*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

«Εντυπωσιάζει ο Γιώργος Καριπίδης στο «Παρασκήνιο live» της Θεσσαλονίκης»!

09 Οκτωβρίου
*Η μεγάλη έκπληξη σήμερα στη στήλη έρχεται από το Lola postmodern bar στην παλιά πόλη της Ξάνθης, όπου αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 21:00 φέρνει για μια μοναδική Live εμφάνιση τον δημοφιλή Έλληνα rapper «ΥPΟ» τον γνωστό σε όλους μας Υποχθόνιο, με ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει Mama, Peru, Maradona, Colombiano, Dab όπως και πολλές άλλες επιτυχίες... που δε το χάνεις!
-Κάντε κράτηση στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του «LOLA» στο facebook, ή καλώντας στο τηλέφωνο 6946983923!
-Είσοδος: 5 ευρώ!
……
*Ελληνική βραδιά 80’s & 90’s διοργανώνει σήμερα το βράδυ, όπως κάθε Πέμπτη, το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με μουσικές επιλογές του δημοφιλούς DJ Κώστα Σπυριάδη με τραγούδια από το παρελθόν, και το υπόλοιπο team του ΚΥΤΤΑΡΟ με επικεφαλής τον Τάκη Αλεξούδα και τους συνεργάτες του στο bar, Κώστα Ιωαννίδη, Χρύσα και Έλενα μας καλούνε να πάμε και να διασκεδάσουμε με τη γνωστή εκρηκτική ατμόσφαιρα που μόνο εκείνοι ξέρουν να δημιουργούν!
-Και μη ξεχνάτε… αύριο Παρασκευή, σπάμε πιάτα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον ταλαντούχο Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καριπίδη, που αυτή τη σαιζόν εμφανίζεται στο «Παρασκήνιο live» της Θεσσαλονίκης, έκανε η γνωστή Ελληνική show biz ιστοσελίδα «thelook.gr» με τίτλο «Εντυπωσιάζει ο Γιώργος Καριπίδης στο «Παρασκήνιο live» της Θεσσαλονίκης»!
-Μάλιστα, μόλις ο Γιώργος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το αφιέρωμα, έγινε χαμός από θαυμαστές και θαυμάστριές του τόσο από την Ξάνθη, όσο και από τη Θεσσαλονίκη που τον κατέκλεισαν από «likes» αλλά και πολλά κολακευτικά σχόλια για τη φωνή αλλά και το ταλέντο του!
-Περιττό να σας πω ότι ο πρώτος που διάβασε το αφιέρωμα του thelook ήταν ο κολλητός του Χαράλαμπος Κυρκούσης!
……
*Βραδιά «Aperol Spritz», διοργανώνει αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου από τις 22:00 το βράδυ, το δημοφιλές καφέ – μπάρ της πόλης μας το De Novo στην οδό Βασ. Σοφίας, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα εκπληκτικά και δροσιστικά cocktails του γνωστού Ιταλικού ποτού!
……
*Αυτό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 10μ.μ. στο Nostos bar στην Ξάνθη, η πρώτη distortion βραδιά της φετινής σαιζόν είναι γεγονός. Η ομάδα του Electronic Community σας παρουσιάζει μια σειρά από events με έμφαση στην techno μουσική σε όλες τις μορφές της!
Τα πάρτυ θα πραγματοποιούνται στο Νοστος live.
Στο πρώτο #distortion καλεσμενος είναι ο Antimatter της Us and Them records..
Την βραδιά συμπληρώνουν οι 7melodies και Billy Gruv residents του Electronic Community καθώς και ο νεοεισελθών Al piem.
Doors open 22.00
Είσοδος 5 ευρώ με μπίρα!
……
*Πρεμιέρα στο Κυβερνείο κάνει αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 21:00 το Second Story εγκαινιάζοντας το νέο του project.
Το EXISTENCE Θα φιλοξενεί καλλιτέχνες από το εξωτερικό για πρώτη φορά στην Ξάνθη δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της μουσικής να ακούσουν live μερικούς απ'τους καλύτερους και ανερχόμενους καλλιτέχνες της παγκόσμιας σκηνής.
Στα Dexx
Η Βερολινέζα Yulia Niko με παραγωγές σε μεγάλες δισκογραφικές, περιοδείες ανά την υφήλιο και εμφανίσεις στα καλύτερα dancefloor του κόσμου για πρώτη φορά στην Ξάνθη και στο κυβερνείο.
Μαζί
O resident /owner του Second Story John Raise.
Και για πρώτη φορά στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο Filippos (Margarita -Skg) ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο της εγχώριας σκηνής.
Πληροφορίες/reservations 6989397473

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »