*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΣΚΑΡΙΔΗ! 25.000 ευρώ ο στολισμός από πλατεία Ελευθερίας μέχρι την Κεντρ. Πλατεία Ξάνθης!

04 Δεκεμβρίου
*Πρωτοφανές σκάνδαλο! Τι θα κάνει η Επίτροπος; Θα παρέμβει Εισαγγελέας; Δικαιώθηκε και πάλι ο «Μ»!  Πριν δώσουν την ανάθεση, ήδη είχαμε δημοσιεύσει και τα… αρχικά του προμηθευτή! Δίνουν τις «δουλειές» στους «κολλητούς»!!!
ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!
*«Προδόθηκε» από μόνος του ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού! Ρωτούσε ενώπιον όλων τον Φανουράκη, αν θα πάρουν τα… ηλεκτρολογικά υλικά από εκεί που τα παίρνουν κι… αυτοί!
*Καταψήφισαν Πασχάλης Λύρατζης, Θεράπων Φάκας, Χαριτωνίδου και Γιώργος Χατζηθεοδώρου, τα ψήφισαν όλα Φένια Τσαγκάλα και Ιπποκράτης Καμαρίδης!
ΟΥΤΕ τα προσχήματα δεν κράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ο νέος Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης, αφού επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του maxitisthrakis.blogspot.com για τον στολισμό της πόλης από την Πλατεία Ελευθερίας μέχρι την Κεντρική πλατεία με απευθείας ανάθεση ύψους 24.800 ευρώ!
Και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα (για τα μάτια του κόσμου) αφού:
1. Κατά τη χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού ρώτησε τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη που είναι και μέλος της διοίκησής του αν τα… υλικά και διακοσμητικά για το στολισμό θα τα… προμηθευτούν από τον ίδιο προμηθευτή που προμηθεύονται κι αυτοί τα υλικά τους (λάμπες, διακοσμητικά κλπ)
2. Ενώ αναφερόμενος στις υπηρεσίες είπε θα κάνουν ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  στον εν λόγω επαγγελματία για να τον «διορθώσουν» πανικόβλητοι οι εργαζόμενοι, διευκρινίζοντας ότι θα υπάρχουν άλλες… δυο προσφορές!!!
Κι όλα ενώ χωρίς να έχει δώσει την απευθείας ανάθεση, γνωρίζει ήδη η μισή Ξάνθη ποιός θα είναι ο....προμηθευτής, ανεξάρτητα αν θα υπάρχουν άλλες δυο προσφορες!
Αναλυτικότερα:
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, δικαιώθηκε δυστυχώς και πάλι ο «Μ», αφού πριν καν γίνει η χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ς, από τους διαλόγους του Προέδρου Ηλία Ασκαρίδη με τον Φανουράκη και τις υπηρεσίες φάνηκε περίτρανα ότι πριν καν δώσουν την απευθείας ανάθεση, ήδη είχε διαρρεύσει και  το όνομα του προμηθευτή!!! Ο οποίος όπως επίσης είχε ήδη γραφεί, ανήκει φυσικά στους κολλητούς και υποστηριχτές του Δημάρχου κ.Τσέπελη!!! (σ.σ. 30.000 ευρώ απο τα οποια τα 25.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε...κολλητό!)
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Και για την ακρίβεια 24.800 ευρώ για τον στολισμό της πόλης από την Πλατεία  Ελευθερίας μέχρι και την Κεντρική πλατεία!!! Δηλαδή το μάξιμουμ μιας απευθείας ανάθεσης!!! Το ερώτημα ωστόσο είναι αν θα περάσει η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση και από την Επίτροπο!!! Διότι είναι φανερό βέβαια τι εξυπηρετεί.
Μάλιστα «προδόθηκε» από μόνος του ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης ρωτώντας ενώπιον όλων τον Φανουράκη, αν θα πάρουν τα… ηλεκτρολογικά υλικά από εκεί που τα παίρνουν κι… αυτοί σαν ...Δήμος!!! ( Σ.Σ. Ενδεχομένως για να χρεώσει την δική του απευθείας ανάθεση στον αντ' αυτού αντιδημαρχο...)
Μάλιστα ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού υπέπεσε και σε 2η γκάφα ρωτώντας τις υπηρεσίες αν υπάρχει …μόνο μια προσφορά για την συγκεκριμένη δουλειά για να πάρει την απάντησή τους ότι οι προσφορές θα είναι συνολικά ...τρεις!!!
(σ.σ. Την συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού μετέδωσε σε βιντεοσκόπηση χθες το NEXT tv κι έγινε χαμός φυσικά...) 
Και στο ρεζουμέ της χθεσινής συνεδρίασης. Καταψήφισαν τις δαπάνες του νέου Προέδρου τα μέλη του Δ.Σ. του  Κέντρου Πολιτισμού οι: Πασχάλης Λύρατζης, Θεράπων Φάκας, Χαριτωνίδου και Γιώργος Χατζηθεοδώρου όταν αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ενώ τα  ψήφισαν όλα Φένια Τσαγκάλα και Ιπποκράτης Καμαρίδης! Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι της παράταξης Τσέπελη!!!
(Σ.Σ. Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, το μέλος του Δ.Σ. και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» Πασχάλης Λύρατζης, απαίτησε να γραφούν στα πρακτικά αυτούσιες οι τοποθετήσεις του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη προκειμένου να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα ήτοι 1. η Επίτροπος, 2. η Αποκεντρωμένη και 3 οι Εισαγγελείς, αφού πρόκειται για καραμπινάτη απευθείας ανάθεση σε ημέτερο κοινό προμηθευτή Δήμου και Κέντρου Πολιτισμού το όνομα του οποίου έγινε γνωστό, πριν αυτή δοθεί!!! 24.800 ευρω για στολίδια απο την πλατεία Ελευθερίας μέχρι την κ.πλατεια της πόλης!!! Απο το σύνολο των 30.000 ευρώ)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »