - ΣΠΑΝΟΥ 
ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΨΕ ΣΤΟ 4ΜΗΝΟ ΤΣEΠΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Το έχει «τερματίσει» κανονικά η βέβαια η σημερινή Δημοτική Αρχή Τσέπελη-Φανουράκη με το χρήμα που ξοδεύει αλόγιστα και παντού το πρώτο 4μηνο της διοίκησής της γεννιέται όμως το ερώτημα τι κάνει και η αντιπολίτευση!
Για ένα εκατομμύριο μίλησε πρόσφατα στην Οικονομική Επιτροπή ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος κι ο Φανουράκης εμφανίστηκε να… θίγεται κιόλας, λέγοντας «ε όχι και τόσα πολλά…», οπότε το ερώτημα των πολιτών είναι ένα και απλό…
-Πόσα δηλαδή;
Δεν θα πρέπει λοιπόν ο Φανουράκης ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος των Οικονομικών μαζί με την κυρία Σπανού να μας δώσουν τον οικονομικό απολογισμό του 4μηνου Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης;  Να δούμε τι (μπόλικο)… χρήμα ξοδεύτηκε ;  Περιμένουμε με αγωνία όλοι μας… Ιδιαίτερα τώρα που σβήσανε τα φώτα των… λαμπιονιών… που τα περισσότερα είναι ήδη καμένα...!
(Σ.Σ. Κι ένα μικρό σχόλιο. Την κυρία  Σπανού την εκτιμώ για την εντιμότητα και τη δουλειά της στο Δήμο Ξάνθης. Και θα είναι απώλεια που θα  συνταξιοδοτηθεί και θα φύγει…γιατί ποιος ξέρει τι θα επακολουθήσει με αυτά που βλέπουμε…καθημερινά πλέον!)
ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ… ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ… ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΣΕΠΕΛΗ
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται κανείς να κάνει σχόλιο, αφού μιλάει η εικόνα μόνη της…!
Οι υπόγειοι κάδοι του Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Για τους οποίους τόσο πολύ κατηγορήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σε σημείο που ο Φανουράκης του καταλόγιζε ότι έπαιρνε και… μίζες!) όχι μόνο ξεχείλισαν καθώς φαίνεται από σκουπίδια, αλλά οι σακούλες πλέον… τοποθετούνται ως… διακόσμηση προφανώς από πάνω τους!
Η εικόνα αποτελεί φυσικά αδιάψευστο μάρτυρα το πώς πάει η καθαριότητα στη πόλη της Ξάνθης με δήμαρχο τον Τσέπελη και αντιδήμαρχο τον  Σιαμπάν Μπαντάκ του… DEB! Από το κακό στο… χειρότερο!!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »