*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

"Φαντασιόπληκτος" ο Ούτσης, αλλά ο...Φανουράκης νάναι καλά!

21 Οκτωβρίου
ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΛΗ! ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ…!
Ξεκαθαρίζω!… Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με υβρίζουν οι επί πληρωμή ιπποκόμοι του Τσέπελη ή τα like που εισπράττει το maxitisthrakisblog.spot που παραμένει στην ΚΟΡΥΦΗ επισκεψιμότητας, στις αναρτήσεις του για τον σημερινό Δήμαρχο…
(σ.σ. Άλλωστε το ίδιο κάνουν και σε όποιον αντιστέκεται απέναντι στον… «κατακτητή» της… πόλης, όπως τον χαρακτήρισαν οι παρατάξεις Μελισσόπουλου-Χατζηθεοδώρου και μόνο «τυχαίες» δεν είναι οι επιθέσεις κατά του Γιάννη Παπαχρόνη και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και γενικότερα σε όλους αυτούς που δεν καθυποτάσσονται…!). 
Το δύσκολο είναι να έρχεσαι κόντρα στο πλήθος κι όχι στην εξουσία… Το δύσκολο είναι αυτό που κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ…! Κι ας ήμασταν τρεις, γίναμε ήδη χίλιοι τρεις και… αυξανόμαστε επικίνδυνα σε χιλιάδες!
Κι όσο για τους… ιπποκόμους; Θα απαντήσουμε με στοιχεία!
-Διότι αυτά που συμβαίνουν ΤΩΡΑ στο Δήμο Τσέπελη με αντ’ αυτού ΥΠΕΡΔήμαρχο τον Φανουράκη, αν συνέβαιναν επί Κυριάκου Παπαδόπουλου - Δημαρχόπουλου, σύσσωμοι θα τους τρέχουν στα δικαστήρια!!! Με ασφαλιστικά και αγωγές! Λέμε…

Φαντασιόπληκτος και ο Πέτρος Ούτσης; Μα αυτός ήταν ο επικοινωνιολόγος του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, οι Τσεπελοφύλακες και ιπποκόμοι του Δήμαρχου Τσέπελη δεν ρίχνουν λάσπη μόνο σε μένα, αφού αν διάβασα καλά, χαρακτήρισαν ως…φαντασιόπληκτο και τον Πέτρο Ούτση του XanthiPress που στα «πέτρινα» χρόνια του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη στις δημοτικές εκλογές του 2014 (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ), κρατούσε το επικοινωνιακό του!!! Όπως και το επικοινωνιακό της παράταξης Πούλιου-Ξυνίδη-Φανουράκη!
Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Πέτρου Ούτση στο XanthiPress και τα σχόλια για σας:
«Κάποιοι φρόντισαν και οι Εύζωνες έμαθαν τα καμώματα του Δημάρχου Ξάνθης
19 Οκτωβρίου 201919:54
Οι μισοί της παράταξης του Μανώλη Τσέπελη χειροκρότησαν την Προεδρική Φρουρά, και οι άλλοι μισοί δεν χειροκρότησαν το Ασκέρι του Διαβόλου. Τους τελευταίους δεν μπορείς να τους πεις τίποτα γιατί έμειναν πιστοί στα πιστεύω τους.
Οι πρώτοι όμως, που έκαναν σχόλια και στα Social με τους Εύζωνες, που ανέβασαν βίντεο, που δάκρυσα και έκλεψαν, να δώσουν πίσω το χειροκρότημα για τους Έυζωνες. Αυτοί, του Μανώλη Τσέπελη, που μέχρι χθες έλεγαν “θα τους τακτοποιήσει τους Τουρκαλάδες ο Μανώλης”, να βάλουν Nivea στα χέρια γιατί το χειροκρότημα από εδώ και πέρα θέλει σπατουλάρισμα
Αυτοί λοιπόν που το παίζουν πατριώτες και τσίπα δεν έχουν , μηδενική μάλιστα, τις επόμενες θα τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να ρωτήσουν ένα “γιατί αδελφούλη”, και να μπορούν να περπατάνε στην πόλη.
Αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, για να δούνε οι ιπποκόμοι του Μανώλη Τσέπελη ποιοι είναι φαντασιόπληκτοι»

(σ.σ. Διευκρίνιση. Τον κύριο Πέτρο Ούτση τον μίλησα 1-2 φορές τη ζωή μου κι αυτήν, όταν τον φώναξε στο τραπέζι μας παραμονές εκλογών του 2014 ο γιατρός και επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Ιπποκράτης Καμαρίδης… Από τότε δεν τον ξανασυνάντησα ποτέ μου. Ούτε…τηλεφωνικά! Για να μη βρει ο άνθρωπος τζάμπα τον…μπελά του…!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »