*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Χαμός χθες στο Δημαρχείο Τσεπελη. Ο Φανουράκης, η Πόπη Τζανόγλου και η Δώρα στην Ειδική Επιτροπή

11 Οκτωβρίου
Ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης με την νέα Αντιπρόεδρο Φένια Τσαγκάλα, δεν πρέπει στο Καρναβάλι 2020 να φέρουνε για μεγάλη συναυλία τον μουσικοσυνθέτη τραγουδιστή της νίκης Τσέπελη στις εκλογές; Τον Γιώργο Ξανθιώτη του… Τσικουλάτα Εθνικού ύμνου;
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Πετύχαμε χθες μία σειρά σημαντικών αποφάσεων σε ζητήματα όπως η εξόρυξη χρυσού και το προσφυγικό – μεταναστευτικό, παρά το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης δήλωσε κατ’ επανάληψη άγνοια και αδυναμία κατανόησης, αυτών των σημαντικών θεμάτων. Πετύχαμε έτσι να ανταποκριθεί η περιφέρεια στα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της».
(Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης στην ανακοίνωσή του)
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Στην ορθή επανάληψη, η διαφορά είναι στην 5η παράγραφο όπου εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν οι συμμετέχοντες βουλευτές Ξάνθης, έτσι προστίθεται η φράση,  "οι Βουλευτές της Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κ. Μπαράν Μπουρχάν»
(Από την 3η... Ορθή επανάληψη δελτίου τύπου του Δήμου Τσέπελη στα ΜΜΕ)
-Τι παθαίνει ο Δήμος Τσέπελη όταν φεύγει η Σούλα Ιακωβίδου για το γραφείο του Σπύρου και η Αριστέα ξεχνάει να κάνει μνεία στο όνομα του βουλευτή!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Χαμός έγινε χθες στο Δήμο Τσέπελη από τις φωνές γνωστού συμπολίτη μας που διαμαρτύρονταν έντονα για την συμπεριφορά υπαλλήλων της Οικονομικής υπηρεσίας που τον ειρωνεύονταν, ενώ ο άνθρωπος πλήρωσε 20.000 ευρώ για να κάνει ρυθμίσεις!
Οι φωνές του μάλιστα έφτασαν στον… επάνω όροφο όπου βρίσκονταν ο Δήμαρχος Τσέπελης και... διαβουλεύονταν, προφανώς εν όψει των σημερινών δυο συνεδριάσεων!
……
*Μάλιστα ο πολίτης αγανάκτησε  τόσο πολύ από την συμπεριφορά των υπαλλήλων που σκέπτεται να κάνει ακόμη και αναφορά για τον σκαιότατο τρόπο που του φέρθηκαν.
Κι όσο για τον Φανουράκη; Προσπαθούσε να τον… ηρεμήσει και να χαμηλώσει τους τόνους, γιατί ο… Δήμαρχος στον επάνω όροφο είχε κόσμο!!!
(σ.σ. Φυσικά άφαντος ο… λαϊκός  Τσέπελης από παντού…).
……
*Κι ένα αποκλειστικό. Ξέρετε λοιπόν ο νέος Δήμαρχος που έχει το θράσος και ομιλεί και περί… ενότητες και τέτοιες φανφάρες που ήθελε να την στείλει στην νυν διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης και συνδικαλίστρια Πόπη Τζανόγλου;
-Ως… απλή υπάλληλο στα ΚΕΠ! Με υπογραφή Φανουράκη μάλιστα αρχικά όταν όμως ο Δημήτρης Γαλανόπουλος ύψωσε τη φωνή, έκαναν πίσω ολοταχώς!
(σ.σ. Κι είναι ακόμη η αρχή…γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα μείνουν μόνο στην Πόπη. Οπότε ας περιμένουμε τα χειρότερα…!).
……
*Αλήθεια η έτερη συνδικαλίστρια Κατερίνα Μαυρομάτη τι λέει για όλα αυτά; Εκτός αν ο «δικός της» συνδικαλισμός της, αρκείται μόνο στο να είναι… απέναντι στον Δημήτρη Γαλανόπουλο!
……
*Και στο ρεζουμέ. Ιδού Δήμαρχε Τσέπελη, αν τολμάτε εσύ και οι… «υπαρχηγοί» σου, αγγίξτε έστω μια τρίχα από την Πόπη Τζανόγλου! Ιδού η Ρόδος…! Και το ίδιο ισχύει και για άλλους υπαλλήλους που έχετε στη «μπούκα» επειδή ασκούσαν ΕΝΤΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΑ τα υπηρεσιακού τους καθήκοντα!

Την Φένια Τσαγκάλα θα προτείνουν σήμερα για αντιπρόεδρο στο νέο Δ.Σ. 
του Κέντρου Πολιτισμού Φανουράκης-Τσέπελης!
Μια ακόμη αποκλειστικότητα της «Μ» που επιβεβαιώνει και όλα τα αποκλειστικά παλιά δημοσιεύματά μας από τον περασμένο Ιούλιο-Αύγουστο, επιβεβαιώθηκε χθες κατά τον πλέον επίσημο τρόπο από πηγή προσκείμενη στο Δήμαρχο Τσέπελη.   
Έτσι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τελικά την δραστήρια Φένια Τσαγκάλα θα προτείνει για έμμισθη αντιπρόεδρο στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης η παράταξη Τσέπελη κατά την σημερινή συνεδρίαση της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019 μολονότι αρχικά της το είχαν…αποκλείσει!
Για το ίδιο Δ.Σ. ενδεχομένως να προταθεί και η Σοφία Ψωμά., ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός ο «δημοτικός σύμβουλος» του ...fb Πάνος Αμβροσιάδης μετά την σύγκρουσή του με τους Ιπποκράτη Καμαρίδη (θα είναι στο νέο Δ.Σ. για να «βοηθήσει» κατά δήλωσή του τον νέο Πρόεδρο) και Χρυσούλα Δημούδη.
Σημειώνεται ότι νέος Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα είναι ο Ηλίας Ασκαρίδης. Είδηση που επίσης είχε αποκαλύψει αποκλειστικά ο "Μαχητής" απο τον περασμένο Ιούλιο...
Τώρα ποιός θα κάνει "κουμάντο" στα καλλιτεχνικά προγράμματα, αφού στο νέο ΔΣ. εκτός του αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Σουά θα συμμετέχει και ο Ιπποκράτης Καμαρίδεης, αυτό θα φανεί εκ του...
αποτελέσματος! Αφού ο γιατρός θέλει πλέον να έχει τον "τελευταίο" λόγο παντού...!

Η Δώρα Αυγέρη στην Ειδική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης 
για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στους «7» του ΣΥΡΙΖΑ
Τους επτά βουλευτές που θα συμμετάσχουν στις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους βουλευτές Δώρα Αυγέρη, Ιωάννη Γκιόλα, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Σπύρο Λάππα, Παύλο Πολάκη, Γιάννη Ραγκούση και Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Τα ονόματα των βουλευτών διαβιβάστηκαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής από την γραμματέα της ΚΟ Ολγα Γεροβασίλη, καθώς ο κ. Τασούλας θα πρέπει την προσεχή Δευτέρα να προχωρήσει στη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής προκειμένου εκείνη να προσέλθει σε πρώτη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή Προεδρείου, μια ημέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.
…..



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »