*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ; Όταν στο τραπέζι κάθεται ο… Δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο και τους «υπηκόους» του!

22 Οκτωβρίου
Πριν αλέκτωρ λαλήσει μετά τη σύσκεψη Τσέπελη-Ζερενίδη με την ηγεσία της αστυνομίας για την… «νομιμότητα», στην ταβέρνα Καραχασάν… κάπνιζαν!
*Πού εισαι Πρόεδρε της Δημοκρατίας με τους Ευζώνους σου! Την επόμενη φορά που θάρθεις στη Ξανθης, στον...Καραχασαν θα σε παει ο Τσέπελης! Δεσμεύτηκε στον Μεμέτ...
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η ηγεσία της αστυνομίας στη Ξάνθη εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αφού λίγες μέρες μετά την υποτιθέμενη σύσκεψη που έκανε στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Τσέπελη και τον Αντιδήμαρχο Ζερενίδη για ένα σωρό τοπικά ζητήματα και την... νομιμότητα (!) στη πόλη, σύσκεψη μεταξύ των οποίων και ο αντικαπνιστικός νόμος -την οποία λίαν επιεικώς η τοπική κοινωνία αντιμετώπισε με... σαρκασμό και ειρωνεία...γνωρίζοντας το «παρελθόν» του… «κατακτητή» της πόλης, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ΞΑΝΘΗ για όλους και ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, «συνελήφθηκαν» απ’ αυτοφόρω με φώτο αλλά και βίντεο –που σημειωτέων έβγαλε στο διαδίκτυο το «άτυπο» γραφείο τύπου του Δημάρχου και επικοινωνιολόγος του Σταύρος Καρυπίδης,  και οι δυο δίπλα - δίπλα (Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Iskece), να ...συμμετέχουν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 σε γλέντι μετά ...τούρτας που δόθηκε προς τιμήν  τους και έγινε στην ταβέρνα του Καραχασάν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη με…καπνίζοντα στην παρέα του!
Mάλιστα  κυκλοφορεί  και σχετικό…βίντεο στο διαδίκτυο! Που εκθέτει ακόμη περισσότερο την αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, διότι πρόκειται περί ενός κεντρικού καταστήματος μέσα στη πόλη επί της οδού Τσαλδάρη! Όπου όμως φαίνεται πως είναι…υπεράνω κάθε ελέγχου!
Και που συχνάζουν ακόμη και πρώην...στρατηγοί (!) όπως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διότι η συγκεκριμένη ταβέρνα κάνει σώου με σπελιατέ...φωτιά και κρέας, όπως στα μαγαζιά της Τουρκίας .(σ.σ. Αδίκημα που αποτελεί σαφέστατη παράβαση καθήκοντος βεβαίως τόσο του Δημάρχου όσο και του αντιδημάρχου του που γίνεεται όχι μόνο ενώπιόν τους….αλλά και υπό την απόλυτη…κάλυψή τους!!! Ιδού στη φωτογραφία το...σπεσιαλιτέ του Καραχασάν την ώρα που...ανάβει και η φωτιά υπό το θαυμασμό του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κυρίου Ζερενίδη!
(σ.σ. Αλήθεια κύριοι της Διεύθυνσης Υγείας, μπορεί να ψήνεται το κρέας έτσι με την…φωτιά όπως στην ταβέρνα του Καραχασάν;)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το γλέντι προς τιμή του Τσέπελη οργάνωσε ο (αναπληρωματικός) δημοτικός σύμβουλος του fb Πάνος Αμβροσιάδης προκειμένου να τον…ευχαριστήσει που τον "διόρισε" με την νομικη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου Θωμά Ξανθόπουλου….αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιόφωνου! (σ.σ. Ο όρθιος κύριος στο κέντρο της φωτογραφίας που χειροκροτεί...)
Μάλιστα το κατάστημα του Καραχασάν γιόρτασε με...τούρτα το ευτυχές γεγονός να έχει στο μαγαζί της τον Δήμαρχο Iskece κ.Τσέπελη όπου φυσικά μπορούν κύριε Πρωθυπουργέ όλοι οι πελάτες να...καπνίζουν ελεύθερα, όπως...ο παραδιπλανός του Δημάρχου Τσέπελη και του αντιδημάρχου Ξάνθης κ.Ζερενίδη! Με το...τσιγάρο στο χέρι! (Εισαγγελέας;;;)
-Ενώ ο Δήμαρχος Τσέπελης ενθουσιασμένος κραύγαζε από το πολύ κέφι και το ποτό προφανώς...»εδώ έπρεπε να φέρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!! Αλλά με έφαγε το....πρωτόκολλο! Την άλλη φορά, εδώ θα τον φέρω τον Πρόεδρο!»
(σ.σ. Με τους Ευζώνους ή χωρίς αυτούς…)
Το τραπέζι κάλυψε μάλιστα και ο... "επικοινωνιολόγος"  του Τσέπελη Σταύρος Καρυπίδης που ήταν παρών στο γλέντι προς τιμή του..."Μεγάλου" και έχει... "αναχθεί" -πάντα με το...αζημίωτο φυσικά- "υπερασπιστής" του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης, καθυβρίζοντας παράλληλα όσους τολμάνε να του  κάνουν...κριτική με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπολο! Όπως και άλλα ΜΜΕ βέβαια που ήδη τυγχάνουν ξεχωριστής μεταχείρισης απο τον Δήμο Ξάνθης δια υπογραφής Φανουράκη...που σημειωτέων, κυκλοφόρησε και ειδική εγκύκλιος στους δημοτικούς συμβούλους ότι ….απαγορεύεται το ΚΑΠΝΙΣΜΑ στο δημαρχείο!!!! Για τέτοια υποκρισία μιλάμε...
ΤΑ ερωτήματα των απλών πολιτών.
-Κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοίδη, κύριε Αστυνομικέ διευθυντά κ. Σταμπουλή,  το κάπνισμα...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στις ταβέρνες  των… Καραχασάνηδων; Εφόσον οι καπνίζοντες συμμετέχουν στα…τραπεζώματα του κυρίου Τσέπελη;
-Ένας Εισαγγελέας για τον Δήμαρχο Τσέπελη που λειτουργεί λες και είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του όλη η πόλη; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »