*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Για τη συνέχεια της δίκης του «Μ» με μηνυτή τον βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ

22 Νοεμβρίου
*Συνεχίζεται με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου  στις 9 το πρωί η δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου

*Απαραίτητη η παρουσία τόσο του Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου όσο και του Φαρζλή Νουρή του Αχμέτ

*Ομολογία του Στρατηγού Ιωσήφ Μαυράκη: Το φέρετρο του στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία όταν παραδόθηκε στην οικογένειά του!
Συνεχίζεται με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου  στις 9 το πρωί η δίκη του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου που ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις του μηνυτή βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και του πρώην σωματάρχη  Ιωσήφ Μαυράκη και διεκόπη μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Μάλιστα όταν διεκόπη η δίκη, ο εκδότης του «Μ» απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του δικαστηρίου ζητώντας να είναι παρόν στη δίκη ο πρώην Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου, που ήταν και ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων στη κηδεία του στρατιώτη στη Γλαύκη αλλά και ο μάρτυρας Φαρζλή Νουρή που ήταν επίσης παρών.
Σημειώνεται ότι στην κατάθεσή του ο τότε Σωματάρχης Στρατηγός Ιωσήφ Μαράκης βεβαίωσε ότι «το φέρετρο μεταφέρθηκε στην οικία του στρατιώτη Αχμέτ Κατουνού με το φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία όταν παραδόθηκε στην οικογένειά του!
Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 9 το πρωϊ η δίκη θα συνεχιστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με τις καταθέσεις των παρακάτω μαρτύρων:
Ιωσήφ Μαυράκη, Εμίν Σινίκογλου, Χρύσα Ούτση, Κουτουνλού Κεμάλ, Ντάγκαλα Κεμάλ, Ντάγκαλα Αϊσέ, Ιμάμ Χαϊρή, Φαρζλή Νουρή, Σαλή Μπέλτσο, Σαλήχ Ιμάμ, Γρηγόρη Στογιαννίδη, Κπαζά Μουζαφέρ και Καπζά Τζεμήλ κλπ.
Ο εκδότης του «Μ» κατηγορείται για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης του βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ αλλά και αυτό της…διασποράς ψευδών ειδήσεων!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »