*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΑΓΓΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ

22 Νοεμβρίου
            Την 21 Νοεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία Τοπικών και    Δημοτικών Συμβούλων της Κοινότητας Μαγγάνων του Δήμου Τοπείρου, συναντήθηκαν με τον βουλευτή της Ν.Δ. Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, στο γραφείο του τελευταίου, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους που διαμένουν στην  περιοχή της Κοινότητας Μαγγάνων και την κατάθεση προτάσεων επίλυσης αυτών.                                                                                           
    Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Μαγγάνων, συνεχάρησαν τον (εκ καταγωγής  συνδημότη τους) βουλευτή για την ανάληψη των καθηκόντων του ώς βουλευτή της Ν.Δ. του Ν. Ξάνθης και ανέπτυξαν θέματα τα οποία διαλαμβάνονται και στην πρόσφατη επιστολή τους, (στις 21 Οκτ 19 προς τους θεσμικούς εκπροσώπους του Νομού/Περιφέρειας) και αφορούν την αξιοποίηση - ανάπτυξη του χωριού, διά των επιχειρήσεων - εργοστασίων της περιοχής ευθύνης της Κοινότητας και της παραλιακής της ζώνης, όπως:
              -τη συνέχιση και μέγιστης αξιοποίηση του ΚΘΕ Μαγγάνων (ώς ΚΘΕ ή και ως ΚΑΑΥ, ή ώς απλό κάμπινγκ/camping) από το Δ΄ ΣΣ σε συνεργασία με το Διοικητή Δ΄ Σώματος Στρατού Αντγο κ. Χαράλαμπο Λαλούση, (ή και από ιδιώτη, στην περίπτωση κωλύματος).
              -  τις επιβεβλημένες ενέργειές, για την επίλυση/επίσπευση: 1ον) του προβλήματος των εργαζομένων στην χαρτοποιία DIANA (Χαρτοποιία Θράκης Α.Ε.) και των αιτιών που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαγωνισμού για να υπάρξει επιτέλους, νέος επενδυτής στην βιομηχανία, όπως αυτές  γνωστοποιήθηκαν/αναδείχθηκαν/επισημάνθηκαν και με τις πρόσφατες ενέργειες - επαφές του  κ. Τσιλιγγίρη στην Αθήνα, 2ον)  της επανέναρξης/αξιοποποίησης του Δημοτικού κάμπινγκ (camping) της παραλίας Μαγγάνων, με (κατά το δυνατόν), δέσμευση του (αρμόδιου) Υφυπουργού Ανάπτυξης - Επενδύσεων κ. Παπαθανάση.
            Ο βουλευτής, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος τα προβλήματα της Κοινότητας Μαγγάνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διαβεβαίωσε ότι οι κινήσεις του εστιάζονται στην επίλυσή τους και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των προτάσεων των εκπροσώπων της Κοινότητας.
            Οι δύο πλευρές, υπό το κλίμα της εγκαρδιότητας και ειλικρίνειας, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση των επαφών,  προς όφελος των κατοίκων του χωριού.
Εκ της Κοινότητας Μαγγάνων
Ο Πρόεδρος                                      
Αγγελάκης Δ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »