*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

See Through Drone επάνω απο τα κεφάλια των...πολιτών παρουσία Φανουράκη!!! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

25 Σεπτεμβρίου
Το μοναδικό καφέ που είχε τραπεζοκαθίσματα επάνω στο δρόμο (παράνομα φυσικά…) την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 20.30 ήταν φυσικά το «Πρώτο Σκαλί» του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Εισαγγελέας; Αστυνομία; Αντιδήμαρχος Δόμησης;
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Όπως είναι  γνωστό, εκ του Νόμου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πετάει κάποιος drone σε κατοικημένη περιοχή και πόσο μάλλον στην πλατεία Ελευθερίας! Κι όμως ο διαμορφωτής κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης ενώπιον των Ποδηλατών του Πήγασου, του Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης Γιάννη Πούλιου και του Αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη, όχι μόνο πετούσε το… drone του ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αλλά οι πληροφορίες μου λένε και ισχυρίζονταν ότι πρόσφερε και τις… υπηρεσίες του στο Δήμο Ξάνθης.
Ερώτημα: Με την άδεια τίνος λοιπόν ο Σταύρος Καρυπίδης πετούσε το drone του την Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας με αφορμή την «Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας»;
Κύριε Φανουράκη, κύριε Αστυνομικέ διευθυντά μια απάντηση;
*Ειλικρινά υποκλίνομαι στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο ο οποίος με στοιχεία και αριθμούς βγήκε και απάντησε στη λάσπη που εισέπραξε από τον δημοτικό σύμβουλο και νέο Πρόεδρο της εταιρείας Ιπποκράτη Καμαρίδη.
Επαναλαμβάνω…
-Με στοιχεία κι όχι ΚΡΑΥΓΕΣ! Και ύβρεις…
……
*Βέβαια ο δημοτικός σύμβουλος του  Τσέπελη, Ιπποκράτης Καμαρίδης, αρχίζει πλέον και γίνεται…ρουτίνα! Αφού αυτά που λέει σήμερα, άνετα θα τα… διαψεύσει αύριο όπως συνέβη με ουκ ολίγες περιπτώσεις! Με μια διαφορά… Όταν κάποια πράγματα είναι καταγεγραμμένα με ήχο, δυστυχώς δεν διαψεύδονται! Για να μην πω ότι γίνονται μπούμερανγκ!
Αν όμως… ψεύδεται σε αυτά που ισχυρίζεται ο Μαρίνος  Σδρέβανος, γιατί… δεν τον μηνύει να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια; Λέμε...
(σ.σ. Όπως μήνυσε εμένα για παράδειγμα ο Απόστολος Αγκόρτσας… Ιδού γιατρέ…! Υλοποίησε αυτά που έλεγες στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου με τόσο… οίστρο! Γιατί το κακό για την ΔΕΥΑΞ ήδη έχει… γίνει, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανες, αυτήν την ώρα η εταιρεία δεν μπορεί να κάνει… τίποτα! Αφού τα λές, τα  υλοποιείς κιόλας…).
.....
*Η αποκάλυψη απο στενό συνεργάτη του Τσέπελη. Στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Παρασκυεής θα υπάρξει η πρώτη...ανεξαρτοποίηση δημοτικού συμβουλίου! Ποιά θα είναι αυτή; Σίγουρα οχι της Χαριτωνίδου, αλλά του Φερτούν! (σ.σ. Αυτό βέβαια δεν είναι αποκάλυψη....αλλά αναμενόμενο θάλεγα εγώ!
Σύλληψη 60χρονου ημεδαπού στο Δοξάτο 
για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια
Συνελήφθη την Κυριακή 22-9-2019 το πρωί, στο Δοξάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου, 60χρονος ημεδαπός, διότι ασκούσε υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση, 60 είδη ένδυσης, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ
Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που είχε το προεδρείο των αστυνομικών της Ροδόπης με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Ετέθησαν όλα τα θέματα που η επίλυση τους θα μπορούσε να διευκολύνει το έργο της αστυνομίας και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών πχ
-Η ενίσχυση προσωπικού,
-Η προμήθεια και ο εκσυγχρονισμός των μέσων(οχήματα, γιλέκα κλπ.),
-Η λειτουργία μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία
-Η στελέχωση και τα κατάλληλα μέσα στο τμήμα μεταγωγών-δικαστηρίων κλπ.
-Η αναβάθμιση και η συμπλήρωση των υποδομών της Σχολής Αστυφυλάκων
Ετέθη επίσης πρόταση για την ένταξη του Ν. Ροδόπης στο πρόγραμμα ΑΣΠΙΔΑ.
Ο Ε. Στυλιανίδης ανταποκρίθηκε άμεσα αναλαμβάνοντας την ευθύνη να μεταφέρει τα αιτήματα στην ηγεσία του Υπουργείου διεκδικώντας τις κατάλληλες λύσεις.

Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας στο Διδυμότειχο για κλοπή και απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη την Κυριακή 22-9-2019 το βράδυ, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 28χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Διδυμότειχο, εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της χρήματα και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, καθώς επίσης διέρρηξε ακόμη μία οικία, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης: 
Πανηγύρι η διαμαρτυρία των κατοίκων του Ιάσμου
Με ανάρτηση του στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Ν. Τσαλικίδης την διαμαρτυρία των κατοίκων του Ιάσμου που εδώ και 2 χρόνια επί διοίκησης του, έχουν πεσμένη γέφυρα και είναι αποκομμένοι από την πρωτεύουσα του νομού, χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία των κατοίκων ως … πανηγύρι.
Δυστυχώς κάποιοι στο βωμό του προσωπικού-πολιτικού τους οφέλους έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις διακωμωδώντας ένα ατυχές περιστατικό για τον Ίασμο και την περιοχή μας. Καλό θα ήτανε να επιστρατεύσουν την όρεξη και τον υπερβάλλοντα ζήλο τους, προκειμένου να βοηθήσουνε στις ενέργειες που πραγματοποιούνται τόσο καιρό μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.. η προσπάθεια και η πολιτική συνεχίζεται και εκεί που δεν υπάρχουν τα πανηγύρια ..
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η πρόσφατη εισήγηση στην οικονομική επιτροπή με θέμα «Καθαίρεση ανατολικού φορέα γέφυρας Κομψάτου» εγκρίθηκε ομόφωνα και αναμένεται δημοσίευση σχετικής απόφασης. Σημείο κομβικό για την εξέλιξη της διαδικασίας, έστω και χωρίς πανηγύρια….
Η εποχή των σκοπιμοτήτων και των καθυστερήσεων στην Γέφυρα Κομψάτου ανήκει στο παρελθόν.
Η Περιφέρεια ΑΜΘ βρίσκει συνεργάτη και αρωγό την νέα κυβέρνηση και επιδιώκει να ολοκληρωθούν το ταχύτερο οι εργασίες,να διασωθεί και να αναδειχθεί ο μοναδικός αυτός Δήμος της περιοχής μας και να επιστρέψει στην κανονικότητα και την επισκεψιμότητα, που έχει τόσο ανάγκη.Μόνο με συνεννόηση και συνεργασία τα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας μπροστά..

Στήριξη από τον Μασούτη στην «Κιβωτό του κόσμου» 
στη Χίο για τη νέα σχολική χρονιά!
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. επί σειρά ετών υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις περιοχές που δραστηριοποιείται και όχι μόνο, σε συνεργασία σε πολλούς φορείς, σχολεία, κοινωνικές δομές δήμων και λοιπών κοινωνικών ομάδων που ασχολούνται με τη φροντίδα του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» που υλοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με στόχο την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αρωγή συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη.
Αυτή τη φορά, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βρέθηκε κοντά  στα παιδιά από την «Κιβωτό του κόσμου» στη Χίο και πρόσφερε σχολικές τσάντες σε 50 παιδιά και δωροεπιταγές.
Η εταιρεία αφουγκράζεται με ευαισθησία τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιείται με καθημερινές δράσεις κοινωνικής ευθύνης επιστρέφοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »