*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ "Η ΠΕΔ ΑΜΘ";! Παραιτήθηκε χθες από το νέο Δ.Σ. ο Χαριτόπουλος, παραιτήσεις ετοιμάζουν και οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι

06 Δεκεμβρίου
ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ "Η ΠΕΔ ΑΜΘ";!
Παραιτήθηκε πάντως χθες από το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ ο Ντίνος Χαριτόπουλος! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Α» παραιτήσεις ετοιμάζουν και οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι της ΠΕΔ!!!!
Αναλυτικότερα:
Μόλις χθες παραιτήθηκε από το νέο ΔΣ της ΠΕΔ ΑΜΘ ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαππων Ντίνος Χαριτόπουλος για λόγους ευθιξίας και επειδή δεν υπάρχει επιλαχών Δήμαρχος, την θέση του λαμβάνει ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος κ. Δράκος Χαράλαμπος από τον Δήμο Καβαλας.
Όπως είναι γνωστό, οι Δήμαρχοι είχανε μεθοδεύσει- μαγειρέψει από πριν τα πράγματα, ώστε κ οι 13 Δήμαρχοι (8 ΝΔ+ 5 ΚΙΝΑΛ) να εκλεγούν όλοι τους.
Το ρεζουμέ της όλης ιστορίας; Η νέα αρχή της ΠΕΔ του Βασίλη Μαυριδη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Το μαγείρεμα συνεχίστηκε μάλιστα,  αφήνοντας έξω από το προεδρείο και την εκτελεστική επιτροπή τους δημοτικούς συμβούλους. Τις 8 θέσεις του προεδρείου κ της εκτελεστικής τις μοιραστήκαν 5 Δήμαρχοι (Μαυριδης, Μιχογλου, Αθανασιαδης Γκαρανης κ Οντερ Μουμιν).
Κάτι που δεν έχει γίνει σε καμιά από τις 13 ΠΕΔ πανελλαδικά!!!
Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας,  για λόγους ευθιξίας, σκοπεύουν να παραιτηθούν και οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι (4 ΝΔ+ 4 ΣΥΡΙΖΑ) του ΔΣ της ΠΕΔ , με σκοπό, να διαλυθεί φυσικά η σούπα του «αρχιμάγειρα» Δημάρχου Ορεστιάδας κ.Μαυριδη.
Στην επόμενη συνεδρίαση την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου λοιπόν, αναμένονται θα σοβαρές εξελίξεις! Σε αναμονή! 
ADESMEFTI.GR 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »