*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Οκτωβρίου

Η φωτογραφία του Μάκη Αρίφογλου με την Μαρία Μπακοδήμου! Γυναικεία Ακαδημία απο τον Μάκη...

10 Οκτωβρίου
*Ο δημοφιλής πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του live 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης, επέστρεψε ανανεωμένος και πάλι στη Θάσο, μετά το σύντομο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη όπου πήγε για να απολαύσει τον κολλητό του τραγουδιστή Γιώργο Καριπίδη!
-Με την επιστροφή του όμως στη Θάσο, ο Χαράλαμπος είχε και τα… «τυχερά» του αφού όπως ομολογεί ο ίδιος γνώρισε ένα κορίτσι που όπως φαίνεται «αναστάτωσε» τη… ζωή του!...
-Δεν με πιστεύετε; Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος για την αγαπημένη του Άννα στο facebook: «Είμαι τυχερός που γνώρισα ένα κορίτσι σαν εσένα!!! Anna Durgklidou»!
……
*«Σάλο» προκάλεσε ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου δημοσιεύοντας στο facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με την δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, αφήνοντας υπονοούμενα ότι δήλωσε συμμετοχή στο reality «συνοικεσίων» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, το γνωστό «Power o love»!!!
-Λέτε να πήρε την απόφαση ο Μάκης να βρεί επιτέλους νύφη με αυτό τον τρόπο και να «νοικοκυρευτεί»;;;
-Γιατί όχι;;; Και ταλέντο στη μουσική έχει αλλά και… σκάφος διαθέτει!
-Χαμό θα κάνουν οι υποψήφιες «νύφες» στο power o love για χάρη του!!!
……
*Η ποδοσφαιρική ομάδα «Θύελλα Μαγγάνων» πρωτοτύπησε και ίδρυσε ακαδημία γυναικείου ποδοσφαίρου με προπονητή μάλιστα τον παλαίμαχο Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή τον Μάκη Χατζημωυσιάδη!
-Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου προς τους γονείς:
«Ποιος είπε πως τα κορίτσια υστερούν στο άθλημα;;;; Είναι η κόρη σου 5 με 14 ετών;;; Γιατί δε δοκιμάζει; Ίσως της αρέσει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι!!!!!!!! Υπεύθυνος στην ακαδημία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χατζημωυσιάδης Μάκης.
-Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974261898 και 6995241908».
……
*Συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις Live εμφανίσεις τους για όλη την χειμερινή σαιζόν στην ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις», της Χρυσούπολης, οι ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!
-Μάλιστα ετοίμασαν και την νέα αφίσα τους που είναι πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη της πρεμιέρας τους!
……
*Αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ, το δημοφιλές καφέ – μπάρ Baiser στην Ξάνθη, υποδεχόμαστε τον Dj που «ξενυχτάει» καθημερινά τη Θεσσαλονίκη...
NIKOS GATSOS resident Dj του «CASPER club» της Θεσσαλονίκης, ερχεται στο BAISER cafe-bar για πρώτη φορά... για να μας διασκεδάσει… «ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»!
-Μη τον χάσετε!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »