*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΕΝΙΑ… ΣΤΟ 2020 ΜΠΗΚΑΜΕ!

24 Δεκεμβρίου
Οι τραπεζίτες απολύουν κόσμο για λόγους οικονομίας, αλλά οι Ουρές 
και η ταλαιπωρία του κοσμάκη στη Ξάνθη αυξάνεται!!!
Ουρές σχημάτιζαν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής πολίτες έξω από υποκαταστήματα των Τραπεζών στη Ξάνθη κυρίως της Τράπεζας Πειραιώς που αποδεικνύει καθημερινά και περισσότερο ότι δεν σέβεται τους πελάτες της.
Μάλιστα η καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων, των συντάξεων, των Δώρων Χριστουγέννων αλλά και άλλων επιδομάτων προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να γίνεται κυριολεκτικά χαμός και οι ουρές να θυμίζουν εικόνες… capital controls.
Σημειώνεται ότι τα περισσότερα ΑΤΜ είχαν στερέψει από το βράδυ της Πέμπτης, λόγω αυξημένης ζήτησης με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να είναι άδεια και τους πολίτες να πηγαίνουν από το ένα στο άλλο αναζητώντας τρόπο να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Αλήθεια ο κύριος Στουρνάρας και οι άλλοι Τραπεζίτες πως θα αισθάνονταν αν τους υποχρέωναν οι πολίτες να καθίσουν στην… ουρά για να εξυπηρετηθούν;;;

ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΣΤΟΝ… ΕΑΥΤΟ ΤOΥΣ!
Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον Τσέπελη όταν παίρνει τις γύρες στη πόλη; Να «απολαμβάνει»  τη δόξα του με τις υποψήφιες και  τους οπαδούς του στα καφέ και την κεντρική πλατεία… και να  κάνουν like στον… μεγάλο δήμαρχό τους.
Στις δόξες σου βέβαια «αδελφούλη» -και ιδιαίτερα στις εφήμερες- όλοι δίπλα  σου βρίσκονται…! Όταν όμως αρχίζεις και «καταρρέει να δω που θα κρύβονται όλοι αυτοί!
(σ.σ. Κι άντε ο ίδιος δεν το «βαριέται»…Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που φωτογραφίζονται με τον  Δήμαρχό τους για να πάρουν κάποιο «like»… δεν κουράστηκαν το πολύ το…κυρ ελέησον; Τα ίδια και τα ίδια;).

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΦΕΝΙΑ… ΣΤΟ 2020 ΜΠΗΚΑΜΕ!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι επακριβώς θέλει να μας πει  η Φένια Τσαγκάλα με το κάθε τόσο «λιβανιστήρι» που κάνει στην Αριστέα, τα καρναβάλια της οποίας συνδέονταν μόνο με σκάνδαλα, τροφοδότες λογαριασμούς και συναυλίες που στοίχησαν στο Δήμο Ξάνθης 67.000 ευρώ αν και έγιναν με… εισιτήριο και αναφέρομαι στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο γήπεδο του ΑΟΞ!
Δεν μπορεί δηλαδή η Φένια να αντιληφθεί ότι οι εποχές εκείνες που το «αφεντικό» της ο Τσέπελης και στη συνέχει ο Φανουράκης έκαναν ότι ήθελαν και «σκορπούσαν» το χρήμα ανεξέλεγκτοι πέρασαν ανεπιστρεπτί;
Στο 2020 μπήκαμε Φένια κι εσύ έχεις μείνει στις εποχές της Αλατά; Η οποία μπήκε στο Δήμο ως… λογίστρια!
Κι αντί να ασκεί τα καθήκοντά της, κάνει τις δημόσιες σχέσεις του Τσέπελη και θέλει  ακόμη και τώρα να «κουμαντάρει» το Καρναβάλι και τις  πολιτιστικές εκδηλώσεις  του Δήμου Ξάνθης.
Καλά στα είπε η Χαριτωνίδου Φένια μου… Διότι κάποτε είχατε κι έναν πολιτιστικό σύλλογο, αλλά τώρα δεν τον έχετε! Και δεν τον εκπροσωπείς φυσικά…

Τελεία και παύλα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »