*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

Μουσικές συναυλίες-παρωδία ενώπιον 10 θεατών…από Ηλία Ασκαρίδη και Φένια! 705 ευρω για μελομακάρονα ο Τσέπελης!

28 Δεκεμβρίου
*705 ευρώ μόνο για...κεράσματα του Δήμαρχου Τσέπελη! "Χουβαρντάς" αλλά με λεφτά των δημοτών!

 


Το ερώτημα όλων των δημοτών....Τι πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης για την φετινή διακόσμηση, τον φωτισμό, τον ήχο κλπ; Αυτό είναι κάτι που οφείλει να μας το πει πρωτίστως η αντιπολίτευση…Τα έξοδα πάντως είναι τουλάχιστον 4πλάσια σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!!!!
Είναι απίστευτη πράγματι η λειτουργία του νυν Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης (παντελώς άσχετου με τα πολιτιστικά δρώμενα…) Ηλία Ασκαρίδη που για να «γεμίσει» το υποτιθέμενο γιορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης, πραγματοποιεί συναυλίες και εκδηλώσεις που τις παρακολουθούν λιγότερο από…10-15 θεατές μεταξύ των οποίων φυσικά ο ίδιος ο Πρόεδρος, η αντιπρόεδρός του Φένια Τσαγκάλα και υπάλληλος του Κέντρου Πολιτισμού που συμμετείχε μάλιστα επαγγελματικά και στη φετινή..."διακόσμηση"
Αυτό είναι το «περίφημο»…πολιτιστικό πρόγραμμα του συγκεκριμένο διδύμου Ασκαρίδη-Φένιας που κατήργησε από εμπάθεια και εμμονές του Τσέπελη και των συνεργατών του για την Θρακική Σκηνή την ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ με την οποία επί πολλά χρόνια υποδέχονταν τη νέα χρονιά η πόλη της Ξάνθης μην έχοντας το ήθος να απαντήσει στο πρόγραμμα που εγκαίρως κατέθεσε στο Δ.Σ.
Δείτε για παράδειγμα τι κόσμος παρακολούθησε συναυλία που αποφάσισε το "δίδυμο" Φένια-Ηλίας Ασκαρίδης και πραγματοποιήθηκε το πρωϊ της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου και κυρίως το….πλήθος των θεατών που την παρακολούθησαν!
Αν αφαιρέσει μάλιστα κανείς τον ίδιο τον Πρόεδρο και την Φένια Τσαγκάλα, τους υπαλλήλους του Κέντρου Πολιτισμού και  κάποιες φίλες του καλλιτέχνη…αμφιβάλω αν οι θεατές ξεπερνούσαν τους 4-5.
Αυτό είναι το περίφημο λοιπόν πολιτιστικό έργο του …Δήμαρχου Τσέπελη και των γνωστών…Τσεπελοφυλάκων!!!
Απευθείας αναθέσεις, συναυλίες των "κολλητών", λεζάντες και…χειραψίες ενός Δήμαρχου που προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να καλύψει από τη μια το γνωστό σκοτεινό «παρελθόν» του κι από την άλλη την έλλειψη κουλτούρας και στοιχειώδους μόρφωσης του ανθρώπου που έγινε Δήμαρχος Ξάνθης χάρις στις συναλλαγές του με το Τουρκικό Προξενείο, το DEB και στήριξη από τους πρώην πολέμιούς τους, προκειμένου να "βολέψει" και τα δικά τους συμφέροντα!
Δείτε…κοσμοσυρροή!
(σ.σ. Το ερώτημα όλων των δημοτών....Τι πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης για την φετινή διακόσμηση, τον φωτισμό, τον ήχο κλπ; Αυτό είναι κάτι που οφείλει να μας το πει πρωτίστως η αντιπολίτευση…Τα έξοδα πάντως είναι τουλάχιστον 4πλάσια σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!!!! Και μπορεί οι γειτονιές της πόλης να παραμένουν σκοτεινές και να έχουν τα χάλια τους….αρκούν όμως μερικά λαμπιόνια και μερικές χειραψίες του «αδελφούλη» για να χαρακτηρίσουν τα γνωστά λιβανιστήρια τη πόλη μας ως…μικρό Παρίσι. Προφανώς γιατί δεν ενθυμούνται ότι οι παλιότεροι…μικρό Παρίσι αποκαλούσαν ειρωνικά το «Πούρναλικ» στους δε γειτονικούς Νομούς όπως ο Δήμος Νέστου, οι εκδηλώσεις απείρως είναι όχι μόνο περισσότερες αλλά και πολύ καλύτερες…Κι ότι φέτος για πρώτη φορά πόλη δεν έχει λούνα παρκ..! )
ΜΟΝΟ ΓΙΑ...ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ 705 ΕΥΡΩ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ....ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
Σημειώνεται οτι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης μόνο για κεράσματα και με απευθείας ανάθεση του Φανουράκη, προμηθεύτηκε για το γραφείο του φοντάν και μελομακάρονα αξίας 705 ευρω!  Χουβαρντάς Τσέπελης αλλά με λεφτά των Δημοτών!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »