*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Καλή επιτυχία στην όμορφη Έλενα Ροφαέλα....

22 Νοεμβρίου
*Τα θερμά μου συγχαρητήρια  στην υπέροχη Οικονομολόγο Ροφαέλα Έλενα, Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ν. Ξάνθης, που επιλέγει για τη θέση της νέας Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Βέβαια συγχαρητήρια να δώσω και στον σύζυγό της Δημοσθένη Τζώρτζη, γενικό διευθυντή του Le chalet Ξάνθης. Καλή της επιτυχία αλλά και καλή δουλειά!
……
*Τι συνέβη με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Δημήτρη Πετρόπουλο και έχει «εξαφανιστεί» από παντού; Και μάλιστα είναι άφαντος πλέον και από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης;
…..
*Το ότι είναι χειμερινός κολυμβητής ο δημοτικός σύμβουλος και εκδότης Μιχάλης Σπανίδης, ομολογώ ότι δεν το γνώριζα…
Το ερώτημά μου.
Χειμερινή κολυμβήτρια είναι και η αγαπημένη του Ρούλα;
….
*Τι συμβαίνει με τον γνωστό Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβραμίδη κι ενώ βρίσκεται στη Ξάνθη από την περασμένη Πέμπτη, δεν εμφανίστηκε στο…μπαλκονάκι; Μήπως είναι…ζάχαρη και φοβάται μη….λιώσει λόγω  της βροχής; Μήπως;
….
*Τον Παράσχο Ευστρατίου ψήνει να παίξει έναν ρόλο στην νέα επιθεώρησή του –δεσμεύτηκε ότι θα την έχει έτοιμη μέχρι τέλη της χρονιάς-ο Πάνος Παπαδόπουλος. Δεν σας αποκαλύπτω τι ρόλο, που ωστόσο διατηρεί άπαιχτο το γοητευτικό στυλ του Παράσχου, ωστόσο…εγώ θα του την δώσω την συμβουλή μου.
-Προσοχή μην την πατήσεις όπως με τον γιατρό παθολόγο Δημήτρη Παπαδόπουλο…! Ο οποίος ενώ συμμετείχε στην πρόβα τζενεράλε, τελικά δεν τον άφησε η γυναίκα του να παίξει…και την τελευταία στιγμή αντικαστάθηκε  από τον γιο του φοβερού μπουζουκσή Στέλιο Στεφανίδη!
*Ποιος δημοτικός σύμβουλος Καποδιστριακού Δήμου…χώρισε με την τελευταία υπέροχη σύντροφό του; Και με κοινή απόφαση δεν ανταλλάσουν πλέον μηνύματα ούτε στο κινητό;
(σ.σ. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι αιτία είναι…κομμώτρια που έκλεψε τη καρδιά του εν λόγω δημοτικού συμβούλου)
…..
*Του πάνε τα γυαλιά πρεσβυωπίας του Μανώλη Φανουράκη, κάθε φορά που κάθεται στη θέση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη προκειμένου να διαβάσει τα έγγραφα που έχει μπροστά του…!
Και του προσθέτουν ιδιαίτερη γοητεία, όπως μου είπε γυνή θαυμάστριά του!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »