*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

Μικροί …«ζαχαροπλάστες» οι μαθητές της β’ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης! Επισκέφθηκαν τον Τζούκα! (φώτο)

08 Δεκεμβρίου

  Μικροί σεφ της ζαχαροπλαστικής, ένιωσαν μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού.

Αναλυτικότερα:
Μαθήτριες και μαθητές της β' τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης επισκέφθηκαν το εργαστήριο  του ιστορικού ζαχαροπλαστείου ΤΖΟΥΚΑΣ και εκτός από το ανακαινισμένο και μοντέρνο νέο κατάστημα (επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου 25 στη Ξάνθη) και γνώρισαν την απαράμιλλη τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τις νέες γεύσεις του ιστορικού ζαχαροπλαστείου της Ξάνθης.
Μάλιστα ο Βασίλης Τζούκας ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές και για την ιστορία του ιστορικού ζαχαροπλαστείου που ιδρύθηκε το 1952 ενώ παράλληλα τους αποκάλυψε και τα…»μυστικά» που συνθέτουν ένα πετυχημένο γλυκό.
Στη συνέχεια οι τεχνίτες του εργαστηρίου του ζαχαροπλαστείου έφτιαξαν μαζί με τους μικρούς σεφ χριστουγεννιάτικα υπέροχα κουλουράκια. Επρόκειτο για  μία διαδικασία , η οποία κατενθουσίασε τους 7χρονους μαθητές , οι οποίοι έδειξαν μάλιστα πρωτόγνωρο ζήλο στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τις συνταγές και  δεν ήθελαν με τίποτα  να φύγουν από το εργαστήριο. (σ.σ. Κάτι μου λέει ότι δημιουργούμε νέους υπέροχους ζαχαροπλάστες για το μέλλον…)
Τέλος το ζαχαροπλαστείο Τζούκα αποχαιρέτησε τους μικρούς σεφ ζαχαροπλάστες του 4ου Δημοτικού σχολείου  Ξάνθης επιβραβεύοντας τους υπέροχους μικρούς ζαχαροπλάστες του 4ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης με…γλυκά υπέροχα δωράκια.
Χαρούμενες και γλυκές γιορτές συντροφιά με το ζαχαροπλαστείο ΤΖΟΥΚΑΣ στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 25 στη Ξάνθη. Και φυσικά γνωρίστε τις μοναδικές και ξεχωριστές τούρτες μας. Για παραγγελίες τηλέφωνο 25410-28181



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »