*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

Με επιτυχία ο αγιασμός του ανδρικού τμήματος του Λεύκιππου, με απόντα τον Ματθαίο Σαββιδη! Την Κυριακή 3/11 (18.00) ο αγώνας με Πανσερραϊκό!

31 Οκτωβρίου

Λίγο πριν την βραδινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (19.45) και με λίγες ημέρες να απομένουν για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ανδρών (Κυριακή 3/11, Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» και ώρα 18:00), πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ανδρικού τμήματος του Λεύκιππου Ξάνθης, με απόντα όμως τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ματθαίο Σαββίδη που την ίδια ώρα, βρίσκονταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης! Παρούσα ήταν όμως η σύζυγός του....
 (Σ.Σ. Αποχώρησε όμως όταν είδε να τραβάει «μακριά» και πάλι η …συνεδρίαση αφού ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και με την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης και με παρόντες μόνο τους 10 της παράταξης Τσέπελη!)
Ο Πατήρ Απόστολος τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε στη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές, μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης Πέτρος Τσίλογλου, o συντονιστής/γενικός διευθυντής Θωμάς Ξανθόπουλος, η εκτελεστική υπεύθυνος Νεκταρία Παπαδοπούλου, ο αρχηγός αποστολών Απόστολος Αποστολίδης, ο υπεύθυνος ιματισμού Αναστάσιος Ζάρας κ.ά.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 18.00 ο Λεύκιππος Ξάνθης καλεί τους φιλάθλους της Ξάνθης και πάλι στο πλευρό του. Να μη λείψει κανείς!

 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »