*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Δεκεμβρίου

25 ευρω το άτομο στο ρεβεγιόν του Elisso-Θεατρική παράσταση του Ψυχολογικού κέντρου

19 Δεκεμβρίου
Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Elisso Hotel στην Ξάνθη
Την παραμονή Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, το εστιατόριο – wine bar «Αποθήκη» του Elisso Hotel στην Ξάνθη διοργανώνει ένα υπέροχο ρεβεγιόν με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική με το μουσικό σχήμα «Ντο Δίεση».
Τιμή κατ’ άτομο 25 ευρώ, με 1 φιάλη κρασί ανά 4 άτομα (επιπλέον φιάλη 10 ευρώ) και 13 ευρώ παιδικό μενού με αναψυκτικό.
-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο 25410 84400.
(Υπενθυμίζω ότι το Elisso Hotel έχει κουζίνα καθημερινά τόσο το μεσημέρι (μέχρι τις 5 το απόγευμα) όσο και το βράδυ).

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Από το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
«Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, την Μουσικοχορευτική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση «Το δώρο της Παπλωματούς», που διοργανώνει το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης σε συνεργασία με το 1ο Λύκειο Ξάνθης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, την Παρασκευή 20/12/2019, ώρα 11:00π.μ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ TOY Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.
ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Υπεύθυνοι γιορτής:
Λαγού Κωνσταντίνα, Εκπαιδευτικός 1ου ΓΕΛ Ξάνθης
Βερυκίου Αποστολία, Μουσικός στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ».

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κ.Ο.Ξ. την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (12:00) 
στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, για τα 5 χρόνια μη λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και στο πλαίσιο της κολυμβητικής προσφοράς και δράσης που προωθεί όλα αυτά τα χρόνια, προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας στο χριστουγεννιάτικο event που διοργανώνει με σκοπό να γιορτάσουμε και παράλληλα να σας ενημερώσουμε για την δράση του συλλόγου.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 με 14:00 σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, κολυμβητικά δρώμενα, γιορτινές μελωδίες και γευστικά κεράσματα.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε, να χορέψουμε και να μάθουμε πώς γίνονται κολυμβητικοί αγώνες...
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης ζητά την στήριξη σας σε αυτήν την προσπάθειά του.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΤΗΝ ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ
Η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» σας ενημερώνει πως την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα στην ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης το πρώτο φιλανθρωπικό μπαζάρ του Γηροκομείου της καρδιάς μας. Ευχόμαστε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και να αγοράσετε χειροποίητα δωράκια για τους αγαπημένους σας τα οποία δημιούργησαν οι εθελοντές του γηροκομείου μας με σκοπό να δωθούν τα έσοδα για αγορά πετρελαίου για την θέρμανση των γιαγιάδων και των παππούδων μας.
Ευχόμαστε υγεία και χαρές και μακάρι το φως της γέννησης του Χριστού μας να φωτίσει τις ψυχές και τον νου όλων μας.
Καλά Χριστούγενα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!
Για την οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Χ. Παπαχρόνης

Δημιουργία Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου 
στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, πρόκειται να λειτουργήσει Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού κ. Σταύρου Ράικου.
Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει με ένα τμήμα, για παιδιά 8-15 ετών, κάθε Κυριακή 10:00 – 13:00.
Υπεύθυνος Εργαστηρίου ο εκπαιδευτικός κ. Σταύρος Ράικος.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ τον μήνα και θα ισχύει ειδική προσφορά, «ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%»
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 25410-29282 από τις 09:30 μέχρι τις 13:00 και στο 25410-26635 από τις 17:30 μέχρι τις  20:30, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει μετά την 15η Ιανουαρίου 2020.

«Ο Αττίκ στο Παρίσι και άλλες ιστορίες» με τον Γιώργη Χριστοδούλου 
στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, με όχημα την αφήγηση των σύγχρονων παραμυθάδων, ξεναγεί το κοινό στο Παρίσι και την Αθήνα του Αττίκ. Η παράσταση «Ο Αττίκ στο Παρίσι και άλλες ιστορίες» που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έρχεται για ένα βράδυ, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 21:00, στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, καλεσμένη από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του και ενταγμένο στις “Αγγέλων Φως” εκδηλώσεις της πόλης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »