*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Όνειρα, Χρώματα, Μυρωδιές κι Αρώματα το θέμα του Καρναβαλιού 2020! Επίθεση Θάμυρις κατά Φένιας!

21 Οκτωβρίου
*Το δικό του show έδωσε και το περασμένο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, πιστός στο ραντεβού του στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο τρομερός πόντιος νταουλιστής Σάββας Χατζησταυρίδης και ανεβασμένος πάνω στο bar μαζί με το νταούλι του ξεσήκωσε τον κόσμο για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!!!
……
*Για άλλη μια βραδιά το περασμένο Σάββατο DJ στο ΚΥΤΤΑΡΟ, συνοδεύοντας τον Σάββα με το νταούλι του, ήταν ο τρομερός Κώστας Σπυριάδης, έχοντας για άλλη μια φορά στο πλευρό του τον κολλητό φίλο του Ανέστη Μελισσόπουλο, ο οποίος μάλιστα ως μουσικός που είναι του έγραψε και ένα στιχάκι ειδικά για την περίσταση του Σαββατόβραδου!
Απολαύστε το:
«Το γλέντι τώρα ξεκινάει
με τον Αρχηγό Dj
Kostas Spiriadis
στα ηχεία να βαράει...».
Άντε Ανέστη γράψε και τη μουσική να γίνει «ύμνος» στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Όνειρα, Χρώματα, Μυρωδιές κι Αρώματα το θέμα του Καρναβαλιού 2020! Αυτο ψήφισαν στη συντριπτική πλειοψηφια τους τα μέλη  της Οργανωτικής δια...ανατάσεως της χειρός, την "παράσταση" όμως έκεψε η επίθεση των Θάμυρις κατά της Φένιας Τσαγκάλα! Άνευ λόγου και ειδικά μετά την τελευταία ενίσσχυση των 2.000 ευρω που πήρε ο συγκεκριμένος σύλλογος πρόσφατα απο το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης κι έχουν και παράπονα!

*Η δική μου απορία...Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η επιθεση των ΘΑΜΥΡΙΣ κατά της Φένιας Τσαγκάλας; Επειδή τη θέση της αντιπροέδρου την ήθελε η κυρία Ειρήνη Χαριτωνιδου για τον εαυτό της; Η μήπως ο συγκεκριμένος σύλλογος επετέθη κατόπιν εντολών....Φανουράκη στη Φένια επειδή την ήθελε για αντιπρόεδρο ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης; Τέτοιοι πονηροί καιροί που είναι, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!
......

*Κι όσο για την μη πρόσκληση της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ στην Οργανωτικής της Δευτέρας,  θα μάθουμε τους λόγους λίαν συντόμως...Τι ήθελε στο πανελ ο Φανουράκης;
-Μα να εμφανιστεί απο τώρα...κηδεμόνας του Ηλία Ασκαρίδη! Θέλει κι ερώτημα; Ο...κύριος των Καρναβαλιών του 1.160.000 ευρω και κάτι...ψιλών θέλει παντού να κανει "κουμάντο"!
....
*Κι ένα...παραΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ. Στη σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής το παρόν έδωσε και ο επικεφαλής της παράταξης ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Γιάννης Παπαχρόνης. Αντίθετα απουσίαζαν Ιπποκράτης Καμαρίδης και Μιχάλης Σπανίδης,  ο δε Τσέπελης τον περισσότερο χρόνο του, τον "έφαγε" στο γραφείο του!
......
*Σόλο καριέρα στο «Σόδομα loft club» στην όμορφη Πάφο της Κύπρου, ανακοίνωσε πως έκανε ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ο οποίος την περασμένη Κυριακή βρέθηκε για άλλη μια φορά στο όμορφο νησί για να παίξει solo τουμπερλέκι καλεσμένος στο πιο δημοφιλές club της Πάφου!
-Εδώ ο Μάκης στο «σαλόνι» του «Σόδομα» να στέλνει μηνύματα με το κινητό του σε θαυμάστριές του τόσο στο Λαύριο όσο και στην Ξάνθη, αμέσως μετά το φαντασμαγορικό show του!!!
……
*Γενέθλια είχε την περασμένη Κυριακή ο μεγάλος γιός των Ξανθιωτών τραγουδιστών Γιώργου Κουμουλίδη και Γεωργίας Ταστσόγλου και τα γιόρτασαν σε γνωστό παιδότοπο της Χρυσούπολης όπου ο Κουμουλίδης Junior έσβησε τα τρία κεράκια της τούρτας του!
-Ιδού και το μήνυμα του… πατέρα Γιώργου στο facebook για τον γιό του:
«Σα χθες ήταν που άκουσα το πρώτο σου κλάμα και σε πείρα στην αγκαλιά μου και τώρα αντράκι έσβησες και το (3) τρίτο σου κεράκι... Να είσαι γερός και ευλογημένος...».
-Γιώργο και γεωργία πολύχρονος ο γιός σας!
……
*Αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το δημοφιλές καφέ – μπάρ «De Novo» στην οδό Βας. Σοφίας 5 στην Ξάνθη, διοργανώνει άλλο ένα live με τον Αρίωνα Αβατάγγελο και τη Χριστίνα Γεροθοδώρου σε ένα πάρτυ… «Up-Ola», που θα τα έχει… όλα!!!
-Έναρξη στις 22:00.
-Για ρεζερβέ καλέστε σε ένα από τα τηλέφωνα: 25410 72319 ή 6947 995277.
……
*Ανακοινώθηκε επιτέλους από το Nostos bar στην Ξάνθη, η ημερομηνία για το πολυαναμενόμενο live με τους θρυλικούς Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνα!!!
-Αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής τους Αγίου Δημητρίου, τα 2 κορυφαία ονόματα της ποπ σκηνής των 80s και 90s στην Ελλάδα, η ΠΩΛΙΝΑ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ έρχονται στο Nostos Live…!!
Αυτό το απίθανο δίδυμο, που σπέρνει τη χαρά την τρέλα και την ανεμελιά και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, έρχεται στην Ξάνθη το Σάββατο 26 Οκτωβρίου διαλύοντας κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία και φτιάχνοντας μας τη διάθεση με λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια παιδικών εφηβικών φοιτητικών χρόνων
και χορευτική PARTY διάθεση όλο το βράδυ..!! …
Ετοιμαστείτε για... «τρέλες στις Σεϊχέλες», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ» και πολλά μα πολλά άλλα !!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »