*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

Ο Πάνος Αμβροσιάδης εκλέχθηκε αναπληρωματικό μέλος για Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης (φώτο)

17 Νοεμβρίου



 *Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης που δηλώνει πλέον...ουδέτερος, κέρασε σε όλους γλυκά για την ονομαστική του γιορτή! Με ...ζιβάγκο προήδρευσε ο Γιάννης Μπούτος.

Με πολλές απουσίες και σε χρόνο ρεκόρ το πρωϊ της Κυριακής ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με τον Γιάννη Μπούτο μάλιστα να προεδρεύει αφού βγήκε υγιής από το Νοσοκομείο Ξάνθης και είναι μια χαρά πλέον
Μάλιστα προήδρευσε φορώντας...ζιβάγκο!!!  (σ.σ Νέα ήθη, νέα έθιμα...)
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ματθαίος Σαββίδης  κέρασε τους παρόντες με γλυκά που είχαν επάνω το όνομά του για την ονομαστική του γιορτή το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και τα οποία μοίρασε στους παρόντες δημοτικούς συμβούλους ο Πάνος Αμβροσιάδης άψογος και σε αυτά τα καθήκοντά του. 
Η διαδικασία ανέδειξε τον Παναγιώτη Αμβροσιαδη ως αναπληρωματικό μέλος και στις δυο επιτροπές  με 14 υπέρ και 10 “λευκά” για την Οικονομική Επιτροπή και με 16 υπέρ και 8 “λευκά” για την ΕΠΖ στη θέση της Χρυσούλας Δημούδη που παραιτήθηκε και τον...Ματθαίο Σαββίδη να δηλώνει...ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ αλλά να κάθεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου με τον Καφετζή του Λύρατζη και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Από την συνεδρίαση απουσίαζαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας Γιάννης Παπαχρόνης αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης ενώ ο δημοτικός σύμβουλος όπως ανακοίνωσε ήδη στο fb βρίσκονταν στις παραλίες για...μπάνιο! 
Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος με ειδικότητα τις...γνωμοδοτήσεις σε θέματα του Δήμου Ξάνθης  που ωστόσο παρέμεινε στο γραφείο των υπαλλήλων. 








Share this

Related Posts

Previous
Next Post »