*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

ΡΟΚ ΣΤΑΡ του Στέφανου Τσιτσόπουλου το Σάββατο (19.00) στ0 βιβλιοπωλείο ΔΥΟ

15 Νοεμβρίου
*Κρίση φαίνεται να περνάνε τον τελευταίο καιρό οι καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδιστές και ψάχνουν διέξοδο για να «ενισχύσουν» τα… οικονομικά τους χρησιμοποιώντας όλες τις πτυχές των ταλέντων τους!
-Όπως φαίνεται, κάτι ανάλογο ξεκίνησε να κάνει και η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου η οποία όπως αποκάλυψε στο Facebook, άρχισε να διδάσκει κιθάρα σε νεαρούς μουσικούς, αφού τον τελευταίο καιρό οι Live εμφανίσεις μειώθηκαν!
«Κάποτε ως μαθήτρια .. τώρα εάν και από άλλη οπτική γωνία τον ίδιο δρόμο βλέπω #music # school # students celebration!!!!!», έγραψε η ίδια στο Facebook δημοσιεύοντας και την ανάλογη φωτογραφία με έναν μαθητή της!
……
*Ανάλογες καταστάσεις αντιμετωπίζει και άλλος ένας Ξανθιώτης καλλιτέχνης, ο τρομερός showman τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Νίκος Στογιαννίδης ο οποίος και αυτός αναζητά στο facebook εργασία σε συναυλίες, πάρτι κοινωνικές εκδηλώσεις κλπ, λανσάροντας μάλιστα ότι εκτός από δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, είναι άριστος και στο σάζι!!!
……
*Από την άλλη, ο επίσης Ξανθιώτης τραγουδιστής, Γιώργος Καριπίδης είναι έτοιμος από μέρα σε μέρα και από στιγμή σε στιγμή να μας ανακοινώσει τόσο την νέα του δισκογραφική δουλειά, όσο και τις νέες συνεργασίες που έρχονται με νέες Live εμφανίσεις!
-Ο ίδιος χθες για άλλη μια φορά αποκάλυψε τα εξής:
«Έρχονται σε λίγο καιρό όμορφα LIVE,καινούργιες συνεργασίες και δισκογραφικά το νέο μου τραγούδι με τίτλο το’ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ’ σε στίχους Aggeliki Makrinioti και μουσική Iordanis Pavlou με video clip από Thodoris Nikolaou B».
……
*Στο «Θέα» all day cafe bar, απόλαυσαν το ποτό τους την περασμένη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, λίγες μόλις μέρες πριν το αυριανό Live τους, οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες (και ξαδέρφια), ο μουσικός και τραγουδιστής Πάνος Τσουλής και ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές, μαζί με την νέα τους μεταγραφή, την εκρηκτική τραγουδίστρια Εμμανουέλα η οποία έχει συνεργαστεί με τον Θέμη Αδαμαντιδη και τους KINGS.
-Αύριο Κυριακή στις 19:00 το βράδυ μας περιμένουν στο «Θέα» στην πλατεία Αντίκα για να μας μαγέψουν με τα τραγούδια και τη μουσική τους!
……
*Το νέο βιβλίο του βετεράνου ραδιοφωνικού παραγωγού, Στέφανου Τσιτσόπουλου με τίτλο: «ΡΟΚ ΣΤΑΡ», παρουσιάζει ο Λάκης Κοτόρνος μαζί με τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο «ΔΥΟ» στην οδό Βενιζέλου στην Ξάνθη!
-Αμέσως μετά την εκδήλωση, γύρω στις 21:00 το βράδυ, θα ακολουθήσει «ΡΟΚ ΣΤΑΡ» πάρτυ στην PUB GUERNICA του Λάκη Κοτόρνου, προς τιμήν του Στέφανου Τσιτσόπουλου!
……
-Και σήμερα κλείνω τη στήλη με ένα κουίζ που θα προβληματίσει και θα ξαφνιάσει πολλούς και πολλές!!!
-Ποιος δημοφιλής DJ άλλαξε το όνομα του στο προφίλ του στο facebook και πρόσθεσε ανάμεσα στο ονοματεπώνυμό του και το όνομα της αγαπημένης του, δηλώνοντας μάλιστα ότι την… ξαναπαντρεύτηκε;;;
-Άντε και καλό Σαββατοκύριακο!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »