*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

Οι εμμονές του Giannis για τον Μίχογλου, η εργαζόμενοι-οικοδόμος και οι αντιμισθίες της ΔΕΥΑΞ

13 Δεκεμβρίου
*Το γιατί ο πρώην ιδιαίτερος του Στάθη Γιαννακίδη Giannis Sidiropoylos έχει εμμονές και εμπάθειες με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου είναι γνωστό!
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που χωρίς αιδώ έφτασε στο σημείο να κάνει μοντάζ και να τον χαρακτηρίσει… «Χρυσαυγίτη», προκειμένου να τον λασπολογήσει και να χάσει τον Δήμο στις δημοτικές εκλογές του 2014.
Όταν λοιπόν υπάρχει τέτοια εμπάθεια και υπάρχουν και εμμονές, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια…!
……
*Άλλο όμως αυτό κι άλλο το να σχολιάζεις υποτίθεται την ανακοίνωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης και σε όλο  το κείμενο να μην αναφέρεις καν το όνομα Δημήτρης Μπένης ή Ιπποκράτης Καμαρίδης που ήταν η βασική αιτία να μιλήσει για δικαίωση των υπαλλήλων ο Δημήτρης Γαλανόπουλος κι άλλο το να «βλέπεις» ως επίκεντρο μόνο την υπόθεση της εργαζόμενης στο Δήμο Τοπείρου και τη μεταχείρισή της από το Δήμαρχο…κάνοντας «γαργάρα» όλα τα υπόλοιπα!
……
*Και ερωτώ. Ποιες είναι οι γραμματικές γνώσεις και ποια  είναι τα προσόντα της συγκεκριμένης εργαζόμενης; Η οποία προσλήφθηκε ως…οικοδόμος στο Δήμο Ξάνθης και από εκεί αποσπάστηκε στο Δήμο Τοπείρου;
Και σε αυτό δεν μπορούσε να μου απαντήσει την Τετάρτη το μεσημέρι στην Ανοιχτή γραμμή, κανείς; Ούτε και η γραμματέας του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πόπη Τζανόγλου;
Ερώτημα που απευθύνω σήμερα και στον Δημήτρη Γαλανόπουλο…
……
*Πες δηλαδή Δημήτρη Γαλανόπουλε, πρώην υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Βασίλη Τσολακίδη ότι σήμερα ήσουν εσύ ο Δήμαρχος Αβδήρων σήμερα…!
-Που θα απασχολούσες μια εργαζόμενη με την ειδικότητα ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ στο Δήμο σου;
-Να συστήσουμε (και να απαιτήσουμε) από τον Θωμά Μίχογλου να κάνει το ίδιο;!
Περιμένω όλος αυτιά…
…….
*Αποκλειστικό. Μαθαίνω ότι πέρασε από την Αποκεντρωμένη η αντιμισθία των… 1.710 ευρώ του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ Χρήστου  Μούρκα, παρά την επίκληση κάποιων ότι οι Μνημονιακοί λόγοι δεν  εξέλιπαν…
Καλορίζικα λοιπόν και επισήμως!
(σ.σ.  Άλλη αποκλειστική είδηση; Σε  διημερίδα των ΔΕΥΑ στη Λάρισα (16 και 17/12 νομίζω), ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης θα πάει συντροφιά με τον Χρήστο Μούρκα κι όχι κάποιον  απο τους προϊσταμένους! Καλά να περάσουν...)
……
*Τώρα πως γίνεται η ΔΕΥΑΞ που τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια πλήρωνε για αντιμισθίες 400 ευρώ στον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο τώρα να πληρώνει…3.420 ευρώ για Πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη και για αντιπρόεδρο Χρήστο Μούρκα!
Προφανώς το χρήμα ΤΩΡΑ θα… ρέει!!!
……
*Η είδηση; Μα η επίσκεψη του Περιφεριεάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μούρκα χθες στην ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη υπό την συνοδεία μάλιστα των ....Κώστα Κουρτίδη και Δήμαρχου Τσέπελη για το έργο με Π/Υ 242.149,00 Ευρώ, που είχε προταθεί από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ (Μαρίνος Σδρέβανος) τον Νοέμβριο του 2018!!! 
(σ.σ. Ο κύριος Κώστας Κουρτίδης το εντόπισε αυτό; Οτι το έργο της ΔΕΥΑΞ δηλαδή στο οποίο αναφέρθηκε, ήταν έργο που προτάθηκε απο τον....Σδρέβανο; Απλά ρωτάω...)
……
*Για να δούμε πότε θα καλοκαιριάσει για να επισκεφθούν όλοι μαζί συνοδεία και του κυρίου Ζερενίδη αλλά και της κυρίας Βασιλούδη και τον υπαίθριο παιδότοπο και να θαυμάσουνη τις… αθλητικές του εγκαταστάσεις αλλά και να γνωρίσουν το περίφημο… ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ περίπτερό του σε χώρο… πρασίνου!!!
Γευόμενοι τους υπέροχους καφέδες του!

(Σ.Σ. Το αυθαίρετο περίπτερο που υποτίθεται πήγε να γκρεμίσει ΤΕΛΗ Αυγούστου συνεργείο του Δήμου, παραμένει εκεί…! Εν γνώσει του νυν αντιδήμαρχου Δόμησης, Αδειοδότησεων κλπ Γιάννη Ζερενίδη, της Βασιλούδη, της Μανά και φυσικά και του Τσέπελη... ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »