*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Άλλωστε εκτός από μας, τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι…

15 Νοεμβρίου
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ «ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ»…!
Το  ότι είναι επαγγελματίες δικηγόροι οπότε μπροστά στο βωμό του παράβολου και όχι μόνο, κάνουν… πρωτοφανείς κωλοτούμπες, το κατανοώ και τους… καταλαβαίνω, αφού «Θεό» έχουν το χρήμα….
Τουλάχιστον όμως από τη στιγμή που γράφουν τις επιστολές του Τσέπελη, είτε στην Αποκεντρωμένη, είτε στη Βουλή των Ελλήνων κλπ.
-Να έχουν και το θάρρος να σταματήσουν τουλάχιστον το «κρυφτούλι» όταν καθυβρίζουν και συκοφαντούν αυτήν την εφημερίδα..!
Άλλωστε εκτός από μας, τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι… Ακόμη και οι μέχρι πρότινος σύντροφοί τους!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ ΑΚΥΡΩΣΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ 
ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Διπλή ήταν η ήττα του Δήμαρχου Τσέπελη από τις δυο ακυρώσεις της Αποκεντρωμένης αφού δικές του αποφάσεις αφορούσαν κι όχι του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και για την ακρίβεια των 10 δημοτικών συμβούλων που είχανε μείνει παρόντες μετά τις αποχωρήσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης…
Το σημειώνουμε αυτό, διότι αυτός πήρε τις αποφάσεις και στην Αποκεντρωμένη πολύ γρήγορα ξεκίνησε η απομυθοποίηση του, αφού ακόμη ούτε τρεις μήνες εξουσίας δεν συμπλήρωσε…
Και οι δυσάρεστες εκπλήξεις διαδέχονται η μια πίσω από την άλλη…και ποιος ξέρει τι άλλο επιφυλάσσουν στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης…

ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…
ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο Δήμο Τσέπελη λοιπόν προτιμούν ο Δήμος Ξάνθης για την υποδοχή του χρόνου να ΜΗΝ τίποτα –να βάλει δηλαδή μερικά πυροτεχνήματα, να μοιράσει λίγο κρασί και να έχει κι έναν d.j. παρά να διοργανώσει την ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ η Θρακική Σκηνή Ξάνθης ακόμη και…δωρεάν!
Βέβαια οι άνθρωποι αυτό μπορούν να κάνουν και αυτό κάνουν, καθώς το μόνο που τους ζήτησε η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ήταν μια σκεπαστή εξέδρα ώστε σε περίπτωση βροχής και χιονιού να μην αναβληθεί η εκδήλωση…!
Τσέπελης και  Φανουράκης νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό «τιμωρούν» τον Πάνο Παπαδόπουλο, ακόμη και να ήθελε, δεν αφήνουν τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη να την συμπεριλάβει στις εκδηλώσεις για τις Γιορτές!
Τα συμπεράσματα για σας…

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΟ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ...!
Επειδή πολλά και διάφορα ήρθαν στ’ αυτιά μου για τον νέο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Πάνο Αμβροσιάδη που ξέρει πολύ καλά ότι πολλά μας οφείλει, ένα θα του πούμε…
Ότι θα τον παρακολουθούμε από κοντά και θα τον ελέγχουμε, γιατί δεν του έχουμε καμιά εμπιστοσύνη και ξέρει πολύ καλά τι εννοούμε!

Και θα δρ ελέγχουμε κυρίως ως Πρόεδρο στην Κοινωνική Πρόνια, στους παιδικούς σταθμούς και στο ΚΑΠΗ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »