*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Αναβλήθηκε η δίκη του Απόστολου Αγκόρτσα...γιατί "ενοχλεί" τόσο η "ωραια" του Δήμου;

21 Νοεμβρίου
Ο Φανουράκης χαιρέτισε χθες το βράδυ στο δημοτικό αμφιθέατρο ΚΑΙ την εκδήλωση 
του Δ΄ Σώματος Στρατού για την Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Η λαθραία διακίνηση μεγάλου μέρους ελληνικών αγροτικών προϊόντων, συνεπάγεται την αποδυνάμωση, αφενός μεν της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων της χώρας μας, αφετέρου των υγιών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων..
(Από το άρθρο του Προέδρου του ΣΑΣΟΕΕ και πρώην Υπουργού, Αλέξανδρου Κοντού στην εφημερίδα «Τα Νέα»)
-Μόνο που δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν πάρθηκαν ριζικές και ανατρεπτικές αποφάσεις από καμιά κυβέρνηση…
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Εύχομαι αυτά που έρχονται στ’ αυτιά μου να μην είναι αλήθεια και να μη συμβούν, γιατί αν τελικά κι αυτήν τη φορά επιβεβαιωθώ και δικαιωθώ, πολλοί θα βρουν τον μπελά τους για τα νταλαβέρια που άνοιξαν με τον Δήμαρχο Τσέπελη!!!
Τον οποίο επαναλαμβάνω, τον ΨΑΧΝΟΥΝ πλέον για τα καλά… καθότι ο άνθρωπος Δήμαρχος εκλέχτηκε κι όχι… Πρωθυπουργός ή Υπουργός Εξωτερικών για να ασκεί και την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας.
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Κάτι θα ξέρει και δεν το λέει…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… Λόγω ωραρίου αναβλήθηκε η δίκη του πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτσα την Τρίτη στο Τριμελές, για τα… «αλισβερίσια» του Δήμου με τους επιχειρηματίες των μαγαζιών!!!
Για πότε ορίστηκε η νέα δίκη; Για τον Μάρτιο 2020.
……
*Στο μεταξύ την Παρασκευή στο Μονομελές είναι κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Μηνύτρια η μισθώτρια  του υπόγειου δημοτικού πάρκινγκ κυρία Πατρικίου
……
*Κι άλλη επιστολή πήρα από δημοτικό υπάλληλο που ευθέως στρέφεται (σ.σ. Και με μεγάλη κακία μάλιστα…), εναντίον δημοτικής υπαλλήλου, κατηγορώντας την άνευ λόγου ότι με απόφαση Φανουράκη πήγε σε μια θέση που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για να… λουφάρει!
……
*Sorry… μαντάμ! Αλλά επί χρόνια που το ίδιο συνέβαινε με κάποιες άλλες υπαλλήλους, γιατί δεν ενοχλήθηκες ποτέ και ενοχλείσαι μόνο με την συγκεκριμένη υπάλληλο; Μήπως επειδή είναι η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ του Δήμου Ξάνθης και την ζηλεύετε; Λέω… γιατί παράγινε πια αυτή η ιστορία
……
*Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων χθες στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Δήμαρχου Ξάνθης, ο συνήθης «ύποπτος» και πανταχού παρών Μανώλης Φανουράκης!!!
Απόντος του  Δημάρχου Τσέπελη…Στη φωτογραφία ο Φανουράκης με φοβερό...αθλητικό παπούτσι και γραβάτα, δίπλα στο Στρατηγο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη! Η φωτογραφία αφιερωμένη στον Σταύρο Αμοιρά και στον Πάνο Σταυρακάρα...
……
*Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τους λεγόμενους επισήμους ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Μας Γιάννης Παπαχρόνης και ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης  Καμαρίδης.
Άπαντες οι λοιποί απόντες…(σ.σ. Πρώτοι και καλύτεροι φυσικά οι μειονοτικοί Αντιδήμαρχοι....)
……
*Η αίθουσα είχε βέβαια ήταν γεμάτη, αλλά οι περισσότεροι ήταν στρατιωτικοί! Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Μπάντα του Δ’ Σώματος Στρατού και φυσικά η Χορωδία του Δήμου Ξάνθης υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θόδωρου Μανώλη.
......
*Την Παρασκευή 22/11 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης  η δίκη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου με μηνύτρια την Πατρικίου, μισθώτρια του Υπόγειου Πάρκινγκ.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (14.00) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ;

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις δυο το μεσημέρι  η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης με τα παρακάτω πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:
  1. Έκφραση γνώμης για «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί ανωνύμου δημοτικής οδού στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου Ξάνθης-Καβάλας» (εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Κ. Ξάνθης Γεώργιος Τσέπελης)
  2. Έκφραση γνώμης για «Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Καπνεργατών 6» (εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Κ. Ξάνθης Γεώργιος Τσέπελης)
  3. Έκφραση γνώμης για «Δημιουργία μιας θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Ικονίου 6» (εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Κ. Ξάνθης Γεώργιος Τσέπελης)
  4. Έκφραση γνώμης σχετικά με τον χώρο λειτουργίας και τον καθορισμό θέσεων υπαίθριας αγοράς-εμποροπανήγυρης με την ευκαιρία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών έτους 2020 (εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Κ. Ξάνθης Γεώργιος Τσέπελης)
  5. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.3037/2002 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζερενίδης)   (σ.σ.  Συμπτωματικά πάντως και πάλι ο αντιδήμαρχος δεν φέρνει στη συνεδρίαση θέματα που αφορούν ΠΡΟΣΤΙΜΑ που έχουν υποβληθεί σε καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος απο τις υπηρεσίες! Τυχαίο; Δεν νομίζω...)

Να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες γης πρόσφυγες και μετανάστες 
προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη
Να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες γης όσοι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά και το επιθυμούν, έχοντας δουλειά και στέγη, πρότεινε με δηλώσεις της η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δοθούν προσωρινές άδειες παραμονής.
«Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε ‘ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;’. Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης; Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος», τόνισε  συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε τοπικές κοινωνίες για το μεταναστευτικό, σημείωσε ότι η κοινωνία είναι, μέχρι ενός σημείου, δικαιολογημένη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες ακραίες εκδηλώσεις τύπου «ρίχνω πέτρες, πάω να βουλιάξω, ψήνω χοιρινά μπροστά στη μύτη του αλλουνού».
Η κ. Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εκφράζοντας την ελπίδα να έχουν τελειώσει οι όποιες «αρρυθμίες» είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα, προσθέτοντας ότι ενοχλήθηκε από «απάνθρωπες λογικές». «Με ενοχλεί πάρα πολύ η έλλειψη ανθρωπιάς. Αν για κάτι είμαστε γνωστή ως χώρα είναι γι' αυτές τις δύο λέξεις: ανθρωπιά και λεβεντιά», είπε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »